| Johny94c a întrebat:

Salutare. Vreau si eu sa va cer un sfat, in legatura cu sportul.
Am 25 de ani si m-am apucat de karate acum 2 luni, stilul shotokan, unii prieteni de ai mei imi spuneau ca e bine ca fac un sport, ca fac miscare, etc. Cei mai multi imi spun ca nu mai este pentru varsta mea sa fac karate si ar trebui sa renunt la asta ca oricum nu ma va ajuta nici ca sport si nici ca autoaparare. Sincer sa fiu m-am descurajat asa putin, eu gandindu-ma ca as vrea sa fac pentru sanatatea mea in primul rand ca sa practic un sport, in al doilea rand pentru autoaparare, adica sa stiu sa ma apar cand cineva sare la bataie.
Oare chiar asa e? Oare degheaba incerc sa mai fac karate ca si sport si autoaparare la 25 de ani? Ce as putea face?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu te lua dupa cei care spun ca nu are rost. Sportul este foarte bun la orice varsta.

| Cosmin86 a răspuns:

Eu m-am apucat la 31 de kickboxing si la 33 de karate si deja ma ajuta. Poti sa te apuci si la 40 de ani.

Nu e vina prietenilor tai ca s-au nascut retardati.

| AnastasiaK a răspuns:

E bine ca te-ai apucat si dupa cum ti-au spus si altii deja, te puteai apuca la orice varsta. Sportul e intotdeauna benefic si din punctul meu de vedere, karate shotokan e un sport foarte placut. Dar pentru autoaparare e intr-adevar complet inutil.

| MihaiCatargiu a răspuns:

Lool, nu fratee, Nu te lua dupa parerea altoraa, ei doar vor sa te descurajeze, tu continua, sportul nu are varsta, continua fără sa iti pese de parerea altora, in primul rand daca tu vrei, ai sa poți, bafta in continuare