anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, am inceput sa dau ci pumni in pereți ca sa am oasele alea mai rezistente la durere. întrebarea mea este in cat timp o sa se vada rezultate calumea?
P.S: daca incep sa fac si flotari in pumni si sa dau cu pumnii in pereți rezultatele o sa se vada mai repede? E ok zilnic?

15 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Pumnii se intaresc datorita acumularii de calciu in organism.
Pielea se intareste de la batranete.
Lasa datul cu pumnii. bataia de strada e o prostie. cauta sa faci karate sau judo, altceva. bataie cu cap. asa toti stiu sa dea cu pumnul. apropo, cel mai bine il ranesti pe om psihic...iti spune cineva care a ranit si a fost ranit in felul asta. E cel mai greu. Sa ranesti e simplu, sa ajuti e f greu. Concentreaza -te pe a face lucruri constructive! sanatate!

| anamariarot a răspuns:

Nu faci decat sa le supui la socuri mecanice... Continua in ritmul asta si peste 20 de ani n-o sa stii de ce tremuri ca un caine in ploaie

| DjSannan a răspuns:

Aproximativ 1 an o sa vezi rezultate dar e de munca nu gluma si ai mare griji cum le faci altfel.......risti sa ramai cu mainile cam subrede

| HLucian a răspuns:

De ce nu incerci sa-ti dai cu pumnii in cap? E o prostie asta cu intarirea pumnilor, vei ajunge la o varsta cand vei avea dureri mari de articulatii, eu zic sa faci un sport, doar asa vei putea sa te intaresti sanatos.

| ZetZ a răspuns (pentru HLucian):

Dar de ce nu iti dai tu inainte sa postezi din astea? Ce e atat de grav sa vrei sa ai oase mai rezistente, care nu au legatura cu articulatiile, daca vrei sa te iei de articulatii ia-te de dansatorii tehno, daca tu crezi ca sa fii rigid (cand te apleci explodeaza toate oasele in tine) e mai bine atunci nu ai decat. Bafta si stai drept.

| ZetZ a răspuns:

Am vazut un documentar in care vorbea de arte martiale (Stilul tigrului) Si ala ca sa isi intareasca oasele la degete sa prinda bine le lovea foarte incet dar repede de o suprafata dura pana nu mai facea fata durerii, cica trebuie sa iti faramitezi oasele incet, nu sa le rupi etc si cand se regenereaza le vor face mai tari pentru a rezista pe viitor mai bine, cu cat practici mai mult devin mai rezistente. Sper ca te-am ajutat.

| anonim_4396 explică (pentru ZetZ):

Pai da dar in cat timp o sa se întărească calumea? Adica sa fie tari rau

| ZetZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Astia cu sanatatea, nu e problema voastra, el a pus o intrebare, daca vreti sa raspundeti bine, daca nu, nu va bagati in seama, referitor la intrebare, nimeni nu iti poate zice exact cat, depinde de organism, difera de la persoana la persoana.

| Al999 a răspuns (pentru ZetZ):

O intrebare penibila.
Este un pusti de 14 ani care vrea sa bata pe cineva si nu stie cum.

| ZetZ a răspuns (pentru Al999):

Pusti de 14 ani=]] omul a pus o intrebare, pe site-ul asta vezi intrebarea si daca nu iti convine nu comentezi sa iti arati inteligenta, incerci sa ii raspunzi din ce sti tu sigur sau din ce sti din auzite, daca vrei sa fi asa inteligent du-te pe Facebook sau pe alte retele ce iti permit prostiile astea cu speranta ca nu te cunoaste nimeni sa iti dea o mama de bataie sora cu moartea. Bafta si stai drept.

| Al999 a răspuns (pentru ZetZ):

In primul rand ce legatura are spartul peretilor cu sportul?
Imi rectific raspunsul din cauza lui Zet, recomand sa se de-a si cu capul de garduri ca sa il faca mai rezistent.
Bafta

| ZetZ a răspuns (pentru Al999):

Mai foloseste si Descovery channel in loc de Facebook si o sa vezi ce legatura are domnule Al, Peace!

| Al999 a răspuns (pentru ZetZ):

Fiecare cu parerea lui, suntem oamenii si suntem diferiti.
Eu nu am spus in nume de rau.

| ZetZ a răspuns (pentru Al999):

Din ce ai raspuns tu "O intrebare penibila"etc reiese altceva, daca tot spui ca suntem diferiti atunci nu te lua de intrebarea lui... daca nu iti convine ce intreaba atunci nu raspunde la misto si talente... nu te obliga nimeni.

| Al999 a răspuns:

Ti-as recomanda sa nu mai da-i cu pumnii in pereti pentru ca poti sa iti rupi oasele, nu le vei face mai dure in modul acesta.
Esti un simplu pusti de 14 ani care vrea sa bata pe cineva si nu stie cum.
Esti o pierdere de timp, pui niste intrebari fara sens.