|

1. De ce cam toata lumea e acaparata de tari? Adica de ce tocmai tari, si nu alte forme de guvernamant?

2. Daca la inceput erau triburi, apoi voievodate, acum sunt tari, ce urmeaza sa existe? Comunismul e ca si mort...

7 răspunsuri:
| a răspuns:

1. Lumea nu e acaparata de tari, in primul rand exprimarea este incorecta pentru ca nu a fost lumea saraca atacata de tari si acaparata.

Lumea (e.g terra) este un teritoriu iar orice teritoriu este impartit intre locatari (valabil si in cazul animalelor) iar in cazul asta ne-a nimerit noi (oamenii) sa fim cei mai evoluati implicit nu ne-a pasat de imparteala celorlalte specii. Tarile se intampla sa fie doar modul in care ne-a organizat noi.

2. Deja ti-ai raspuns la intrebare dupa tari au aparut aliante de tari, federatii pana cand (presupun eu) o sa ajungem la o singura entitate globala.
Comunismul nu e mort inca, dar e doar o problema de timp. Asta se intampla cu chestiile care se dovedesc a fi proaste si ineficiente.

| a răspuns:

Comunismu n-o muritu,
Num-o țâr s-o hoghinitu.
1. Există și altă formă de guvernământ.
Guvern lipsă, anarhie. Doar că este așa de bună,
că nici nu poate fi pusă în practică, moare înainte să se nască.
Ce urmează?
Care este utopia mea (din cauza dtale, că m-ai provocat).
Toată lumea va face parte din guvern, și va conduce lumea de acasă, de pe situl TPU. Dacă toți ajută pe toți, guvern mai bun nu ne trebuie. Dta mi-ai dat ideea, te numesc prim ministru TPU pe viață.
Eu mă mulțUmesc cu funcția de băgător de seamă și de tăietor de frunze la câini.

| a răspuns:

De ce tari si nu alte forme de guvernamant, cei aia? Poate voiai sa zici de ce nu alta forma de organizare, asta daca te referi la organizarea unui teritoriu cu oameni si ce mai e.
De ce? Pt ca fiecare specie traieste intr'o comunitate, adica aproape orice organism traieste impreuna cu alte organisme din aceiasi specie.
Nu pot oamenii sa traiasca izolati, mai ales in zilele noastre.Mai sunt si din astia plecati cu sorcova dar de regula instinctul te trage sa te afli langa semenii tai.
De aia exista forma asta de organizare dar nu doara la om ci la orice alt organism.
Vad ca de fapt incerci sa spui de ce oamenii traiesc in comunitati din ce in ce mai mari.
Asta datorita numarului mai mare.La inceput erau triburi pentru ca si oamenii erau putini, era o organizare ca si tara de astazi, doara cu mai putini locuitori.
Altceva nu stiu la ce anume faci referire.Vad bagi comunismul, care este o forma de guvarnamant, adica incepi sa le amesteci deja, ai grija sa nu iasa ciorba de legume laughing
Ce urmeaza? Pai urmeaza dupa tara globalizarea laughing adica toti oamenii de pe glob raman unde sunt, dar vor avea o singura conducere.

| a răspuns:

Doar au crescut triburile si s-au schimbat denumirile.
Comunismul nu poate fi compatibil cu egoismul, nici cu natura umana de a vrea tot mai mult.
Daca am fi roboti am putea trai perfect in comunism

| a răspuns:

O "tara" este o organizatie politico-teritoriala. Tarile sunt separate de granite pentru ca au teritorii bine delimitate. Harta actuala este rezultatul cuceririlor teritoriale si a razboaielor purtate de civilizatiile umane de-a lungul istoriei. Nicio civilizatie nu a reusit sa cucereasca toata planeta, prin urmare exista mai multe tari.

Si comunismul nu este nici pe departe mort. China, una dintre puterile lumii, este comunista. Rusia este condusa de un comunist iar conditiile din tara aia nu s-au schimbat semnificativ, tot sclavie economica a ramas. Europa si America (si poate nu numai) sunt atacate de cenzura mass-mediei evreiesti. Sunt in vigoare legi care limiteaza libertatea de exprimare. Falsificarea istoriei este promovata de state peste tot, in scoala, la televizor, la radio, in ziare, pe internet etc. Propaganda inca este folosita ca arma de control al populatiei. Adevarul despre boli, istoria omului, religii etc. este suprimat sistematic de mass-medie. Oamenii habar n-au pe ce lume se afla. Sunt comunisti care au puteri in tari democratice, cum e Merkel sau Putin sau alti conducatori care se supun elitelor care le dau ordine. Iar lista poate continua. Despre ce vorbim?

| explică:

Tarile nu sunt forme de guvernamant laughing) forme de guvernamant sunt, socialismul, comunismul, imperialismul, etc, cred ca incurci oalele.

| a răspuns:

Sper sa nu urmeze la ce te gandesti tu sad