| 5SOS a întrebat:

Sunt fata si m-am apucat de sala (fitness).Fac de vreo o luna si deja se vad rezultate destul de vizibile. Vreau sa cresc putin in masa musculară (nu,nu ca un bărbat, ci doar putin) si sa imi tonifiez muschii. La sala merg de 3 ori pe săptămână..am nevoie de o dieta care sa contribuie la ceea ce fac eu. Sa incep sa mananc lucruri care sunt bune pentru creșterea in masa. Deci, idei? Multumesc /funda.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Mananca proteine+carbohidrati.

proteine : piept de pui, de curcan, muschi de vita, peste ( in special oceanic ), oua, branza, leguminoase

carbohidrati : orez ( in special brun ), fulgi de ovaz, paine integrala, cartofi, etc.

Intre mese mananci fructe si sa ai 1-2 gustari de grasimi sanatoase ( masline, nuci, alune crude gen caju, migdale, etc. )

3 răspunsuri:
| acinorev a răspuns:

Mananca alimente cu multe proteine si vitamine bune pentru sanatate. Nu bea cafea sau alte alimente ce contin zahar. Mananca fructe si nu te lacomi!

| Cosmin86 a răspuns (pentru acinorev):

Fructele au multe proteine? rolling on the floor

| xXSpIkUXx a răspuns:

Buna eu am facut sala 2 ani am crescut de la 60 de kg la 82 kg ajunsesem ca la 2 ani de sala sa ridic cat altii de 4 ani 6 ani de sala parerea mea e ca ar trebui doar sa te tonifiezi deoarece am avut placerea sa vorbesc si cu fete la fitness care regretau ca au facut masa musculara si nu stiau cum sa scape de ea. Sper ca ti-am fost de folos spor la treaba crede-ma stiu cum e la salalove struck