Tu ştii cum să ieşi în evidenţă cu bicicleta ta?

Tu ştii cum să ieşi în evidenţă cu bicicleta ta?

Sunt la modă acum “pimpuirile” bicicletei. Îi schimbi vopseaua, îi dai jos accesoriile sau îi montezi altele, îi pui tot felul de stickere, îi schimbi unele componente. Totul pentru a ieşi în evidenţă, pentru a străluci mai mult decât ceilalţi biciclişti.

 

Iată câteva idei simple, pentru băieţii şi fetele care se dau cu bicicleta:

 

Panglici în coarnele ghidonului

 

Ştiu, poate părea prostesc să vă arăt cum se fac panglicile care pot împodobi ghidonul, dar poate aveţi prin casă un copil care foloseşte bicicleta şi ar vrea să iasă în evidenţă când pedalează. Sau poate chiar eşti un adult care a dat în mintea copiilor şi căruia nu-i este teamă să-şi “pimpuiască” bicicleta.

 

Îţi trebuie câţiva metri de panglici diferite, sfori colorate sau orice altceva crezi că ar flutura bine în vânt. Adună-le în grupuri de câte cinci sau şase, uneşte-le cu scoci şi introdu-le într-o bucată de plută sau ceva asemănător. Lipeşte-le bine la sfârşit şi introdu la loc apărătorile coarnelor. Instrucţiunile complete sunt aici, iar metodele de lucru pot fi diferite, depinde de îndemânare.

 

Portbagajul de pe cadru

 

Este posibil să ai deja un portbagaj în spatele bicicletei, dar nu mereu poţi transporta orice acolo. Cei de la PSFK ne oferă o idee simplă, dar eficientă: să-ţi faci un portbagaj dintr-o bandă elastică.

 

Astfel, triunghiul format de cadru devine un spaţiu de transport. Este simplu de realizat: prinzi într-o parte banda elastică şi o treci peste cadru, orizontal şi vertical, până când spaţiul astfel creat devine un coş. Poţi împleti cum doreşti banda elastică şi în acest mod coşul tău va arăta altfel decât cel realizat de alt biciclist.

 

Sunetele bicicletei

 

Poţi transforma bicicleta într-o maşină de sunete, cu puţină imaginaţie. Cel mai simplu mod vine din epoca Pegasului, când ne prindeam la spiţe diverse obiecte, din dorinţa de a ieşi în evidenţă. Printre cele mai eficiente obiecte se află cărţile de joc. Prinde una sau mai multe pe furcă în aşa fel încât să fie atinse de spiţe. Vei auzi efectul sonor mai ales dacă vei merge încet. Continuă cu încă una şi tot aşa până când bicicleta ta va suna bine.

 

Clipul de aici îţi oferă mai multe idei de acelaşi tip.

 

Tu ce idei ai?

 

George Hari Popescu,

Bicla.ro

1 răspuns:
| Reek54 a răspuns:

Nu imi place, ba chiar m-ar deranja in timpul mersului, eu vreau sa fie cat mai silentioasa, deloc zgomotoasa.

Întrebări similare