anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa cumpar niste steroizi orali, ce parere aveti, este de incredere site-ul http://esteroizi.com/

5 răspunsuri:
| Vladut650 a răspuns:

Faci culturism ca sa iei steroizi? Sau vrei sa iei ca toti cocalarii sa te dai mare pe strada?

| hgcl a răspuns:

1. Site-ul este unu fals si nu o sa iti vina comanda, am un amic care a incercat si nu este nimic de site-ul ala.
2. La steroizi sa recurgi doar in momentul cand esti sigur ca vrei sa faci performanta din culturism si inainte de toate sa consulti un specialist care te-ar putea ajuta, nu fa dupa ureche.
3. Daca practici culturismul si folosesti suplimente nutritive nu inseamna ca te dopezi ci din potriva esti un sportiv 100% natural. Crede-ma.

| AdrianUrsut a răspuns:

Site-ul ala nu mai merge de mult timp. Daca vrei steroizi buni, de calitate de pe site de actualitate atunci cumpara de pe Steroizi-Originali.com

Insa nu merita sa luati steroizi decat daca aveti peste 24 de ani si daca pur si simplu organismul chiar nu mai poate evolua asa cum v-ati dori. Si indicat ar fi sa va axati pe steroizi injectabili, nu orali.

Steroizii orali, chiar daca ii iei de pe site-uri bune ca www.steroizi-originali.com nu conteaza, caci pastilele sunt mai toxice pentru ficat decat steroizii injectabili.

| aurelian087 a răspuns:

Ai inteles gresit, iau steroizi pentru ca fac culturism, sursa mea de "energizante" nu mai raspunde la telefon si are site-ul offline, de aceea sunt in cautarea a ceva serios.

| Cosmin86 a răspuns (pentru aurelian087):

Vrei pentru un concurs anume?