anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se pricepe cineva la pariuri sportive? Mai exact la modul cum decurg lucruile cand pui un bilet la o agentie. Tot vad pe grupuri persoane care posteaza bilete si multi cer un cod, banuiesc ca codul reprezinta biletul. Pot merge la agentie cu acel cod si sa rezolv treaba? Sau trebuie totul manual? Vreau sa fie tratat cu seriozitate ce spun pentru ca nu am nici o tangenta cu acest subiect si vreau sa imi explice cineva ( ca la prosti, mai pe romaneste)

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Ce vezi tu pe net cu acele bilete rezolvate sunt de fapt ponturi, o sugestie pentru biletul tau.
Sfatul meu e sa-ti faci tu un bilet de la 0,, ai 2 moduri clasice, fie direct in agentie, fie sa-ti faci un bilet virtual.

Primul mod: Te duci la agentia respectiva, nu conteaza care, te uiti ca sunt afisate acolo meciurile din saptamana respectiva, iei o foaie si notezi meciurile si codurile de la meciuri( codurile reprezinta pariul tau pentru acel meci), imediat iti voi explica ce semnifica acele coduri, e un limbaj specific. Dupa ce-ti completezi meciurile pe acea lista, pui cate meciuri vrei tu, te duci la tanti la calculator, la casa sa-ti bata meciurile, ii spui pe ce suma vrei sa joci, ii dai suma si ii dictezi meciurile, ea iti bate la tastatura si iti face biletul, ti-l va da si tu o sa fii nevoit sa urmaresti ceea ce se va intampla la meciurile pariate de tine, fiecare meci are o cota, cotele se aduna pana va da un total, sa zicem ca ai cota 50 pe acel bilet, daca ai pus 10 lei si iti iese biletul, vei castiga 5000 de lei, e matematica simpla, se inmulteste suma pusa de tine cu cota biletului,, astfel va iesi suma de la final in caz ca biletul e castigator.
A 2-a modalitate usoara de a-ti face un bilet este pe cale virtuala, intri site-ul al unei agentii, iti faci biletul cu ceea ce vrei tu sa pui, pui si suma acolo, pe care o vrei tu, biletul ti se face si ti se da un cod, cu acel cod tu trebuie sa mergi la acea agentie sportiva ca sa-l inregistrezi, tot asa, la casa ii dai banii si ii spui codul. Modalitatea asta e pentru a nu mai sta in agentie sa-ti faci biletul, sa-l ai deja facut.

Mi-e lene sa-ti tastez toate codurile pariurilor, iti dau un site sa te uiti, explica foarte bine:
https://www.getsbet.ro/information/ghid

0 răspunsuri: