| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

Voi purtați mască pe bicicletă sau o puneti numai sub bărbie?

54 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Folositi masti de gaze!
Gazele de esapament inspirate sunt mult mai daunatoare decat virusii depasiti de voi, cu bicicleta. tongue

| mihai69 a răspuns:

Prin oraș, port o mască cu supapă. Încă de când nu era ceva impus, dar pentru plămânii mei e necesar.
În "aer liber" (și mai ales curat), nu-i văd rostul absolut deloc.

| Frank51 a răspuns:

Aparent nu se poarta când mănânci, bei, faci sport.

| Lukasssz a răspuns:

Nu stiu nu am mai iesit in casa de 4 luni tongue

| Iote a răspuns:

Ai, cate raspunsuri!
Tu intrebi de mersul pe bicicleta in oras/in sat, iar ei iti raspund ca si cum ai merge in competitii.
Da, TREBUIE sa porti masca chiar si pe bicicleta. Virusul se transmite aerian.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru Iote):

Exacteu nu vorbesc de competiție ci de mersul prin oraș, cartier mai ales că la mine în zonă circulă des poliția

| Iote a răspuns (pentru Katona_Claudiu_1999):

"Și ieri am fost într-o tura de peste 50 km"
"Altădată am fost și în ture de peste 100 km"
Asta inseamna mers prin oras?

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Eu unu nu port masca nici cand merg pe strada dapai pe bicicleta laughing ( nici sub barbie, nici nimic )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai lua după toți care nu sunt în cunoștință de cauza. Sunt biciclist, circul mult pe bicicletă. Și ieri am fost într-o tura de peste 50 km și nu am purtat deloc masca. Altădată am fost și în ture de peste 100 km și nu am purtat masca. Ieri spre ex am trecut pe lângă 6 echipaje de politie și nimeni nu mi-a zis nimic. Și arată-mi tu un biciclist sau un ciclist care poartă masca. Poate cei care merg cu bicicleta la cumpărături, la magazinul de la colț. În rest nici un biciclist nu va purta masca în timp ce pleacă în ture. De tine se ia numai dacă formezi grup cu alti bicicliști. Singur dacă te vede nu va zice nimic.

| Iote a răspuns (pentru anonim_4396):

El intreaba de mersul in oras, nu in competitii sau la antrenament. Nu raspunde in necunostinta de cauza!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Iote):

Ai auzit de mersul pe bicicleta ca sport de recreere? Eu dacă merg pe bicicletă pe distanta mare asta nu înseamnă că mă antrenez pentru competiții sau altceva. Este doar un hobby al meu. Unii fac turul României pe bicicletă și te găsești să vorbești. La fel și tu, nu mai vorbi în necunostinta de cauza. Nu toti cei pe care ii vezi mergând pe bicicletă pe distanta mare înseamă antrenament pentru competiții. Altul care nu știe ce înseamă mersul pe bicicletă, dar totuși vorbești. Și nici prin oraș nu port masca, aviz haterilor. O pui când mergi pe lângă bicicletă traversând o pietonală aglomerata sau când intri în spațiu închis ( gara, magazin, etc.).

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Și în ce sat uitat de lume trăiești? Ca aici pe la oraș toți bicicliștii poarta și daca se plimba numai.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Poate tu trăiești într-un sat uitat de lume. Te aștept la Brașov ( satul ăsta uitat de lume laughing), zona schei - pietrele lui Solomon mâine ca tot e weekend când vor fi mulți care vor urca în Poiana Brașov pe bicicletă. Sa vezi sute de bicicliști fără mască de protecție. Și nu toți pornesc din schei, mulți vin din alte cartiere fără masca. Și apoi sa vezi politia locala cum sta jos, la bază unde se fac grătare si nimeni nu spune nimic. Pentru că pe ei ii interesează să nu se formeze grup mare de persoane la fel cum nici la terasă nu ai voie decât un anumit nr. de persoane. Politia locala mai mult urmărește zona pentru grătare sa nu depășească anumit nr. Am văzut cum se procedează, eu trec des pe acolo nu vad ca tine numai pe google maps. Presupun ca la tine în sat doare prostia dacă, cel mai probabil mergeți cu masca și la WC sau dormiți cu ea. Doamne Ferește... Asta se numește paranoia deja. Înțeleg să porți masca într-un spațiu închis, dar pleci cu bicicleta sa te bucuri de natură nu aer filtrat prin masca care oricum nu te protejează cu nimic împotriva virusului. Uite ca eu am purtat masca și tot m-am infectat. Bine măcar ca ești în mintea altora, ca în mințile tale sigur nu ești. laughing

