anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, daca fac 50 de flotari cu mainile departate, 35-40 cu mainile apropriate, 25-30 in pumni ce tip de flotari mai grele sa incerc sa fac? Vreau cateva mai eficiente sa-mi dea rezultate bune la triceps. ca nu il am dezvoltat deloc.
diamant fac vreo 4-5 si as vrea sa stiu in cat timp o sa fac 20-30 diamant.
Multumesc

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai alea diamant cred ca sunt cele mai bune.
Fa din alea in fiecare zi. Depinde doar de tine cand vei ajunge sa faci 25-30.
Eu acum mult timp mi-am facut un program de 10 saptamani de flotari in fiecare zi. Este simplu, doar il desenezi pe o foaie si scrii acolo cate flotari ai facut in fiecare zi. Asta cred ca te va ajuta mult.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce sa faca zilnic? Muchii cand se mai odihnesc, cand se mai recupereaza? Cand mai cresc? Doar din flotari nu o sa dezvolti nu stiu ce triceps. Lucreaza-l cu 3-4 exercitii de gantere, haltere ce ai pe acasa. Flotarile le poti folosi pentru incalzirea tricepsului happy.

| anonim_4396 explică (pentru DovleacTurbat):

Daca face vreo 200 de flotari odata, da poate ar face febra. Dar la maxim 50 de flotari pe zi ce febra poate sa faca?
Si cum sa-i creasca tricepsul doar facand flotari? La un moment dat muschiul se va obisnui si n-o sa-l mai ajute cu nimic flotarile daca nu diversifica mai multe exercitii.
Apropo, n-am fost atent la partea "nu il am dezvoltat deloc". Flotarile si in general exercitiile unde iti folosesti propria greutate sunt inclinate mai mult spre forta decat spre masa musculara, parerea mea.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde vezi tu ca am scris eu ca isi dezvolta tricepsul din flotari? Am spus ca le poate folosi pe post de incalzire a tricepsului. "50 de flotari pe zi ce febra poate face" laughing nu e vorba prietene de febra e vorba ca isi oboseste zilnic muschiul, ii da zilnic tensiune si nu are timp de refacere, odihna, pe langa triceps grupa principala la flotari este pieptul. Pe langa ca e o grupa mare, la fel ca si tricepsul este folosit zilnic, n-are timp de odihna, refacare = 0 rezultate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mare grija cu flotarile, poti face o cifoza frumoasa, lasa pauza 1-2 zile, dupa o serie de flotari, facand flotari, si neavand spatele si coloana vertebrala perfect dreapta, tu te apleci cu stomacul practic spre podea, coloana vertebrala se deplaseaza dupa corp, si o sa se duca tot mai in spate, gen se adanceste in tine, mare grija cu flotarile, nu fa prostesc, eu stiu mai bine ce am patit din cauza lor, si faceam 100/zi.