| gilk a întrebat:

Voi când sunteți la sala, având experiența și îl vedeți pe unul mai nătâng, nu aveți impulsul sa îl ajutați? Eu când am fost, greii sălii in loc să îl ajute pe unul care nu știu ce naiba incerca sa facă, își dădeau coate și râdeau

6 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Ai impulsul să-l ajuți în calitate de ce? Exceptând cazul în care ai niște studii/experiență suficientă care să-ți permită asta SAU respectivul execută în așa fel încât riscă o accidentare gravă, părerea mea e că nu ai ce căuta să te bagi în seamă.

În rest, viața e veselă, oamenii mai și râd. Cât timp o fac subtil și nu-l fac pe cel vizat să se simtă prost, nu văd o problemă aici.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Ce studii? Că toți sunt antrenori de fitness cu un curs amarat.
Faptul că sunt fel și fel de specimene care se amuza și se baga in seama aiurea. Asta poate să-ți strice antrenamentul.

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

Studii = facultate, master, doctorat. Credeam că e evident.

Raspunsul meu s-a referit la cei care "isi dadeau coate si radeau" specificati in intrebare, ceea ce inteleg ca nu presupune bagat in seama cu omul in cauza. Antrenamentul poate sa ti-l strice si un idiot care se crede expert si vine sa corecteze cand el face mai prost decat tine sau nu înțelege ce vrei sa lucrezi tu, ca-s destui si d-ăștia. Personal ii prefer pe cei care rad pe margine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. Am impulsul sa 'ajut' pe cine face ceva corect din punctul meu de vedere dar poate nu are o tehnica destul de buna(cum aveam și eu la când m-am apucat de sala că nimeni nu se naște învățat), daca se pune la nu știu ce aparat și face greșit mă doare undeva.
Nu e concomitent cu ce fac eu, deci nu mă interesează, din partea mea să faca ceva până își rupe oasele.
Daca mi se pare simpatic Omu, ajut cu cea mai mare plăcere.

| Ødegaard a răspuns:

La sala dacă ești axat sa razi ai motive destule, de la disperatele de atenție cu pantaloni care stau să plesnească și transpirate sub strasina, până la aia care se screm când ridica, așa că acolo nu se rade, fiecare lucrează cum poate și când poate

| Ruskig a răspuns:

Trebuia sa il corectezi tu, rar spre deloc sa corectez eu pe cineva care nu stie.
Merg pe principiu ca fiecare "stie" ce are de facut.