| SandraMarinn a întrebat:

Sfaturi pentru a da burta jos?
Credeti ca e ok ce greutate am la înălțimea mea, am 1, 68 si 64 de kg in prezent, de la 74?
As dori niste sfaturi, care au funcționat si la voi, nu din auzite.Mersi

9 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Bună.
Da, la o înălțime de 1, 68 o greutate normală(conform indicelui de masă corporală) e între 52 și 70 kg. Deci ești normală, dar mai poți slăbi dacă simți nevoia.
"sfaturi care au funcționat la voi"? Pentru mine, personal? Eu, persoană leneșă care mănâncă nesănătos? Doar slăbitul, sincer. Alte lucruri doar am vrut să încerc, dar nu am reușit să le fac. Dar da, dacă slăbești, o să-ți scadă și burta, chiar dacă nu faci ceva în plus pentru asta.
Baftă!

| Baddboy a răspuns:

Abdomene zilnice...3, 4 seri minim 10 abdomene.
Daca vrei efect mai rapid baga de la 50 in sus pe serie.
Succes

| aXy99 a răspuns:

Nu este tocmai ok, ar mai trebui sa slabesti.
Mananca mai putin. Mai putine kcal=deficit caloric=slabit. Renunta la la alimentele bogate in kcal: sucuri, dulciuri, mancaruri prajite, fast-food, ulei, alune, arahide etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersul pe bicicletă m-a ajutat anul trecut să dau burta jos. Dar ce am dat atunci jos, am pus la loc de crăciun, revelion și în perioada de carantină. Anul trecut i-am dat pedală cam 4500 km în total, însă nici nu prea mâncăm cine știe ce. Acum merg câte 80 - 100 km pe tură și tot am burtă. Nu mă miră pentru că atunci când ajung acasă mă lipesc de frigider și bag numai mezeluri, sucuri, bere, dulciuri. Cred că a rămas obișnuință din perioada carantinei. Iar tu ești ok cu kg, aveam și eu cândva kg tale. Țin minte ca la 20 ani eram atât de slab încât mă refuzau și pentru donare de sânge. Cică minim 65 kg să poți dona sânge, eu aveam pe atunci 62 kg laughing. Acum am vreo 87 kg și cică sunt prea gras pentru înălțimea mea : 1.72. Gras nu mă consider, doar atletic. Apoi dacă sunt prea slab zice lumea că nu am ce mânca. Oricum, fie dacă ești slab sau gras lumea tot te va critica.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt bărbat, apropo laughing după am văzut și eu că ești "Sandra". Dar na, ca să știi că bicicleta te ajuta sa dai burta jos. Mai mult de atât că bicicleta te ajuta să ai o inimă mai sănătoasă și multe alte beneficii.

| SandraMarinn explică (pentru anonim_4396):

Ca baiat, mai bine mai plinut decat slabănog, eu asa as alege.Succes in continuare

| Lule a răspuns:

Pai sport si alimentatie sanatoasa, dar daca esti o persoana sedentara calculeza-ti IMC-ul (gasesti online) si vezi cate kcal mananci tu pentru a-ti pastra acesta greutate si dupa ce ai aflat iti numeri caloriile din orice produs pe care-l mananci, dar astfel incat sa fii in deficit caloric ( mai putine calorii decat cele care ti-au dat la IMC) si daca esti in deficit caloric slabesti.

| Elena_Maria_1993 a răspuns:

Buna! Eu cred ca ar mai trebui sa slăbești, dar cu răbdare. Eu nu am ținut dieta, doar mi am calculat deficitul caloric și am mâncat sanatos și ce am mai si poftit, dar nu am depășit caloriile. Cauta pe net și calculează ti caloriile. Fa mult sport. Eu mi am instalat o aplicație pentru abdomen și e super. Mai mult de atât, poți sa ți cumperi un corset si sa l folosești când faci sport, te ajuta sa transpiri mai mult. Bea apa multa si ai răbdare, ca lucrurile bune se obțin în timp! Succes!

| cipcirip a răspuns:

La un IMC de 22.7 esti sanatos. Fa exercitii mai multe pentru muschii abdominali, cum ti s-a sugerat. Bicicleta poate fi o solutie care in timp sa iti creasca tonusul muscular abdominal si sa scapi de burta.

Atentie la nutritie, nu tot timpul deficitul caloric e sanatos si imfometarea duce la scaderea metabolismului si dezechilibre majore in organism. Continua sa te alimentezi normal, fara excese si fa miscare mai multa. Incearca sa iti pastrezi greutatea, 64 de kg pentru 1.68 e deja OK.