| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

WWE sau UFC? Ce PPV ati prefera? Care e mai scump ( Adică care au câștigurile mai mari WWE sau UFC?)

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Studiul Bibliei -acesta este câștigul cel mai mare. Pentru că ne va ajuta să gândim, să ne păstrăm, să trăim sănătoși, să ne ferim de dependențe, și pe deasupra să ne formăm caractere pentru cer.
Ce putem învăța de la practicanții sporturilor amintite de tine? Ce caractere au aceștia? Lupta noastră trebuie sa fie cu obiceiurile nesănătoase, cu dependențele distrugătoare care sunt în noi, cu natura noastră care ne trage mereu în jos, și nu cu oamenii. Nu tot ce ne place este și sănătos.

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonimg):

"Ce putem învăța de la practicanții sporturilor amintite de tine?"

In primul rand, alea nu sunt sporturi. Sporturile sunt MMA si wrestling, iar din astea...din toate artele martiale de fapt, ai de invatat inzecit mai mult decat din carticica aia cu povesti sadice pe care de altfel mi-e clar ca tu n-ai deschis-o... Maxim ti-a cazut in cap, altfel nu-mi explic cum te-ai gandit sa dai raspunsul asta la o intrebare despre sport.

"Ce caractere au aceștia?"

Cu mici exceptii, exemplare, iar daca n-ai fi paralel/a cu subiectul, ai fi stiut ca multi luptatori sunt foarte credinciosi (exemplu chiar din Romania: Cristiana Stancu, care a si terminat teologia).

| anonimg a răspuns (pentru AnastasiaK):

Violenta nu trebuie ingaduita in niciun domeniu al vietii noastre.
In schimb sunt de acord cu tot ce nu implica violenta; si mai ales cu educatia fizica, cu miscarea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonimg):

In general scopul artelor martiale este sa eviti violenta si sa te poti apara cand n-o poti evita (gen te ataca cineva pe strada).

In special in lumea "civilizata" in care traim, e necesar cat mai multi oameni sa studieze artele martiale (chiar si femei la 50 de ani ar trebui).

| Plato a răspuns:

Prefer UFC.
WWE imi placea foarte mult cand eram mai mic, inainte sa aflu ca e fake. Apoi s-a dus magia. Tin minte ca stateam pana la 2 dimineata sa vad WrestleMania, care tinea pana la 4-5, iar la 8 aveam scoala. happy

Acum insa, prefer sa vad UFC.
Cred ca tot UFC are si câștiguri mai mari.