anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU, vreau sa slabesc si nu stiu care din aceste 3 produse este mai bun, deci apelez la voi. Pe care l-ati recomanda? Burn fx, L-carnitina sau Lipox, nu vreau raspunsuri de genu, poti slabi cu o dieta, sau poti sa bei apa, sau sa mananci mai putin. Eu vreau raspunsu priviind intrebarea, ce imi recomandati, care din aceste 3 produse isi face efectul rapid si bine.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Niciunul, sunt cacaturi pline de chimicale care nu te ajuta cu nimic. Poate doar sa iti afecteze stomacul si ficatul

| Cosmin86 a răspuns:

Sunt ft slabe... ia si tu lipo 6 sau hydroxycut de la muscletech.

| Monst a răspuns:

Numai mânca slănina carne mânca mai multă iarba!

| Knu a răspuns:

Foarte multa lume neinformata observ (neinformare dusa-n prostie), asa ca vreau sa clarific un pic treaba vis-a-vis de produsele mentionate de tine.

L-carnitina este un aminoacid care se formeaza in organismul nostru, undeva la nivelul ficatului si a rinichilor, din alti aminoacizi, dar o gasim si in diverse alimente, cum ar fi carnea de vita (aceasta avand cea mai mare cantitate de carnitina / 100g dintre toate alimentele). Cum ajuta ea la slabit? Pe intelesul tuturor, ea transforma grasimea in energie. Mai exact, ea este responsabila de transportul aciziilor grasi de la citosol (locul unde au loc majoritatea reactiilor chimice din organism) in mitocondrii (cunoscute si ca depozitele de energie ale celulelor) in timpul spargerii celulelor de grasime pentru reproducerea de energie metabolica. Practic ea alimenteaza organismul cu "benzina" cand acesta are nevoie suplimentara de ea.

Se ia inainte de efort (evident) si doza recomandata e 2000 mg, pentru rezultate optime. Poti citi mai multe despre ea pe internet, are foarte multe beneficii pentru organism, deci departe de a fi "chimicala" sau "subsanta toxica", cum au mentionat altii mai sus.

Burn FX contine carnitina, dar si ceva vitamine si minerale, extract de ceai verde, taurina si cafeina. Acesta are o cantitate mai mica de carnitina, dar prin prezenta taurinei si a cafeinei, pulsul este un pic mai accelerat in timpul efortului, si, logic, inima bate mai repede, grasimea e transportata la muschi mai repede unde e folosita ca energie.

Lipox este pe baza de extracte din plante.

Toate 3 ajuta la slabit, ofera rezultate bune, dar de retinut ca cele 2 din urma, contin cafeina. Daca te stii cu probleme cardiovasculare sau consumi cafea/cola/energizante, nu ti le-as recomanda, ori renunti la ele.

Personal, eu folosesc L-carnitina simpla cu ceai verde pe care-l consum pe parcursul efortului in loc de apa.

De retinut ca oricare produs de mai sus nu are efect fara efort sustinut. Nu te astepta sa bagi carnitina, sa stai pe canapea la seriale si sa slabesti, pentru ca asta nu se va intampla.

| FloareaLotusuluiAlb a răspuns:

Niciuna din ele privind din potriva lorca sunt substante toxice si eu le-am folosit mai mult ma ingrasam pentru ca avea grasimi asa ca in fiecare dimineata pe stomacul gol beam un pahar de apa la temperatura camerei si storceam o lamaie in apa si o ora nu mancam si uite asa intr-o saptamana am slabit 2 kg dar in fiecare zi trebuie sa faci asta si sa nu uiti

| Cosmin86 a răspuns (pentru FloareaLotusuluiAlb):

Corpul arde maxim 3000 kcal pe zi... un kg are 7700 kcal.

Deci daca stai COMPLET NEMANCATA, dai jos 1 kg in 2 zile si ceva.

2 kg pe zi = apa... in niciun caz grasime.

| Cosmin86 a răspuns (pentru FloareaLotusuluiAlb):

Scuze, am citit eu gresit ce-ai raspuns. Ignora, te rog, raspunsul meu la comentariul tau.

| Andreeaa20 a răspuns:

Am luat si eu, dar am slăbit doar 2 kg pe lună atât

| Dutisor a răspuns:

Suntem victimele a ce mancam Trebuie sa nu mananci intre mese, sa eviti total fastfood, covrigi, merdenele, etc, dulciuri.
Mananca paine mai putina sau chiar de loc, evita grasimile chiar si ulei la salata, evita lactate grase - ia de 0, 5%, mananca multe legume fierte in abur si slabesti constant 5 KG pe luna. Nu te infometa, roade mereu un fruct acrisor si bea 2l de apa minim. Si am uitat, inainte de mese, o cana de apa calda binisor. La inceput slabesti mai mult. Lasa pilulele minune. Tu crezi ca americancele alea "balene" nu ar fi luat pilule daca se rezolva asa ceva?