| maestruk a întrebat:


M-am apucat cam de 4 luni de sala,si cred ca mi-am stagnat cresterea! Ca sa rezolv problema, m-am apucat si de inot dar deocamdata fara rezultate! Am 17 ani si 1, 70 inaltime! Credeti ca m-as mai putea inalta? Si daca da,aveti ceva exercitii pentru asta?! Funda si tot respectul celui care ma ajuta, si care-mi ofera si cateva sfaturi! Daca doriti putem vorbi si in privat!

7 răspunsuri:
| Rancilio a răspuns:

Nu-ti face griji, in 4 luni nu iti stagnezi cresterea. Daca nu folosesti greutati mari poti merge fara grija la sala, iar inotul este cel mai complex sport, te dezvolta armonios dar trebuie sa ai rabdare!
http://www.farmpro.ro/categorie-produs/pentru-sportivi/

| maestruk explică (pentru Rancilio):

Cred ca mi-am stagnat cresterea deoarece, am un prieten care e de aceeasi varsta cu mine.Am copilarit impreuna si am crescut la fel la inaltime, niciodata nu a fost unu mai inalt decat celalalt, dar de cand m-am apucat de sala m-a intrecut drastic la inaltime, cam 7 cm...

| Rancilio a răspuns (pentru maestruk):

Daca asta crezi, renunta la sala pentru un timp si mergi doar la inot. Dar fiecare organism e diferit, nu e obligatoriu sa cresti exact cat el si nici cat timp creste el...

| GabiBucur1991 a răspuns:

Baschet happy Mult baschet si exercitii de intindere.

| Cosmin86 a răspuns (pentru GabiBucur1991):

De cand te inalta baschetul sau "exercitiile de intindere"?

Astea sunt aberatii, inaltimea e determinata genetic, n-o influentezi prin sport.

Baschetul NU inalta.

| nicu64 a răspuns:

Eu nu cred ca ti-ai stagnat cresterea.Pur si simplu atat tie dat sa cresti

| DarkAngelBad a răspuns:

Dacă lucrezi picioarele cu bara de piept pe umeri si desi pui multă greutate o poți ridica si nu ai nicio durere sau o gena în vreo aona a corpului te anunț ca asta îți stagnează creșterea pentru ca îți tasează oasele, încearcă sa nu ridici greutăți deasupra capului, exemplu exercitiul la picioare sau umerii, ori triceps cu gantera sus....cat despre problema asta, o poți rezolva legând de picioare niște greutăți mici (4-10 kg este indicat pentru vârsta ta) si stai atârnat, relaxat pe bara de tracțiuni 2-3 minute dar la început poți și cateva secunde în timp crescând intervalul de timp. In 2 luni am crescut 2 cm si chiar daca nu ti se pare mult să știi că este pentru ca in rostul asta ai putea sa te înalți si cu 10-12 cm.

Dacă consideri ca te-am ajutat cu ceva și mai ai nevoie de vreun sfat ma găsești la https://m.facebook.com/cosmin.vilea

Baftă la sală