| lolista a întrebat:

Vreau sa mananc 1400 de calorii pe zi, dar mai mereu ajung la 1600 si asta din cauza ca am tot felul de gustari si la final de zi imi dau seama ca, adunand, mananc mai multe gustari decat mancare.Imi doresc foarte mult sa slabesc, am slabit 2 kg, dar as mai vrea inca 4, insa nu stiu cum pot sa opresc pofta asta de snack uri..sugestii?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mai mult sport,snack uri = cancerul te asteapta,la care chimicale sunt in alea,iti sapi groapa singura cu mana ta, vrei sa ajungi cu cancer, astea sunt otravuri, ce e natural fructe, legume cat mai multe

| aXy99 a răspuns:

1600 kcal este destul de putin. Faci miscare? Daca da, mai mult ca sigur esti in deficit caloric, deci vei slabi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum dracu aveti ma timp sa calculati asa ceva?
N-are nici o treaba ce mananci cu metabolismul tau.
Oameni care poate mananca cum zici tu 1600 calorii pe zi, metabolizeaza altfel, Depinde daca mergi la sala, ce stil de viata ai, ce mananci, la ce ore, oamenii sunt diferiti.
Eu cand eram la scoala, nici nu ma gandeam la asta, mancam cand trebuia sa mananc, ce era, sau imi cumparam ce voiam, fara sa mai fac calcule la caloriilaughing, problema mea era cum sa stau mai mult afara pe timpul verii, sa ne adunam toti in spatele blocului, si sa jucam flori fete sau baieti, si adevar sau oblgatie.
nu-i pasa nici cui cate calorii are sandwich-ul mancat la pranz sau mai stiu eu.
Gen sa avem discutii de-astea cand ne intalneam toti vecinii, " da tu cate calorii ai mancat azi?" laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici nu stiam ce sunt alea calorii la vremea aia, dapai sa le mai si calculez happybig grin

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te obisnuiesti, daca mananci aproximativ aceleasi alimente si nu ai o alimentatie extrem de diversificata, stii pe de rost cate kcal/proteine are fiecare aliment, il cantaresti si faci imediat calculul.

| GicaGigekGica a răspuns:

Într-un proces de slăbire echilibrat, nutriţioniştii recomandă atât un aport caloric redus şi echilibrat, cât şi mişcare. Atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus, scopul ar trebui să fie acela de a consuma cât mai mult din depozitele de grăsime ale organismului, fără a creşte masa musculară, deoarece muşchii «atârnă» mult la cântar.

Astfel, specialiştii recomandă cel puţin 30 de minute de sport zilnic. Pentru rezultate vizibile într-un timp relativ scurt se vor alege exerciţiile fizice de intensitate moderată sau durată prelungită. Înotul, mersul pe bicicletă, aerobicul şi alergatul sunt cele mai indicate sporturi într-o cură de slăbire.

| cristiww a răspuns:

Mananca alimente ce contin multe fibre sau care necesita o digestie mai lunga