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Aici în satul asta de 18, 000 locuitori se respecta masurile de protecție, nu ca în alte sate care se cred mari și tari.
Sărăcuțul nefericit, eu nu am avut covid și a trebuit sa ma testez și a ieșit negativ.

| NunuNini a răspuns (pentru anonim_4396):

Eronat si nefolositor e raspunsul tau baiete. Nu e vorba de "ture de 50-100 km" ci de mersul in localitate, plimbatul prin jurul blocului.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Vino într-un cartier al Brașovului și spune asta ca din 18.000 de locuitori cât zici ca sunt în orașul tău, vor fi 17.999 pentru ca la mine în oraș îți vor face nume direct pe cruce. Se vede ca trăiești într-un oraș micuț, într-un oraș mare nu prea mai ai timp de dat în spectacol și făcut pe smecherul sau smechera pentru că, dacă ești fata, te vor lua direct și te vor trimite în Italia la "puf". Câte din astea cu gura mare nu am văzut, iar acum sunt la puf prin Occident. Sau băieți din aia care s-au crezut smecheri și s-au pus cu cine nu trebuie, iar acum s-au mutat din oraș cu toate ca sunt născuți la Brașov laughing Și logic sa nu te infectezi dacă toată ziua stai închis/ă în casa și ești doar băgător de seamă pe TPU.E bine când te ține bărbatul acasă, doar telenovele și vorbește lumea. NU?

| anonim_4396 a răspuns (pentru NunuNini):

Poate băiat ești tu. La 30 ani ai mei, mai repede bărbat. Du-te și umflă mingea, vezi ca s-a dezumflat. laughing și mai învață despre mersul pe bicicleta și efortul pe care îl depui și cum îl depui. Aaa, efort depui când ești prea prost și nu știi sa folosești schimbătorul de viteze. Sau tu poate ai din aia Tohan veche mai bătrână și decât dacia 1310? laughing ți-a lăsat bunicul moștenire și poate de asta zici ca depui mai mult efort pe bicicletă. E greu la deal cu ea? laughing aha! Acum am înțeles! laughing rolling on the floor hai ca m-ai făcut sa râd. laughing

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai jmeker de Brașov ce te crezi, am locuit pana de curând într-un oraș mare. Păcat ca tu nu știi ce înseamnă să mergi la munca, sa stai intre lume. Precis ai luat covidu de la curierul de îți aducea mâncarea acasă.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru NunuNini):

Eu mă duc cu bicicleta peste tot unde e nevoie : la lucru, magazin, car apă cu bicicleta și nu stau la bloc ci la casă

| NunuNini a răspuns (pentru anonim_4396):

Si pana la 30 de ani de ce nu ai invatat sa citesti? Ai vazut ce spune userul?
"în 30 Aprilie | Katona_Claudiu_1999 explică (pentru Iote):
Exacteu nu vorbesc de competiție ci de mersul prin oraș, cartier mai ales că la mine în zonă circulă des poliția"
Te crezi barbat doar pentru ca poti calari ceva? Invata sa citesti ma degraba.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NunuNini):

Până la 30 ani am învățat să scriu cu diacritice. În DEX nu cred că ai să vezi vreun cuvânt scris așa cum l-ai scris tu. Așa că mai întâi învață să scrii, apoi polemică.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Ce om frustrat ești. Logic ca sunt smecher de brașov, am cu ce mă lăuda pentru că eu în 15 minute ajung în Poiană Brașov dacă merg cu mașina, 1 oră și 30 minute dacă merg pe bicicletă. Predeal, Azuga, Sinaia, Zărnești să nu mai zic pentru ca este la câțiva km și pot face și pe bicicletă. Iar covidu' l-am luat de la turiștii inconștienți din alte județe care vin toți grămadă să vadă și ei un oraș de care eu m-am plictisit. Din ăștia gen "în mintea altora" care vin la munte pârjoliti de soarele de la țară sau alte orașe unde se agață harta în cui.

