| Alexutzul888 a întrebat:

Salutare TPU! Recent i-am tot auzit pe niste prieteni care fac sala vorbind de forma corpului in V si de aripioare si din curiozitate le-am spus sa imi explice si mie in ce consta astea, iar dupa ce mi-au explicat si am ajuns acasa, tot de curiozitate m-am uitat in oglinda si dupa ce m-am prostit putin prin fata oglinzii am inceput sa observ acel v shape si asa zisele aripioare. Si de atunci am tot inceput sa ma informez legat de mine si de corpul meu mai ales pentru ca pentru o persoana care nu face foarte mult sport am o masa musculara buna din ce am vazut. I mean am acele aripioare si forma de v, dar chestia care ma pune pe ganduri sunt soldurile care strica forma. Ceea ce vreau sa stiu e daca am acel genetic despre care tot vorbeste lumea ca ar fi foarte bun pentru sala. O parere?

4 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Toti avem acele aripioare doar ca nu nenincordam prin oglinzi ca sa ni le vedem, nu toti cel putin.

| Xpressurself a răspuns:

Nu exista "gene" sa fi bun pentru sala. Exista persoane lenese care gasesc motive sa renunte sau persoane perseverente care nu renunta si continua pana apar rezultate.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Xpressurself):

Ă...ba da, există genetic favorabil pentru sală. Poți să ai tu toată perseverența din lume, dar cât timp nu te ajută și geneticul, nu o să ajungi niciodată să faci bodybuilding de înaltă performanță spre exemplu. Să aibă rezultate la sală, da, bineînțeles că poate oricine, dar hai acum să nu ne mințim singuri că nu există genetic favorabil pentru asta. happy

| Xpressurself a răspuns (pentru AnastasiaK):

Tu stai acasa atunci ca ti-au picat genele in balta.