| MandrutMarius a întrebat:

STEROIZI / Incepator
Salut. Am aproape 20 de ani, 1.83 si 63kg. Dupa mai multe incercari esuate la sala am hotarat sa trec la urmatorul stadiu, steroizi. stiu ca nu este tocmai varsta potrivita, la doar 63kg as fi putut sa mai incerc sa ma dezvolt pe cale naturala pana a ajunge la steroizi (tinand cont ca acestia sunt pentru profesionisti). Pe cei ce vor sa ma ajute ii rog sa cititi cu mare atentie, pentru a va raspunde de dinainte la mare parte din intrebari; cei care au mai folosit si au habar despre ei.
In primul rand, sunt student, pe langa facultate mai si muncesc (steroizi cumparati din banii mei sa nu se auda vorbe), mai mult de 3 mese la zi si cateva gustari intre ele +ceva concentrate proteice nu am cum. As vrea sa stiu despre antrenament, tinand cont ca fara steroizi antrenam grupa cu o pauza de 3-4 zile, acum cum ar trebui sa fac? Pot antrena aceeasi grupa de 2 ori pe saptamana, tinand cont ca grupele musculare isi revin mai repede?
Si despre ciclu. am gasit pe un site de vanzari urmatorul ciclu de 2 luni jumatate: luni 1ml cut-stack Titan, joi 1ml trenbolon enantat si in fiecare zi cate 3 capsule Vermodje (Anavar). 10 saptamani. Dupa va urma post-ciclu
Iar pe perioada ciclului deja m-am gandit la niste omega-3, un hepato-protect si niste creme/sapunuri speciale pentru acnee (deja avand cateva cosuri, nu foarte pronuntate). Ar mai trebui sa tin cont de ceva? Am un buget de 350 euro pentru primul ciclu. Nu vreau sa fac performanta din asta! Vreau 2-3 cicluri (desigur, cu o pauza de cel putin 3 luni intre cicluri), iar in rest vreau sa mentin ceea ce am obtinut, sau macar o parte destul de mare din rezultate prin munca si nutritie adecvata. Deja sunt hotarat, nu vreau alte comentarii pe langa subiect, va rog frumos.

11 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Salut! Spui ca nu cresti in masa? te-ai gandit ca nu mananci ce trebuie, nu ai un program de odihna corespunzator sau antrenamentul este prost facut?''Dupa mai multe incercari esuate'' cat ai facut? 2-3 luni de zile si ai hotarat ca nu merge? Dozajul ala de anabolizante cine ti l-a facut, tot tu? Se face in functie de varsta, inaltime, greutate si se mai tine cont si de rezultatele analizelor de sange.E total gresit oricum daca il faci de capul tau.Si nu, nu poti lucra 2 grupe pe saptamana pentru ca intri in supraantrenament si stagnezi.Ce grupe musculare stii tu si eu nu ca isi ''revin mai repede''? Dupa un antrenament dur muschiul are nevoie intre 7 si 10 zile ca sa se refaca.Este clar ca nu ai habar de nimic in acest sport si tocmai de aceea nu cresti in masa pe cale naturala.O zi buna!

| MandrutMarius explică (pentru siriusblack98):

Multumesc, Gabriel98. Astept in continuare raspunsul unui expert

| siriusblack98 a răspuns (pentru MandrutMarius):

La ce intrebare ai pus si conceptiile pe care le ai, un expert in asa ceva (daca exista pe TPU) nici macar nu se va obosi sa iti mai zica ceva.Si la felul in care gandesti lucrurile, nu cred ca ai fi in stare sa apreciezi cine este expert si cine nu.Sau expert la tine este doar ala care iti impartaseste opiniile gresite?!

| Cosmin86 a răspuns (pentru MandrutMarius):

Un expert adevarat in domeniu ti-ar da ignore... daca se coboara sa raspunda unuia care habar nu are sa manance si sa se antreneze dar vrea stero, atunci NU E EXPERT.

SIMPLU!

| Cosmin86 a răspuns (pentru siriusblack98):

Expert = ala care ii face cicluri de stero si il aproba ca se antreneaza "perfect" dar nu creste din cauza ca nu baga injectii.

| HadesSs a răspuns:

