anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si voi la fel? va inrositi de la 20 de kg?

Da frate dar cu 25 kg se chinuie multi dorian popa se inroseste cu 20 kg daca face moare sau altii in sala fac maxim cu 12 kg 15 kg sau 20 si se inroesc

45 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

La ce te referi? Ca e una sa faci genuflexiuni cu 20kg si alta sa legi 20kg de tine la exercitii cu greutatea corpului.

20kg are doar bara, apropo. Deci nu cred ca vorbesti de exercitii ce includ haltera.

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Vorbeste de flexii biceps!

| MadalinVoicu98 a răspuns:

Flexii cu gantere 20 kg gantera in fiecare mana! https://www.youtube.com/watch?v=J59oX1GgErs Ti-am trimis aici om care se chinuie rau cu 20 kg si are 45 in brat

| AnimeLuverBoi a răspuns (pentru AnastasiaK):

Exact

| RAY a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

Corect

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru RAY):

Tine minte nu neaparat muschii mari inseamna forta ala are 45 in brat si moare cu 20 kg si eu fac cu 25 kg si am 37 38 in brat si grasime, muschii pur fara grasime cred ca as avea 34 33 nu stiu

| RAY a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

Eu as vrea sa am bratele mari, ai dreptate

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru RAY):

Uite un video cu mine pe Youtube https://www.youtube.com/watch?v=u5Lv80ZkctQ uite cum arat eu nu arat a om cu alimentatie speciala pentru sala mananc ce vreau mereu :)) am maxim 30 40 g proteine 1400 1500 calorii am zile in care mananca odata pe zi sub 1000 calorii si tot am forta. Si nu am bratele mari, Muschii marii nu inseamna forta ala chinezu are muschii mari de la pastile + antrenament greutati mici 12 kg care face multe repetari uita-te la mine cum arat si ridic 25 kg gantera! si mai am un exercitiu pe Youtube pentru skandenberg forta in degete, palma, pentru priza si incheietura

| RAY a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

Ai brate mari, bravo, cate faci? cate seri? doar asta faci?

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru RAY):

Nu sunt mari laughing asa se vede ca e filmat de aproape si am si grasime dar muschii pur am maxim 34 33 in brat fac doar flexii biceps alea, flotari cu aplauze pentru explozie viteza pumni box si stau agatat de bara pentru degete incheietura skandenberg, eu doar din astea, 1400 calorii si 30 40 g proteina pe zi am forta asta eu ma antrenez pentru forta nu pentru masa musculara de aia stagnez happy acu sper ca ai inteles ca sunt persoane cu bratul mic care ridica mai mult decat altele cu brat urias! conteaza si genetic de acumulare forta eu am!

| RAY a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

Repet inca o data sunt mai multe fibre musculare

| Cosmin86 a răspuns (pentru RAY):

Da-mi accept la cererea de prietenie, sa-ti pot da un mesaj privat

| AnastasiaK a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

Dar te uiti si tu cum ridica ala si cum ridici tu? Cu shitty form poate si o fetiță sa ridice 20, daca vrei sa faci comparatii, foloseste forma corecta. Oricum tu faci ciocane acolo, e o diferenta. Daca vrei sa fii smecher, aseaza-te pe o banca, sa-ti fie mai greu sa folosesti tot corpul si sa trisezi si fa si miscarea de supinatie, sa fie flexii clasice, nu ciocane.

Apropo, mai documenteaza-te si tu, masa musculara nu se creste cu greutati mici si multe repetari, ci cu greutati care nu-ti permit mai mult de 8-10 repetari. La forta intr-adevar faci mai putine, 5 repetari, dar asta nu inseamna ca pentru hipertrofie faci multe...multe sunt de la 20 in sus si se fac pentru rezistenta.

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Majoritatea fac in picioare si cu 20 kg nu face orice fetia, andy de la puterea dragostei se inrosea cu 20 kg si are bratu mare dorian popa la fel cauta pe net sa vezi cati cu 20 kg in picioare forma mea se inrosesc la fata si.au bratu mai mare decat mine, si vezi ca ciocanele sunt mai grele decat flexiile.normale ca la ciocane ai nevoie de brahioradialis antebrat eu la inceput cand faceam 12 repetari flexii normale faceam doar 2 ciocane

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Si nu e shitty form ca toti ii vad ca fac in picioare cu gantere pe Youtube 99% si forma e buna ca mi-a zis cosmin86 stii tu ca forma e buna si daca zici ca 20 kg face oricine te provoc sa faci tu un video cand faci 8 9 repetari ciocane in picioare! cu forma mea bine eu faceam cu 25 kg dar tu facu 20

| AnastasiaK a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

Majoritatea fac in picioare, dar unii fac si corect. Eu nu am comentat ca faci in picioare, ci am comentat modul in care le executi. Daca stai pe o banca iti e mai greu sa trisezi, de aia am si propus sa executi asa. Also, flexiile ciocan nu sunt mai grele sau mai usoare (chit ca in general oamenii reusesc sa faca flexii ciocan cu greutati mai mari, dar asta e alta poveste), ci izoleaza alta parte a bucepsului. Deci in functie de cele pe care le faci mai des, cu alea o sa te descurci mai bine.

