|

Vreau sa incep un regim alimentar strict. Vreau sa pun masa musculara pentru ca mi se pare ca sunt prea slab. Am 1, 80 si 79 kg, nu sunt chiar asa slab as spune ca sunt potrivit. Ideea e ca vreau sa dau la facultatea de sport si vreau incep si un regim alimentar care sa ma ajute. Practic vreau sa scap de dulciuri, ore nedormite, absolut tot negativ.Si o sa incep sa fac sala. Vreau sa imi recomandati ce trebuie sa mananc ca sa pot obtine masa musculara si in ce cantitate, orele si cam tot ce tine de treaba asta. Multumesc funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ia-ti un antrenor personal, nu sa-ti dea nimeni totul pe tava, pe gratis, doar idei de orientare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Subscriu la ce a zis Cosmin86!
ideea pe TPU e sa ajuti oamenii, ok (in ciuda faptului ca intrebarile sunt repetitive si se poate folosi functia search sau daca nu google), dar oamenii... de ce nu fac si ei un MINIM de efort sa se documenteze 2 ore (atat iti ia, 2 ore pentru inceput). Daca vrei cu adevarat faci un efort asa de mic!
De-a lungul anilor am ajutat pe multi (pe forumuri, prin sali, le-am dat reviste, Cd-uri cu antrenamente etc), unii acum nici nu ma mai saluta pe strada. Daca vrei totul de-a gata platesti antrenor personal sau faci un efort MINIM asa cum ziceam si te documentezi singur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează