| alexSMK44 a întrebat:

Vreau sa stiu daca Rapid Mass este un supliment bun ca m.am tot gandit sa iau unul de 2 kg dar unii zic ca el te ajuta sa te ingrasi dar eu vreau sa cresc in masa musculara.

Răspuns Câştigător
| jinjie a răspuns:

Da, e adevarat ce ai auzit legat de 'ingrasat' dar nu cum au inflorito ei probabil. Da, cresti rapid in masa, si iti formezi muschii mai repede, NU, nu te ingrasi ca in desene. Din momentul in care ai incetat sa mai folosesti proteine si te lasi de sala evident ca te 'ingrasi' dar nu as folosii termenul asta. Imbratranesti, muschiul nu o sa mai fie antrenat si apar rezultatele negative in timp, nu in cateva zile cum e si normal. Dar depinde si de metabolism, e probabil sa nu aiba efect, depinde. E ca si cu mancarea, daca mananci si nu se pune pe tine nici astea nu o sa aiba efect, sau poate putin.

3 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Masa muscuara = sa pui pe tine, sa cresti in greutate, sa te ingrasi. E gainer, gainerul iti aduce un surplus de carbohidrati si calorii ca sa pui pe tine. Dai bani pe carbo care sunt foarte ieftini, iar tu practic ii cumperi mai scump si mai des, gainerele in general se iau in cantitati mari deci 2kg nu-ti va ajunge mai mult de o saptamana- o saptamana jumate. Invata sa manânci, consuma carbo in "stare pura" cartofi, orez, paste, mazare, ovăz etc. Bineinteles ca ai nevoie si de proteine si grasimi.

| jinjie a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Dude nu stiu de pe ce lume vii, dar avand in vedere ca omul are sau intentioneaza sa-si cumpere 2kg ai spus o mare prostie. Nici hulk nu ar consuma 2kg de proteine saptamanal, si vorbesc in calitate de consumator.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru jinjie):

Consumi ca ai auzit de la prieteni ca "faci muschi"? Nu i-am citit eticheta, m-am uitat acum, e un gainer extrem de prost. Ia citeste putin eticheta la Serious Mass si vezi ce inseamna un gainer calitativ si cum se adminiatreaza. "Consumatorule".