Daca tu inca nu sti cum sa te antrenezi corect, ce sa mai vorbim de steroizi, oricum daca vrei sa iti bagi prostiile alea in tine fa-ti un set de analize intai sa vezi cum stai cu colesterolul si toate alea. Apropo ai foarte mari sanse sa gasesti steroizi contrafacuti in Romania, daca nu ai o sursa de incredere care sa iti demonstreze ca sunt originali o sa arunci banii de pomana.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu, Nu, Nu. Anabolizantele sunt interzise în România ai sanse extrem de mari sa iei facturi fabricate in laboratoare "underground" (citeste despre ele). Un simplu ciclu deca+testo depășește 600€.
Pasul spre anabolizante înseamnă MÂNCARE extrem de mult, după cum vezi cele 3 mese ale tale nu-ti sunt suficiente nici acum.
Anabolizantele înseamnă dedicate 110% in antrenamente, 110% in alimentație, 110% in odihna. Cine ti-a recomandat tie toate alea? Dozajul este extrem de important, NU cred ca dozajul ala e făcut special pentru cele
60kg ale tale, Nu cred ca anabolizantele alea iti sunt recomandate in urma unor analize de specialitate.
Nu, Nu, Nu te distrugi cu zile si vei regreta amarnic. Un ciclu calitativ depășește mia de euro. Trebuie extrem de multă mâncare fiindca organismul va fi accelerat la maximum, cu 3 mese ale tale si alea pepernicite (caci de asta nu reușești să cresti) îl distrugi de tot. Nu ești hotărât esti doar PROST. Nu ai habar ce înseamnă alimentație si vrei steroizi laughing. Nu ai habar ce înseamnă antrenamente si probabil execuția acestora, dar vrei steroizi. Eu am incercat sa-ti dau un sfat prietenesc, acum tu faci ce vrei. Dar presimt că vei regreta amarnic "această hotărâre a ta", mai bine "hotaraste-te" sa manânci CÂT trebuie.

| MandrutMarius explică (pentru BuLaNNNeL):

Multumesc, esti un dragut.
Stiu mai bine ce alimentatie am, pe langa alimentatie iau si suplimente. Gustari dese. Si da, voi fi 110% dedicat
Daca ma poti ajuta cu un site de specialitate de unde sa le iau cu 600 euro as ramane recunoscator. Eu am gasit doar la 1000 lei ciclul. Si unde as putea face niste analize mai amanuntite, ce doctor mi-ar putea spune "ia testosteron" de la magazine underground? Daca ma poti ajuta, ti-as ramane recunoscator
Daca nu, astept alte raspunsuri
Multumesc frumos

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru MandrutMarius):

N'am cum sa te ajut ca nu folosesc. Analize se fac de la valoarea insulinei in corp la analize hormonale, hepatice, globulele in sange etc. Sportivii români fac ciclurile in strainatate, cea mai cunoscută fiind OxygenGym (dar nu e cazul românilor aici caci costurile sunt uriașe, totusi avem un sportiv in Dubai si anume Roberto Bocka) - creează mutanti prin ciclurile lor si au nu stiu ce parteneriate pentru a putea lua anabolizante "curate". În Ro niciun medic specialist nu-ti va da undă verde la astfel de medicamentatii fiindca nu ai nevoie de ele. Simplul TRT se poate obtine cu scrisoare medicală de la specialistul care te-a analizat, dar asta doar dacă organismul tau produce testosteron in cantități foarte mici. N-ai nicio șansă pe cale legală, iar pe cale ilegală ai sanse extrem de mari sa iei facaturi, este fix ca, consumul de droguri, le procuri de la diverși dealeri, dar n-ai nicio garantie ca sunt reale, n-ai nicio garantie ca in fiola de testosteron enantat se află testosteron enantat.
"Știu mai bine ce alimentație am, iau si suplimente" omule ce mănânci tu NU se numeste alimentație, cântărești cât o haltera, iar tu vi si-mi spui mie ca ai alimentație? Si ca vei fi 110% dedicat? laughing te minți singur. Un uriaș pe anabolizante ajunge si la 10k calorii curate (nu shaorma, pizza) pe zi. Tu nu ajungi nici la 4k, nici la 3k la greutatea ta. Organismul va fi accelerat, antrenamentele intense (asta daca aplici un ciclu corect de la medicatie curata la dozaj fix pentru nevoile organismului tau), post-ciclul e extrem de important. Sa n-ai impresia ca anabolizantele sunt la fel ca suplimentele, le comand de pe net, ma uit pe spatele cutiei cum se administrează si gata rolling on the floor. Te joci cu schimbari hormonale DRASTICE in propriul organism.
Invata sa mănânci, invata ce e Surplusul Caloric, invata sa te antrenezi inteligent si multa odihna. Asta este tot ce pot face pentru tine. Organismul tau-templul tau. Vezi ca sunt enspe mii de cazuri de deces din cauza anabolizantelor- ori luau de capul lor, ori in fiola nu se afla substanța pe care o doreau. Ma indoiesc ca vei afla răspunsuri exacte aici, cei mai mulți sunt pustani de la 8 la 15 ani.
Te minți ca mănânci bine, dar spui singur ca nu treci de 60kg. La 60kg cu un 300g de carbo, cu un 1, 5-2g proteina/kg, un 60-80g grasimi n-ai cum să nu crești. Dar asta e problema ta. Iti doresc mult succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum nu faci sex, steroizii sunt foarte buni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

20 de ani? Cand ai 20 de ani de sala mai baiete, atunci mai gandeste-te la steroizi si cand devi cel mai fortos din sala, de se indoaie bara cand faci piept, atunci poate mai gandeste-te.