| Ayami a întrebat:

Vreau din toată inima să patinez, credeţi că e bine? Adică eu chiar chiar vreau, am şi vise laughing ştiu că e periculos si etc, dar vreau să ştiu şi părerea altcuiva

Răspuns Câştigător
| Needle a răspuns:

Daca asta este visul tau iar tu chiar iti doresti poti sa le spui parintilor tai ca ai vrea atat de mult si ca ti-ar place si poate iti vor inplini visul. Dupa parerea mea daca vrei sa faci ceva nu iti poate sta nimic in cale, si partea cu "pericolul" nu prea mi se pare ca e periculos. Succes!

6 răspunsuri:
| BCosmin14 a răspuns:

Daca acesta este visul tau ar trebui sa ti-l indeplinesti, mai ales ca. depinde de tine, daca ti asa de mult sa patinezi ...patineaza!

mira
| mira a răspuns:

Este un sport frumos.Invata sa patinezi pentru placerea ta.Sa faci performanta este mai greu.

| DoarOana a răspuns:

Buna Ayami,
Nimic nu te poate opri acum. Nu e periculos atata timp cat inveti sa faci acest lucru si il faci bine. Daca iti place, cu atat mai bine poate devi o patinatoare renumita. Noroc
Pa, pa

| alinutza92r a răspuns:

Daca iti doresti cu adevarat de ce mai stai pe ganduri, multe lucruri sunt periculoase in lumea asta, asa ca...de ce nu?

| simi21 a răspuns:

De ce nu ar fi bine? eu am 21 de ani si iarna asta am invatatwinking. la inceput mi-a fost greu, dar dupa vreo 2 zile si nenumarate cazaturi i-am dat de capbig grin, asa ca da-i inainte, cazi si te ridici happy

| anutza_2917 a răspuns:

Daca tu ai visul acesta poti s-o faci vorbeste cu parinti tai si s-ar putea ca visul tau sa devina realitate chiar daca este periculos vei invata asta e sfatul meu sa faci ce crezi tu ca e bine mia parut bine ca te-am ajutat succes mult in continuare te pupi dulcik:*