anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tot am vazut mai nou la niste raspunsuri in legatura "cum sa ma inalt mai repede printr-un sport" si toti zic ca baschet si inot, si daca ii sa practici alt sport de exemplu fotbal nu te inalti mai repede sau deloc sau cum vine asta?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te inalti de la nici-un sport

| AFR81 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e o prostie. De ce sunt baschetbalistii inalti? Iti spun eu, pentru ca de mici copii practica sportul asta, iar acest lucru i-a ajutat sa se inalte. Chiar si eu, in cei 5 ani de handbal pe care i-am practicat, m-am dezvoltat foarte mult. Cum poti sa spui asa ceva?

| ThePowerlifter a răspuns (pentru AFR81):

Cati ani ai?

| AFR81 a răspuns (pentru ThePowerlifter):

20. De ce?

| ThePowerlifter a răspuns (pentru AFR81):

Ai fost intr-o perioada de crestere, nu ai crescut de la handbal... De ce persoanele de peste 20 ani care sunt mici de statura nu mai cresc daca practica handbal? Stiu un baiat care a practicat handbal ani buni si are 1, 73m. El de ce nu s-a dezvoltat? Iti spun eu, din cauza geneticii.

| AFR81 a răspuns (pentru ThePowerlifter):

Fiind in perioada de crestere, faptul ca am facut un sport m-a ajutat sa ma dezvolt. Cresteam si fara sa fac handbal, insa nu atat de mult. Legat de prietenul tau, bineinteles ca pe unii nu ii ajuta genetica, sa zic asa. Aveam si eu colegi in situatia asta. Aveam, in schimb, si care, fiind initial mai mici decat mine, au sarit de 2 metri intr-un timp scurt. Eu, din fericire, m-am oprit la 1.95. Te rog, nu-mi spune ineptia asta, nu-mi spune chiar mie ca sportul nu m-a ajutat si, in general, ca unele sporturi nu te inalta. Te rog.

| ThePowerlifter a răspuns (pentru AFR81):

Prin ce te referi ca te-a dezvoltat? Poata spiritul de echipa, rezistenta, muschii, dar nu ai crescut in inaltime din cauza asta. Nu are nici o legatura. Ar trebui sa fii mai deschis la informatii dupa parerea mea.

| AFR81 a răspuns (pentru ThePowerlifter):

Sunt, nu ma intelege gresit, insa de data asta mi se pare ca sustii ceva absurd. Poate oi fi eu prost informat.

| BeeBia a răspuns:

Please, nu compara fotbalul cu înotul și baschetul.

| anonim_4396 explică (pentru BeeBia):

Apoi da alea nici nu se compara cu sportu rege big grin laughing)

| Drimmero a răspuns (pentru BeeBia):

La modul de dezvoltare nu-l comparam, dar fotbalul se stie ca de pe luna le taie fata tuturor sporturilor. E de departe cel mai frumos si cel mai iubit sport. Aici fotbalul e pe primul loc si nu are rival. Fotbalul conteaza, restul e can-can/

| BeeBia a răspuns:

" Sportul rege" nu te ajută să crești în înălțime și chiar dacă o face, o face prea puțin VS înotul în care toate grupele de mușchi lucrează + "acesta este cunoscut ca unul dintre cele mai eficiente exercitii de stretching pentru coloana vertebrala" deci dacă faci exerciții de întindere pentru coloană ea o să se mai lungească ( nu dintr-o dată, evident) în concluzie te lungești și tu.
Nu o să-i înțeleg niciodată pe băieți cu fotbalul lor.

| Drimmero a răspuns (pentru BeeBia):

Nu o sa ne intelegi, dar noi stim de ce iubim acest sport rege. Ti-am zis, ca atractivitate fotbalul nu are rival pe Univers. Inotul e sportul perfect pentru dezvoltare, nu exista sport mai bun decat inotul la capitolul dezvoltare. Fotbalul doar prin atrenamente te dezvolta, dar foarte mult, in fotbal gasesti jucatori care au 1, 60 'pricolici' si jucatori care depasesc 2, 00, e o intreaga varietate. Inotul + polo= Corp perfect. In concluzie, doar daca ne referim la dezvoltare, inotul e cel mai bun, probabil acolo intra si baschetul, dar cu sportul rege nu te pui la capitolul 'faima' /

| DanielHX a răspuns:

Nu exista sport pentru a creste in inaltime. Eventual inotul e singurul sport care ar putea sa te ajute sa te mai dezvolti, dar de ex. la baschet de ce ai creste daca te apuci? Pentru ca sa-i? Nu exista asa ceva. Dupa cum am spus, daca vrei sa cresti incearca inotul.

Întrebări similare