| Asd124zxc a întrebat:

Stie cineva ce trebuie sa faci ca începător la sala, alimentație, exerciții, suplimente pentru că vreau să încep să merg si nu stiu nimic, ce trebuie sa fac?

6 răspunsuri:
| bmerry a răspuns:

Cea mai înțeleapta decizie este sa îți iei un antrenor personal in prima luna. Chiar dacă este un efort financiar, vei ajunge chiar tu la concluzia ca este cea mai fericita opțiune. Îți va putea propune un program personalizat, in functie de ceea ce ai tu nevoie și îți va sugera și un plan nutritiv. Orice sugestii ți-am da noi aici, nu ar fi suficient. Ai nevoie de cineva care sa te învețe de la cum sa respiri corect, pana la cum sa folosești corect aparatele, întrucât executarea exercițiilor in mod corect sunt obligatorii, dacă nu vrei probleme de sănătate mai târziu. Ai nevoie de supraveghere pana ce înțelegi cum funcționează fiecare aparat in parte. După prima luna vei cunoaște tot și vei putea renunța la antrenor.

| Violleta2022 a răspuns:

Cati ani ai si ce inaltime si greutate ai?

| AnastasiaK a răspuns (pentru bmerry):

Teoretic, ai dreptate, dar din pacate salile sunt pline de oameni care au ajuns antrenori dupa un curs de 2 zile si chiar ei insisi au nevoie de un antrenor sa le explice destule. Deci, as adauga mentiunea ca trebuie sa fie si un antrenor bun happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

E plin internetul de ebook-uri și cărți despre asta, iese mai ieftin dacă își pune ai mintea la încercare. Decât să fie supravegheat degeaba pentru câțiva bănuți in plus, doar daca face performanță ar avea nevoie de un antrenor.

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu consider ca iese mai ieftin. Pentru ca daca se apuca acum, primele luni o sa obtina rezultate minime pana o sa inteleaga ce si cum. Deci banii pentru abonament din aceste luni sunt pe jumatate risipiti. Si uite cum se fac banii pentru un antrenor personal. In plus, economieseste si timp. Pe termen scurt (adica luna pe care plateste abonament), da, e mai ieftin, dar te costa timp si amani rezultatele. In general, cand cumperi ceva, nu alegi produsul cel mai ieftinwinking

| siriusblack98 a răspuns:

Am raspuns la intrebarea asta (la alti utilizatori) de sute de ori in decursul anilor si m-am saturat sa scriu poeme, pentru ca este foarte mult de explicat si de discutat.Bodybuildingul este un sport foarte ''stufos''.Cel mai simplu iti sugerez sa cauti pe Youtube Angel Fitness. Tipul te ia efectiv de la 0 si te aduce la nivelul in care nu mai ai nevoie de antrenor, iti poti face singur planul de alimentatie si de antrenament.Are sute de videoclipuri pentru tot ce iti poate trece prin cap sa faci la sala, pe zile, pe grupe musculare.