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Si eu de ce am facut pana la 25 kg de acum 4 ani cand am inceput cu 10 kg numai flexii normale biceps? si cand am inceput la 25 kg flexii normale puteam dar ciocane nu? Care e explicatia si vezi ca nu sunt singuru mai era unu MioaraPasculescu de vorbea cu cosmin acum 5 ani zicea fac flexii 30 kg dar ciocane nu duc cu atat, + ca forma mea este corecta in picioare chiar Cosmin86 a zis nimeni nu il poate contrazice are 14 ani de sala, https://www.youtube.com/watch?v=5P7ZS2qfHu8 uite si pe asta nu e usor deloc 20 kg + ca eu faceam cu 25! nu poate orice fata!

| AnastasiaK a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

Realizezi ca provocarea aia pe care o propui nu demonstreaza decat ca esti un copilas cu orgoliu? Eu n-am nimic sa-ti demonstrez tie sau oricui de pe aici, doar ti-am zis ca te furi singur

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Am 18 ani nu poti sa imi zici tu mie copilas ca nu mai am 17 ani, Si nici nu poti tu cu 25 kg sau 20 in nicio forma accepta astawinking si nu fur nimic ti-am aratat indianu ala cum face, e mai mare in brat ti-am zis de andy de la puterea dragostei care e mare in brat si se balangane cu 20 kg se lasa pe spate eu nu ma las pe spate, ti-am zis Cosmin86 expert in sport a zis asa,, Le faci bine " deci nu fur nimic sunt corecte punct ca asa a zis Cosmin86 sti si tu cat de bine se pricepe in asa ceva omu ala. Si nu e vorba de orgoliu asa mi-a zis si mie cineva nu cred ca ridici tu 25 kg la gantera cu 1400 calorii cat mananc eu si eu am zis stai ma asa ca imi bag eu pl ca iti fac filmare acu si in 2 secunde i-am bagat-o pe Youtube! Vin cu fapte cine nu ma crede ii fac video in secunda 2! Si citeste ce ti-am zis despre Cosmin86 ca a zis ca nu fur nimic ca le fac bine!

| AnastasiaK a răspuns (pentru Cosmin86):

Dat fiind faptul ca ti-a fost pomenit numele in discutia de mai sus si ca se pare ca acest copilas te considera o divinitate in ale sportului, te intreb direct pe tine: ti se pare corecta forma lui la flexii ciocan?

| AnastasiaK a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

"Am 18 ani nu poti sa imi zici tu mie copilas ca nu mai am 17 ani"

Nu de varsta e vorba, ci de comportament. Ca la 17 ani eu aveam cunostintele pe care se pare ca tu nu le ai acum si nu umblam cu orgolii prostesti, cautam sa invat mai mult cand aveam ocazia, la fel fac si acum.

Cat despre flexii, astept sa raspunda Cosmin, poate nu a fost atent cand s-a uitat la filmuletul ala sau s-a uitat strict daca le faci atat de prost incat sa risti accidentari (ceea ce recunosc, nu e cazul). Dar corecte nu sunt de nicio culoare, partea superioara a bratului trebuie sa ramana nemiscata la flexii, iar tu iti misti umarul si cotul in ultimul hal.

| RAY a răspuns (pentru AnastasiaK):

Tu cate kg faci?

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Le misc pe final e normal dorian popa moare cu 20 kg sau andy de la puterea dragostei e un video pe Instagram la el si se lasa si pe spate, sau indianu ala din video de mai sus!

| AnastasiaK a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu, nu prea fac exercitii de izolare. Mult sub 20, daca asta vrei sa auzi. Dar si daca as face, le-as face cu forma corecta, nu-mi place sa-mi bat joc de mine big grin Ca asa, in bataie de joc, ia uite ce frumos executa si fata asta:

https://youtu.be/w9kgmjzz1QY

Ea are alte greseli decat el, ce-i drept, dar asta e, nu putem sa gresim toti la fel, nu?

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Eu i-am dat block de mult aluia, insista pe flexiile alea ca si cum ar fi singurul exercitiu care conteaza si pe prietenii lui care mananca parizer cu paine si fac si ei flexii cu nu stiu cat.

Nu incerca sa porti o discutie cu MadalinVoicu98, nu o sa faci decat sa te enervezi.

| RAY a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu cunosc culturismul incat sa ma pot exprima eu mai mult cu studiile sunt

| AnastasiaK a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

E normal pentru un baietel care si-a ales o greutate prea mare pentru el din orgoliu si nu poate sa le execute corect. Hai sa-ti zic un mic secret: finalul unei repetari reprezinta inceputul urmatoarei repetari. Plus ca ti se leagana tot bratul acolo, mai, omule. Sunt gresite si punct.

Nu zic nicio secunda ca 20kg e o greutate mica. Pentru executie corecta, in nicun caz, de aia ii vezi pe aia ca le e greu, dar ce faci tu...scuza-ma, e o diferenta.

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu e greutate mare deloc cosmin a zis ca le fac bine! SI mie in modu asta cum il fac mi-a crescut forta o gramada ai inteles? Pun la skandenberg tot liceu fac si exercitii pentru skandenberg si dorian popa oricum e pff la skandenberg ti-l dau la ce ora vrei tu l-a pus draghia, + ca andy adetu ala doar uita-te pe Instagram face cu 20 kg se chinuie si se lasa pe spate triseaza o gramada ai inteles?

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Si oricum intre 20 kg cat face popa si 25 cat fac eu e diferenta daca ridic 25 in modu asta in care cosmin zice ca e corect pai daca scad la 20 adica 5 kg iti fac si de jos de pe scaun cum zici tu!

| AnastasiaK a răspuns (pentru Cosmin86):

Probabil e singurul exercitiu pe care reuseste sa-l execute cu o greutate "laudabila". Deh, la astea de izolare e usor de trisat big grin

Dar te-a contrazis si pe tine cu ceva? Ca acum vad ca principalul lui argument e "Cosmin86 a zis, deci asa e".

Întrebări similare