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,așa de, sunt frustrat că nu sunt prost ca tine. Ce frustrare pe mine sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Katona_Claudiu_1999):

Te duci? Dar ce, ai murit? Omul merge, nu se duce. laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Dacă erai asa deștept nu dădeai curs comentariilor mele și chiar ma ignorai. Lasă că nici tu nu ești departe de mine.

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Ți-a luat câteva zile sa te gândești ce sa zici, normal că îți arăt că am pierdut din timpul meu citindu-ti răspunsul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Eu și muncesc nu ca tine trăiesc numai în lumea virtuală. Nu am timp ca tine sa stau toată ziua pe site-uri și să fiu băgător de seamă. Pe lângă asta, am și viață personala nu trăiesc numai pe TPU. Se vede când nu ai muncă și nici un hobby. Singurul hobby al tău este internetul și tastatura pe care scrii. În rest din casa când mai ieși? Înțeleg, în orașul tău micuț nu prea ai ce face. Uite că, pe lângă muncă, eu am nevoie de 2 săptămâni să vizitez toate punctele turistice din Brașov și împrejurimi. Nu ca alții care trăiesc într-un oraș cu 19.000 locuitori și numai recolte de cartofi în jur. Însă înțeleg ca fără asta nu avem noi ce prăji în tigaie, asa ca lasă șmecheria și pune sapa în pământ că altfel dacă nu produci nici noi orăsenii smecheri nu vă dăm bani pentru cortofi.

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,așa e, frec menta in online că nu muncesc 12 ore pe minimul pe economie ca tine...rușine mie sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Vai de tine. Bine măcar ca te duc picioarele pentru ca nu prea te duce capul. Hai, mai bine ușcheala!

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi că te striga șeful sa ii duci cafeaua.
Parca îmi dă milă de voi ăștia de munciți după ce v-ați ghiftuit și îmbătat in timp ce eu am concediu de sărbători

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Asistații sociali să știi că mereu beneficiază de concediu de sărbători. Din păcate eu muncesc ca să pompez bani la stat, pentru ca statul să țină acasă scursuri ale societății, ca acestea să poată comenta pe TPU și să se creadă oameni mari cu funcții înalte și când colo încă mai umblă cu negrul ăla... Negrul de sub unghii. Încă un pic și cultivi și sfeclă în pământul tău de sub unghii. laughing easy, nu îți mai da atâtea aere pentru că nu ești ventilator. Nu te mai imagina mare manager sau sub manager ca în realitate speli mașini, iar cum nu au fost clienți pentru că a 1 mai și Paștele, iar toți au stat acasă sau plecat în vacanțe, șeful a decis sa își tina afacerea închisă. Of, acum te lauzi ca ai avut concediu pe care l-ai petrecut acasă, la cabana plapumioara și TPU. Interesantă viață mai ai, sincer. laughing mai încearcă altă cheie, poate ai șanse data viitoare cu replicile tale de IQ scăzut.

