| carhartt a întrebat:

Vreau si eu sa va intreb ceva despre Skateboarding.

Deci, daca eu imi cumpar un skateboard, sunt mai incepator, adica stiu sa merg pe el, sa-mi tin echilibrul, aproape dau si Ollie.
Si vreau sa-mi iau un Skateboard, m-am hotarat ce skate sa-mi cumpar, dar rotile sunt de plastic, adica scrie PVC happy...

Si vreau sa va intreb... sunt bune ca sa ma plimb? Sa cobor borduri micute(deci nu sa le sar, doar sa le cobor), sau dau Ollie, Pop Shovit... sunt bune?

Sau sa imi iau cu roti de silicon?

Si vreau sa va mai intreb, unde pot gasi sa cumpar roti de skateboard? Ori online ori din magazin real?

Multumesc!

5 răspunsuri:
| Afdsa a răspuns:

Bună, ştiu un site de unde poţi cumpăra roţi pentru Skate.Deci da,îţi trebuie de silicon pentru că îţi va veni mai uşor să ridici placa când dai Ollie sau alte trick-uri,şi nu numai, sunt bune şi pentru a te plimba, nu fac zgomotul ăla îngrozitor şi rezistă mai mult, e mult mai uşor oricum. Uite site-ul şi nu sunt scumpe : http://bmxmagazin.ro/categorie/wheels-37/pagina1/.Baftă la dat.

| hatze a răspuns:

Cele mai bune roti sunt cele din silicon! le gasesti in magazinele de biciclete si alte jucarii pentru senzatii tari! bafta! ast funda!

| AlexBmxRider a răspuns:

Daca vrei pentru plimbari ia-ti roti de silicon. Daca vrei pentru ollie, pop-shove-it.....etc ia-ti din uretan. Vezi ca au un anumit numar de cat de tari sunt 100, 101..etc. Skate-urile bune ajung pe la 300-400 lei noi. Succes!

| AdyLupul a răspuns:

Cele mai bune roti sunt din uretan, nu din silicon. Daca nu stiti, nu mai trancaniti asa aiurea.

| Pivoda_Ciprian_1994 a răspuns:

Da deci in Real nu o sa gasesti ce ai nevoie.Iti recomand Rco(care sunt varza)dar daca vrei numai pentru plimbare atunci ia-l(dar e de cacao 50 lei costa)eu pe placa mea Almost am dat 550lei(lOl!)