| Cristian_George_1998_gWEF a întrebat:

Saulut! Stie cineva cum pot sa calculez cate calorii sa mananc pe zi ca sa slabesc avand in vedere ca am 19 ani 1.77 inaltime si 98 de kg? Am slabit pana acum 12 kg, aveam 110 si acum am un blocaj nu mai reusesc sa dau jos

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La acest moment, ca sa poti sa dai jos, trebuie sa te apuci serios de un sport, pe acre sa-l practici 1-2 ore/zi!
Cat priveste calcul caloriilor: vezi ca sunt programe si aplicatii pe net, pentru telefoane androit sau iphone.

| danbnz a răspuns:

Consulta un nutritionist

| Ady117 a răspuns:

Salut.
Trebuie testezi câte o săptămână caloriile. Adică mănânci acelaşi număr de calorii în fiecare zi timp de o săptămână. Tu trebuie să fi în deficit caloric.
Dacă nici nu te îngraşi, dar nici nu slăbeşti, eşti în perioada de menţinere sau ceva de genul. Deci trebuie să mănânci mai puţin.
Încearcă să mănânci 2.000 de calorii pe zi timp de o săptămână şi cântăreşte-te în fiecare dimineaţă dupa ce ieşi de la baie.
Dacă după o săptămână ai slăbit măcar 500 de grame sau 1 kg, e de bine, dar dacă nu, încearcă să mănânci 1.500 de calorii pe zi.
Şi mănâncă cât mai sănătos. Nu e neapărat, dar e spre binele tău. Ai putea să faci şi sală, fără ruşine... asta dacă vrei să slăbeşti mai rapid şi să pui şi masă musculară. Dacă îţi e ruşine, vreau să ştii că n-ar trebui să îţi pese ce cred oamenii despre tine.
Poţi căuta pe google câte calorii au anumite produse. Tu alegi câte grame mănânci etc.
Şi apropo, îţi trebuie şi un cântar pentru alimente.
Seară bună.

| SofiaAbigail a răspuns:

Ia.ti un cântar de bucătărie. Cauta pe net pentru fiecare aliment caloriile la 100g si faci calculul cu regula de trei simpla, apoi totalul. Nu manca paine, dulciuri, prajeli. Poti bea ceai verde, inhiba foamea.

| BX3 a răspuns:

Ai abonament la sala?