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-mi permiteam sa plec din tara cu ajutorul social. Așa cum nici tu nu-ți permiți cu minimul pe economie, jmeker de Brașov ce te crezi. Ai familie, sotie, copii? A stai că nu te ia nimeni la cat de incult ești. Uite asta e diferența dintre noi. Că eu îmi permit ce tu nu-ți permiți.
Hai că te pup că văd că te roade prea tare invidia, șmecherașule care cerșește in centru.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Am înțeles! Ai plecat ca să fii sclav de occident. Doar lașii fug din țara lor natală, asta după ce și tu ai votat pentru conducerea României, asta cu toate că nici măcar nu trăiești aici și preferi sa fugi. Am înțeles, ești unul din acei români care se laudă că sunt în diaspora și că ne trimite nouă, românilor rămași în țară, euro cu căruța și așa trăim și noi bine. De parcă diaspora îmi achita mie factura la telefon sau achită ratele la bancă. Și câți din ăștia plecați prin străinătate nu am văzut eu și care în realitate trăiau mai rău decât în țara lor natală. Însă nu mai reveneau în țară de rușine și mândrie. Chiar dacă o duceau rău, chiar dacă dormeau prin parcuri sau canale, dar erau în Occident mari oameni realizați. Și se pozau cu mașinile și casele altora sa vadă prietenii de pe Facebook ce bine trăiesc ei, însă în realitate erau abonați la biserica unde trăiau din pomeni. Și adunau lucruri de la gunoi, la fel și mâncare și altele. Și câți din ăștia plecați prin Germania nu am văzut, unde nemții aruncă electrocasnicele pe care nu le mai folosesc, iar românul adună și vinde ca mai apoi să se laude ca are bani cu sacii. Sau sa găsească un telefon la gunoi, folosit de un neamț care s-a plictisit de tel și între timp a luat altul, apoi a găsit românul sclav și se laudă că are lucru scump. Chiar un fost prieten mi-a mărturisit că în Germania găsești la gunoi toate acestea și românii adună. Așa că, cu ce te lauzi mai excat? Înțeleg, mândria din tine nu îți permite să recunoști cum trăiești de fapt într-o țară străină.

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar că ai iq pe minus... Mă refeream că am plecat în vacanta.
Tu chiar ai frustrări mari că alții au bani și tu mănânci pâine cu pateu, gata, am înțeles unde e problema laughing
Da,Google maps pe viu,îți recomand să încerci măcar până la ușă ca sa vezi și tu soarele.
Hai tigane că te așteaptă bancă din parc, îți duce lipsa de când nu ai mai dormit acolo.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Asa ca, uși! Pasăre migratoare. Zici ca ești ca țiganul care atunci când nu ii mai place ceva, repede își mută cortul în alta parte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

Am înțeles! Ai călătorit pe google maps. Și bine pâine cu pateu, decât pâine cu că. Cat ca tine. Hai, marș.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu port mască în timp ce merg pe bicicletă, dar un polițist mi-a zis că bicicliștii și alergătorii au voie să nu poarte. Eu am ales să port deoarece eram într-un parc și mai era lume, dar dacă mergi pe șosea unde toată lumea e în interiorul mașinilor sau pe un drum gol, înțeleg să nu o porți. Și de asemenea depinde ce efort faci. Dacă mergi pe trotuar până la profi nu te încurcă masca la respirat, dar dacă faci ture de 50-100km cum zicea băiatul de mai jos, te cam încurcă masca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Btw, anul trecut în timpul unei ture m-a oprit politia pentru un control și nu aveam masca. Era o comună unde m-a oprit. Nu a zis nimic de ce nu am masca, cu toate că nici polițistul nu purta mască. Asa ca, despre ce vorbim noi aici? laughing o porți sub bărbie? Ca sa ce? Să îți absoarbă transpirația? laughing

| NunuNini a răspuns:

Se poarta si pe bicicleta. Nu te juca!

| cfrtobias a răspuns (pentru NunuNini):

Eu port, dar poate daca mergi repede faci efort si poate n-ar fi nevoie...

| cfrtobias a răspuns (pentru NunuNini):

Era ca si fumatorii sa nu poarte cand fumeaza dar cu distanta sociala, dar la noi cred ca nu se respecta laughing

| NunuNini a răspuns (pentru cfrtobias):

Si pe picioarele tale poti merge repede. Si atunci faci efort. Totusi, trebuie sa porti masca. Intre noi fie vorba, nu faci efort mai mare pe bicicleta decat daca mergi repede pe jos.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NunuNini):

Se vede ca nu știi ce vorbești. Dacă zici ca pe bicicletă nu depui efort, atunci du-te tu și urca pe bicicletă un drum cu înclinația 10% sau 15 % sa vedem, poți? Pana și pe lângă bicicletă îți este mai bine în aceste condiții. Și masca nu este obligatorie pe bicicletă, nu te mai baga și tu în discute ca... Sa nu mai zic.

| cfrtobias a răspuns (pentru anonim_4396):

