| AlexDamacus a întrebat:

Spuneti-mi niste exercitii pentru 'patratele'. Fundita

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut!

In primul rand pentru abdomen se necesita sa stii cam multe lucruri.
In primul rand alimentatia trebuie sa fie una sanatoasa si echilibrata, adica in principiu sa zic asa trebuie sa eviti majoritatea grasimilor, junk-food-uri si bauturi carbogazoase.

Exercitiile: ceea ce multi nu stiu, exercitiile pentru abdomen trebuie facute ca la oricare alt tip de muschi. Adica nu te duci la sala si lucrezi biceps de luni pana vineri, cum fac multi abdomene. Singura diferenta dintre abdomen si ceilalti muschi e faptul ca nu fac parte din grupa scheletica. Insa pentru multi oameni acesta e un motiv ca ei sa-l suprasolicite si adesea ajung sa se accidenteze la spate si abdomen. In fine exercitiile trebuie sa varieze, nu faci zilnic acelasi tip, nu mai mult de 4 feluri, a cate 4 seturi fiecare exercitiu, iar fiecare set trebuie sa contina intre 10-30 abdomene, facute corect, fara graba si in principiu cam atat. Problema e ca nu numarul, iti va da forma, ci tocmai aceasta diversitate si concentrarea pe executii si forme corecte ale exercitiilor.

Daca ai tesut adipos mare, ar fi cazul sa te apuci de alergat, deoarece abdomenele nu slabesc, ele fortifica si sculpteaza muschii. Orice sport aerobic te va ajuta in acest sens.

Abdomenul lucreaza in foarte multe situatii, de la alergat la flotari.

Multa bafta!

4 răspunsuri:
| raducmustiuc a răspuns:

Alex bossu rolling on the floor

| cristydts a răspuns:

Uite aici : http://www.youtube.com/watch?v=GZfGnU_LYp0

ai grija din patratele sa nu faci caramizi

| bucurteodora a răspuns:

Multe abdomene

| frocristy a răspuns:

Abdomene cu greutati tata...da-i funda raspunsului. Spor la treaba