| Cksihja a întrebat:

Am avut un vis mai ciudat, deci zburam și deodată am ajuns într-un loc numit Podul parcă și-n acel loc era o trecătoare. Dincolo de trecătoare era o zonă brăzdată de văi. Erau mai multe drumuri care treceau pe vârf așa că am coborât pe unul și am început să merg. Am ajuns apoi la o biserică și drumul trecea prin mijlocul curții. M-am minunat și mi-am continuat drumul. Dincolo de porțile bisericii era o vale așa că am coborât în vale și m-am trezit. Am ieșit afară, era dimineața soarele încă nu răsărise, deodată văd o stea căzătoare mică de tot apoi încă una și curând cerul era brăzdat de meteoriți care treceau prin fața mea de la Nord la Sud. M-am adăpostit repede după un zid fiindcă în jurul meu ploua cu pietre. Ploaia de meteoriți a durat câteva secunde apoi s-a oprit. Am ieșit să văd ce se întâmplă, am vrut să cercetez mai bine meteoriții și să le aflu originea dar deodată văd că veneau alți meteoriți de data asta erau mai mari dinspre vest. M-am adăpostit imediat și am văzut că dinspre est veneau niște meteoriți cât casa așa că fug meteoritul cade intră într-o casă și o spulberă și aproape mă îngroapă de viu. Reușesc să ies și privesc în jurul meu cum pământul este acoperit de meteoriți.

Care e posibilitatea ca visul să fie o prevestire din viitor sau o viziune?
După mine visul spune că curând se va întâmpla ceva foarte rău. În plus e a doua oară când văd cum casa aia se dărâmă.

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu se stie niciodata... si am sa-ti spun o poveste adeavarata

Toata viata visasem ca zbor, peste case, peste ape, peste munti, in zborurile mele vedeam tinuturi nemaivazute vreodata, vegetatie nemaintalnita vreodata si dupa ce m-am casatorit, am hotarat sa emigram spre Australia. Dupa primul zbor cu avionul, explorand taramul australian, am vazut natura si plantele din visele mele.
De un singur lucru imi pare rau, ca dupa primul zbor real cu avionul, nu am mai visat niciodata ca zbor in vis.

| sierra1 a răspuns:

"Care e posibilitatea ca visul să fie o prevestire din viitor"

ZERO

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Care e posibilitatea ca visul să fie o prevestire din viitor sau o viziune?
Zero.

| johnnny123 a răspuns:

"Care e posibilitatea ca visul să fie o prevestire din viitor sau o viziune?"

Aceeasi cu posibilitatea ca astazi sa ploua cu unicorni.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Din ce știu de la străbunici sau bunici (nu spun ca este și adevărat, dar ei asa interpretau visele) când visezi dărâmături sau gropi înseamnă că "auzi de moarte".