El ( NunuNini) merge cu 15 poate doar sa se plimbe nu cu 20 si ceva 30 laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru cfrtobias):

Sa nu mai zic când bate vântul din față cât efort pui. Zici ca pedalezi în zadar. Și mai rău când la dus bate vântul din față, iar la întoarcere zici ca vântul ar trebuie sa bată din spate. Dar tot din față bate, zici ca vântul este împotriva ta. Cel puțin într-o tura vreo 40 km am mers pe foaia mica ( pentru urcări), când puneam foaia mijlocie sau mare și contra vânt, aveam impresia ca urc un deal și eram pe drum drept. Și zice că nu depui efort pe bicicletă? laughing LOL! Se vede ca merge pe bicicletă numai prin cartier. La ture pe distanțe mari nu cred ca îl va tine mușchii mai ales dacă are și urcuș mult. Dacă crede ca este un profesionist, atunci îl invit pe Culoarul Rucăr-Bran. Anul trecut am fost cu bicicleta pe acolo între Podu Dâmboviței și Fundata. Însă acolo am crezut ca rămân pentru ca este greu, iar fiind deja obosit după ce am făcut o buclă și urcat serpentinele de la Fundata pana la intersecție cu Șirnea și Ciocanu, a făcut să obosesc mult și nu am mai putut merge pe bicicletă fiind urcuș continuu. Am mers în buclă și am zis sa nu revin prin același loc. Dar rău am făcut, mai ales pe Culoarul Rucăr-Bran. Și sa nu mai zic ca au fost probleme cu apa și nimic deschis nu găsești pe drum de unde sa cumperi. Am plecat de acasă la ora 8 dimineața și înapoi am ajuns la ora 23:00 cu toate ca pana la Zărnești și din Zărnești în Brașov am mers cu trenul. Asa ca cei care ziceți ca este ușor, spor la treabă.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru cfrtobias):

Eu o port pe bărbie m-a văzut poliția de câteva ori și nu mi-a zis nimic

| Iote a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu raspunzi anapoda. Userul intreaba de mersul in oras nu in fundatura fundatii. Vezi ca te-a afectat lipsa mastii? Nu mai judeci clar.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Iote):

În cazul tău se vede ca te-a afectat prea mult calculatorul, deja ai probleme de vedere. La oftalmolog când ai fost ultima dată? La comentariul de mai sus m-am referit la interlocutor, nu inițiator. Dă-ți singur seama la cine fac referire, oricum este de la sine înțeles ca nici tu nu înțelegi ce vrei sa spui. Eu dacă merg în ture pe bicicleta și traversez un oraș, înseamă ca trebuie sa pun masca? LOL. Pe ce lume trăiești?

| NunuNini a răspuns (pentru anonim_4396):

Te bagi tu... aiurea. Este vorba de mersul in localitate, nu pe munte!

| cfrtobias a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai citit mai sus ca am zis ca poate el mergea mai incet? nu toti merg la fel de rapid

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru NunuNini):

Nu,nu merg pe munte cu bicicleta ci unde e nevoie: prin localitate, prin oraș

| NunuNini a răspuns (pentru cfrtobias):

Sau:
în 1 Mai | Katona_Claudiu_1999 explică (pentru NunuNini):
Eu mă duc cu bicicleta peste tot unde e nevoie : la lucru, magazin, car apă cu bicicleta și nu stau la bloc ci la casă

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Katona_Claudiu_1999
în 1 Mai | Katona_Claudiu_1999 explică (pentru NunuNini):
Nu, nu merg pe munte cu bicicleta ci unde e nevoie: prin localitate, prin oraș.

| VictorJulien a răspuns:

Nu văd logica în a purta mască când mergi pe bicicletă, hai să gândim puțin, așa mai zicea și Moldovan ca fotbalistii să joace cu mască și să stea distanțați unul de altul, macar la 1, 5 metri.Pur și simplu sunt aberatii, își bat joc de oameni, să lucreze ei în fabrici și uzine cu măști pe față, apoi să vorbească de măști și alte minuni din astea.

| VanillaQ a răspuns:

Nu port pe bicicleta!

Întrebări similare