| SteFFz99 a întrebat:

Stiu ca va cam stresez cu intrebarile mele banale legate de acelasi subiect si anume Sportul. As vrea sa stiu urmatoarele : 1. Daca ma duc la fotbal asa cum sunt adica gras, sunt pus sa slabesc de catre antrenorii clubului sau voi fi respins din cauza fizicului? 2. Daca slabesc acolo, sunt supus unor antrenamente titanice pentru asta? 3. Avand in vedere varsta mea de 14 ani, la cati ani pot face pasul de la juniori in Liga? 4. Cum pot sa ma pregatesc ca atunci cand ma inscriu la un club sa am macar un nivel mediu de cunostinte si tehnici? Dau funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| SpinuAndrei a răspuns:

Din cate am citit mai sus am vazut ca vrei sa te duci la fotbal, deci daca ai varsta de 14 ani si ai mai mult de 65 70 KG te sfatuiesc sa slabesti pentru ca vei obosi repede si nu vei putea face fata si poate te va da afara de la antrenament. Sper ca te-am ajutat, funda?batting eyelashes

2 răspunsuri:
| Mey a răspuns:

Chiar daca ai o greutate asta nu inseamna ca nu ai si rezistenta(varul meu e la fotbal si are 90 de kilograme-13 ani). Daca iti place vei practica te vei antrena si vei slabi pe parcurs.

| alin201 a răspuns:

Nu ai precizat greutatea si inaltimea astea conteaza