| alexinioh a întrebat:

Sunt pasionat de bodybuilding, si chiar asta vrea sa fac dupa ce îmi termin studiile.Pot spune ca am un genetic bun.Totii prietenii mei spun că sunt masiv și că mă dezvolt rapid.Am facut sală 9 luni ca să învăț acest sport mai bine. Știu si foarte multe legat de acest sport si m-am documentat. Dar nu știu cum să concurez, cum să mă înscriu la un concurs? Dacă ma poate ajuta cineva cu experiență în acest domeniu vă rog! Altceva nu ma văd făcând in viață! (ASTĂ E VISUL MEU)

Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

BB nu inseamna doarm marime, inseamna simetrie, definire, inserții etc etc. Inclusiv forma capului contează happy. Gaseste o sala care pregătește elevi pentru concursuri sau una care e dispusă să te ajute pentru a concura. De obicei sălile ok sau antrenorii te "contacteaza", iti propun treaba asta. Stii, arăti destul de ok, este posibil sa ai potential, nu ai dori sa participi la o anumita grupa, am putea colabora, sa te ajut cu pregatirea, etc etc. Bineinteles daca si antrenorul este unul care chiar stie cu ce se papa treaba asta. De exemplu sala CFR din Iasi, unde unul din antrenori este marele Petru Ciorba, care si in momentul de fata pregătește elevi pentru diverse competiții, chiar si internationale.

| alexinioh explică (pentru BuLaNNNeL):

Îmi dau seama ca BB nu este doar mărime.Nu e problema de definire am timp.Și de sală chiar nu am gasit pe cineva sa ma ajute crying. Am tot cautat dar nu am gasit. Sper ca dupa ce dau bacul să gasesc pe cineva sa ma ajute oricum multumesc pentru răspuns.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru alexinioh):

Tu continua antrenamentele, citeste, baga la cap sa o faci corect si ca la carte, iar daca intr-adevar ai potential poti fi "recrutat" inclusiv de pe Facebook happy.

| alexinioh explică (pentru BuLaNNNeL):

Ok multumesc foarte mult pentru încurajare

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru alexinioh):

Succese.

5 răspunsuri:
| Sociopatul a răspuns:

Ai si poze? doar sa iti spuna niste prieteni nu e suficient. Trebuie sa iti spuna cineva care este din domeniu si care are niste calificari in spate. Asa iti dai seama ce ar mai fi? Toti ne-am dat mari culturisti si cu cel mai bun genetic. Pana nu iti zice cineva care se pricepe iti zic sa nu pui botul. Chiar daca tu chiar spui adevarul.