anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ma apuc de sala
si mi-as dori sa mi se formeze pieptul.
In ce consta chestia asta?
necesita cat mai mult antrenament?

6 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

O singura data pe saptamana este suficient. Daca te antrenezi de mai multe ori pe saptamana nu inseamna ca acea grupa musculara se va dezvolta mai repede sau mai bine.Este o prostie.Ca exercitii raman cele de baza:impins la piept, odata banca pe orizontal, al doilea exercitiu inclinata la 45 de grade si al treilea exercitiu fluturari cu ganterele. Poti sa bagi inainte si 2-3 serii de flotari cu priza departata pentru incalzire.Bine,exercitiile ti le vor explica acolo mai pe indelete.

| DanielHX a răspuns (pentru siriusblack98):

Depinde de persoana, dar pentru un tip natural 1 zi de piept nu este de ajuns pentru hipertrofie. Antreneaza pieptul de doua ori pe saptamana, ofera multa atentie la partea de sus a pieptului. Hipertrofia are loc in doua cazuri: antrenament intens/volum ridicat. Timp de recuperare pentru aceeasi grupa poti lasa 2 zile.

| siriusblack98 a răspuns (pentru DanielHX):

Tipul este incepator, in nici un caz nu este pregatit pentru antrenarea aceleiasi grupe de 2 ori pe saptamana cu doar 2 zile pauza. Tinand cont ca trebuie sa mai lucreze si celelalte grupe.Muschiul are nevoie de odihna pentru a reface fibrele rupte, corpul lui nu este obisnuit cu antrenamentul pentru a-i da o doza si mai mare.Din partea mea, el este liber sa faca ce doreste, noi aici doar discutam dar atata timp cat e la inceput, nu-i recomand.

| BogdanPopescu7 a răspuns:

Normal! Depinde totusi si daca iei suplimente si depinde si de genetica! bafta

| anonim_4396 explică (pentru BogdanPopescu7):

Multumesc!

| Cosmin86 a răspuns (pentru BogdanPopescu7):

De ce "normal"? Ce inseamna la tine "cat mai mult antrenament"?

Si alimentatia e de 5 ori mai importanta decat suplimentele si nici macar nu o mentionezi, repede la suplimente laughing)