| sanatorium a întrebat:

Sunt in deficit caloric si cu toate astea nu reusesc sa slabesc, din contra am luat 1 cm in talie si am stationat la 82, scopul meu este sa ajung la un 78-80 dar mai important sa dau jos din bf care este vreo 24%.
Momentan 110 carbo, 60 grasimi si 158 proteine iar la kcal undeva pe la 1482, stiu ca este putin dar daca maresc efectiv nu am rezultate absolut deloc.
Cu tot ce fac la sala si cu mersul pe jos ard undeva pe la 550 de calorii, din ce imi arata ceasul.
La sala combin 30 minute cardio,antrenamente de anduranta, tintesc 20 de repetarii cu 3-4 serii cu greutati medii spre mari.Si mai am in anumite saptamani cand fac numai hiit
Cat despre rata metabolica,nu cred ca este indicat sa o calculez din moment ce am si probleme cu glanda tiroida si afecteaza putin arderile.
Mentionez ca nu mananc dulciuri absolut deloc, toti macronutrientii provin din mancare sanatoasa.
Ca suplimente folosesc un https://www.pronutrition.ro/wpi-burning-effects.html de o saptamana,nu stiu daca este bun sau nu. Daca stiti un arzator de grasimi ceva, multumesc.

Am 18 ani 180 si 82 de kg.

11 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

''Momentan 110 carbo, 60 grasimi si 158 proteine iar la kcal undeva pe la 1482'' Vezi ca deficit caloric inseamna sa consumi de la 1200 de calorii/zi in jos. Tu consumi 1500 si arzi vreo 500, fa tu calculele de ce nu slabesti. Si de ce consumi carbo daca vrei sa slabesti?

| AnastasiaK a răspuns:

"Momentan 110 carbo, 60 grasimi si 158 proteine iar la kcal undeva pe la 1482"

Sa vedem:
110 carbo => 440 kcal
60 grasimi => 540 kcal
158 proteine => 632 kcal
Deci peste 1600kcal. Cum probabil si macronutrientii ti i-ai calculat la fel de prost si nu ai cantarit alimentele, eu tind sa cred ca esti chiar mai sus de 1600.

In fine, nici nu trebuia sa stau sa fac calculele astea. Problema era simpla: nu slabesti => NU esti in deficit. NU EXISTA sa fii in deficit si sa nu slabesti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Exista, cracito! hipotiroidismulwinking pari sa fi cam inculta. persoanele ce sufera de hipo nu pot slabiwinking
uite aici un raspuns unei persoane ce sufera de hipo, asta ca sa nu ramai o idioata!

stie cineva cu ce slabesc daca am hipotiroidism? ce regim sa tin si ce am voie sa maninc? am luat si pilula de slabit si nu reusesc sa dau jos nici un gram, am facut sala si aerobic 6 luni, electrostimulare 2 luni jumate,stepere seara de seara, nu maninc dupa 7 seara si ...nimic.dar ce-i mai rau ca nu mai ramin insarcinata.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Https://gducfkis.ru/......ri-bolnoi/

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

Wow, abia stii si tu sa scrii, dar tupeu ai (pe care bineînțeles, ca orice "șmecheraș" de rand, il ai doar in spatele tastaturii).

1. Daca discuti cu DOCTORI (ca ma doare pe mine undeva de raspunsurile prostilor cu 0 studii ca tine) o sa vezi ca se poate slabi cu ORICE AFECTIUNE, doar ca este necesar un aport caloric mai mic decat la persoanele obisnuite. Altfel spus, din cauza afectiunii, acei oameni au o rata metaboloca mai mica, dar daca sunt in deficit, slabesc si ei.

2. Votul ti l-am dat pentru ca ai dat un raspuns fix NEFOLOSITOR. Cel care a pus intrebarea a SPUS, citez, "am si probleme cu glanda tiroida". Apoi vii tu ca o floricică si raspunzi "poate ai o problema la tiroida". No sh*t! Pai nu ca "poate" are, asta ti-a zis-o el din start. Deci raspunsul tau n-a fost bun de nimic.


P.S. Te sfatuiesc ca in urmatoarele raspusuri sa te abtii din a folosi cuvinte pe care nu ai avea curajul sa mi le zici in față.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Se pare ca esti analfabeta functionala si nu intelegi ca nu se poate slabi doar daxa este tratata boala atunci da, orice mananca se depoziteaza in grasime. acea tipa de pe ro medic a mentionat clar ca o facut sala, deficit caloric tot ce ia stat in putinta si nu o slabit un gram si vi tu o analfabeta functionala sa ma contrazici pe mine si pe cei care se plang de hipo ca nu pot slabi orice ar face! inca nici daca e tratat hipo nu e garantat ca vei slabi cu deficit avand in vedere ca am citit pe forumuri cum se plangeau unii (multi la numar ) ca nu pot slabi orice ar face.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Imda, o mentionat ca are probleme cu tiroida. acum am vazut, chiar si asa esti varza :* pup batauso big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

TOTI care au fost in lagarele naziste (indiferent daca aveau sau nu hipo) slabeau pana ajungeau la 35-40 kg, doar piele si os, si apoi mureau.

Deci se poate laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Acolo si unu de o tona slabea. da asa in zilele noastre e greu sa slabesti cu hipo trebuie multa disciplina si dieta stricta, unii reusesc altii se chinuie cu anii sa slabeasca orice ar face.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Mama,tu ce certi cu totii de pe TPU, dispari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai o problema la tiroida si de aceea nu slabesti.