| GhostSura a întrebat:

Salutare tuturor! Am auzit că mușchi cresc in zilele de pauză. și eu prostu am făcut in astea 3 saptamani in continuare flotări fără sa iau pauze.
Am vorbit cu varamiu si mi-a zis sa fac asa:
Luni flotari
Marti flotari
Miercuri abdomene
Joi genoflexiuni
Vineri flotari
Sambata pauza
Duminica pauza

Dar dacă fac de exemplu flotări, abdomene intrebarea mea este cate serii? de exemplu cate serii dimineata abdomene? cate serii seara abdomene si tot asa?

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Cu ce faci tu acolo vei creste cand imi voi vedea eu ceafa fara oglinda

| baru a răspuns:

Greutati mari, serii putine faci masa. Greutati usoare serii multe te fibrezi, modelezi. Legat de flotari, abdomene, le poti face tot timpul...

| Infraverde a răspuns:

Muschii cresc cand iei pauze de la miscare, nu in zilele de pauza. Imediat cum te-ai oprit din flotari, sau ce exercitii faci, muschii incep sa creasca. Sfatul meu e sa faci cateva serii de flotari/genoflexiuni/abdomene dimineata si seara, dar daca chiar vrei rezultate o sa ai nevoie de greutati.

| Darioakka a răspuns:

Nu e nevoie sa faci atat dimineata cat si seara exercitii, e de ajuns odata pe zi, ai putea sa faci tractiuni ajuta foarte mult la dezvoltarea muschilor si partea buna ca nu dezvolti o singura grupa de muschi ci mai multe in acelasi timp 4 zile de exercitii pe saptamana e mai mult decat ai nevoie si sa nu uiti de alimenatie, o alimentatie buna ofera rezultate mai rapide. Succes