| OnlyDga a întrebat:

Vreau sa imi iau niste proteine pentru sala. Vreau sa imi iau impact whey protein pentru antrenamente si niste cazeina cu eliberare lenta pentru seara inainte sa ma pun la somn. Vreau sa incep si un regim alimentar pentru sala si proteinele astea o sa ma ajute zic eu. Sunt destul de slab acum si na vreau sa mai pun masa musculara. Cu ce le pot amesteca si cum?

3 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Se amesteca cu apa sau cu lapte(o masura la 250-300ml), dar nu recomand cu lapte deoarece absorbtia se face mai greu in corp chiar daca gustul e mai bun. Apropo, am testat mai multe mostre de Impact whey protein, iar aromele cele mai ok mi s-au parut cele cu Caramel sarat, Stevia-capsuni, hokkadio milk si ciocolata cu menta.
Tu esti slab si banuiesc ca si hard gainer, deci nu prea ti-as recomanda doar proteine si atat, e apa de ploaie dupa mine pentru cazul tau... daca ai o alimentatie bogata in proteine si mananci mai mereu carne, oua, branzeturi, soia, mazare, linte, peste etc chiar nu trebuie sa iei asa ceva. Tu ai nevoie de multi carbohidrati, ceva proteine pe langa, si o creatina deci ti-as recomanda mai degraba un gainer gen ON Serious Mass/Dymatize super mass gainer/BSN True Mass (asta probabil are cea mai mica cantitate de zahar dintre astea 3 gainere).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce te referi? Dacă te referi să iei și alt supliment poți lua un pre-workout sau o creatină. Dar părerea mea e că dacă mănânci corect sunt suficiente proteinele ca supliment.

| aloken a răspuns:

Daca ai timp sa iti faci o alimentatie bogata in proteine nu cred ca isi au rostul proteinele si creatina deocamdata. Mananca multe proteine. Intereseaza-te ce alimente sanatoase contin mai multe proteine, vezi care iti plac si iti faci o alimentatie.