| Cbby a întrebat:

Vreau sa slabesc la picioare si la fund, insa pana acum nu am gasit o metoda potrivita. Am incercat sa fac sport dar am reusit doar sa le ingros si mai rau. Cu dietele n-am slabit decat la burta. As vrea sa stiu ce sport ar trebui sa fac dar orice alta metoda prin care pot slabi e binevenita. Multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| hummer24 a răspuns:

Cand o sa slabesti, o sa slabesti pe intreg corpul nu numai la picioare si fund.
pentru slabire trebuie sa faci numai exercitii cardio, adica alergari, bicicleta, sarit coarda, si diferite exercitii de sarituri!
Genuflexiunile sau urcatul scariilor e un bun exercitiu dar nu cred ca e bine sa il faci, pentru ca nu o sa slabesti asa cum vrei, si coapsele tale o sa para mai mari, asa ca eu iti recomand ori alergarile, ori saritul coardei. daca alergi, poti sa incepi cu 1 km cu pauze cand simiti tu nevoia, sau 3 km pe viitor, saritul coardei, 30 secunde, pauza, 30 sec, pauza, si tot asa de 12 ori, daca simti ca mai poti atunci repeta procesul si seara.
Dupa antrenament o sa iti vina pofta de mancare, dar e bine sa mai astepti 40 60 minute dupa care poti sa mananci, dar nu dulciuri ca o sa se puna imediat si ai lucrat degeaba.winking

2 răspunsuri:
| junkyx a răspuns:

Da sau ingrosat picioarele pentru ca facnd sport muschi se umfla cred ca este ceva aparate de masat gen teleshoping

| myhaytzu a răspuns:

Daca faci alergari ai sa slabesti insa daca alergi la 6 seara cand vii acasa nu te pui pe mancat sau daca nu poti rezista cel mult o salata si atat, iar ce zici ca ai facut sport asta nu inseamna ca in 2 saptamani slabesti.