| Ady97 a întrebat:

Va salut dragi impatimiti ai sportului.
Am si eu o mica(mare) problema.
Am inceput de curand o dieta,si vreau oarecum sa accelerez procesul fara a ma chinui extrem de mult,eu am arderile foarte lente,si ma gandeam,sa iau de la myprotein impact diet whey si un arzator de grasimi,pentru a mari arderile,credeti ca este o alegere buna,o sa ma ajute cu ceva?
Tin sa mentionez ca sunt o persoana destul de grasa,deci nu tin o dieta pentru tonifiere sau ceva, strict pentru slabire.
Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| roxana1611 a răspuns:

Nu am zis ca nu sunt buni pe alte suplimente (izolate proteice in special), dar pe arzatoare de grasimi sunt deja alte firme mult mai cunoscute.

Produsul "Lipo 6" a fost cativa ani nr 1 in lume, iar hydroxicut e de la muscletech (asta nu mai necesita nicio introducere). Eu am folosit hydroxicut (lipo 6 mi s-a parut prea scump, tinand cont ca eu nu mai particip la concursuri de cativa ani) si am fost ft multumit.

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Da, dar nu de la myprotein... ia lipo 6 sau hydroxicut, sunt mult mai bune.

| Ady97 explică (pentru Cosmin86):

Deci sa nu fie de la myprotein, am vazut multi "culturisti"" cel putin romani, care lauda myprotein, si am vazut si ofertele lor, si de aceea am zis sa iau de la ei.

| roxana1611 a răspuns (pentru Ady97):

Nu am zis ca nu sunt buni pe alte suplimente (izolate proteice in special), dar pe arzatoare de grasimi sunt deja alte firme mult mai cunoscute.

Produsul "Lipo 6" a fost cativa ani nr 1 in lume, iar hydroxicut e de la muscletech (asta nu mai necesita nicio introducere). Eu am folosit hydroxicut (lipo 6 mi s-a parut prea scump, tinand cont ca eu nu mai particip la concursuri de cativa ani) si am fost ft multumit.

| VortexLuz a răspuns:

" împătimit al sportului", hai să-ți zic eu care e treaba cu toate cct-urile astea "bune" de pe Myprotein sau alte site-uri de genu. Un corp frumos si sănătos ți-l vei face doar mâncând sănătos, cu o dietă bine pusă la punct și cu mult sport, chiar dacă tu ai o ardere mai lentă trebuie să ai răbdare, nu poti slăbi peste noapte. Te sfătuiesc să nu iei proteine sau alte cct-uri, chiar dacă vezi că multi i-au și majoritatea zic că sunt bune, ei bine nu-i asa, crede-ma pe cuvânt. N-ai idee cât de mult îți distruge corpul, mai ales ficatul. După vârsta de 30 ani, o să-ti pară rău că ai luat asa ceva + de alta că dacă iei suplimente si te vei lăsa de sala, te vei densumfla ca un balon. Deoarece înainte să iei aceste suplimente corpul tau nu era învățat să primeasca atâtea proteine zilnic si tu ne mai luand asa ceva te vei densumfla. Toti macronutrienti necesarii tii vei lua din mâncare. Bafta!

| AnastasiaK a răspuns (pentru VortexLuz):

Mor cand va aud cu "densumflatul" asta. Macar de-l scriai corect laughing

Treaba e foarte simpla: la o greutate n, ai nevoie de un numar de calorii m care sa contina macronutrientii x, y, z in anumite proportii. Daca vrei sa cresti in greutate (aka n), cresti m-ul, iar in functie de ce doresti, difera si proportiile. (Daca vrei sa slabesti, functioneaza aceeasi logica, doar ca scazi.) De unde iti iei tu macronutrientii e irelevant (lasam de-o parte acum discutiile despre proteine cu absorbtie rapida si altele, vorbim strict despre numere), cat timp pastrezi valorile, nu se schimba nimic. Suplimentele se iau cand nu reusesti sa atingi valorile necesare. Daca nu iei suplimente, iei totul din alimentatie, dar tot TREBUIE sa atingi valorile x, y, z, altfel nu ai niciun rezultat. Deci de "densumflat" te poti "densumfla" atat cu proteine (supliment) cat si fara, la fel cum te poti mentine si cu si fara!

| Cosmin86 a răspuns (pentru VortexLuz):

Eu sunt "dupa varsta de 30 de ani" si am ficatul perfect sanatos + analizele perfect.

"dacă iei suplimente si te vei lăsa de sala, te vei densumfla ca un balon" serios? Nici macar in anii 80 nu mai credeau oamenii asemenea CRETINITATE.

Daca nu stii NIMIC, de ce dai sfaturi?

| roxana1611 a răspuns:

Eu am slabit considerabil prin intermediului unui shake pe baza de boabe de cacao si mai multe substrante naturale. Imi faceam unul dimineata si unul seara si asa am slabit 6 kg in 8 zile doar cu ajutorul shake-ului si drumul pana la metrou(aprox. 4km pe zi). Daca esti interesat poti accesa chocolate slim https://chocolateslimpret.ro pentru mai multe informatii si promotii

| Ștefania_Cătălina_2002 a răspuns:

Degeaba daca nu faci si putin sport