| Mădă0611 a întrebat:

Am dat iar peste intrebarea "De ce sa facem teste pe animale cand avem pedofili, violatori si criminali in inchisoare?" si vreau sa vad cum gandeste lumea. big grin Deci, sunteti pro sau contra folosirii acelor... ceva in locul animalelor? Argumentati, daca vreti, de preferat e sa vreti. A, eu sunt pro.

97 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Contra...

Drepturile omenesti se aplica si la detinuti.
Plus ca nu orice criminal/violator/pedofil este condamnat pe viata si nu isi poate regasi cursul in viata.
Ar fi inuman....si atunci care ar fi diferenta intre noi si cei care sunt inchisi?

| Mădă0611 explică (pentru Apache):

E ciudat cum le apara lumea drepturile celor care nu respecta drepturile altora, tocmai am vazut un titlu de stire despre niste proxeneti (ei lipsesc din intrebare ca nu e a mea), vorba cuiva din link-ul postat mai sus "I absolutely agree! Those people are no longer human beings, they are a big threat to the society..."

| Apache a răspuns (pentru Mădă0611):

Poate...dar e vorba de moralitate.

Fiecare avem drepturi...fie ca asta ne place sau nu.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt contra. Cu ce am fi mai buni decat infractorii daca am face experiente pe ei? Sa ne amintim de dr.Mengele, criminal de razboi.

| Mădă0611 explică (pentru Ioandelasal):

Dar lasandu-i in viata, dupa ce isi ispasesc pedeapsa e posibil sa revina la vechile obiceiuri, a fost un caz cu unu care a fost inchis pentru viol, parca, si dupa ce a iesit a rapit o femeie, a violat-o si a ciopartit-o, apoi a aruncat bucati din ea pe ici colo. Dreptatea e dreptate, daca nu respecta drepturile altora, de ce noi sa le respectam pe ale lor, chiar daca "n-am fi mai buni decat infractorii"?

| Anonim a răspuns (pentru Ioandelasal):

Empatia in aceste cazuri mi se pare inutila.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Mădă0611):

Este punctul de vedere al fiecaruia si, indiferent ca sunt de acord sau nu cu acesta, eu il respect.
Totusi, inaafara de alte argumente morale si de drepturi ale omului, sa ne gandim si la erorile judiciare. Ce te faci daca persoana este nevinovata?

| Ioandelasal a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu simt nici urma de simpatie pentru infractori. Totusi, oameni fiind, au si acestia unele drepturi. Lipsindu-i de aceste drepturi n-am fi mai buni ca ei. Si sa ne amintim de erorile judiciare.

| Mădă0611 explică (pentru Ioandelasal):

Pedofilia inseamna viol, de obicei, iar un viol se poate dovedi, si apoi, criminalii sadici, fiind bolnavi psihic, la un moment dat o sa fie prinsi cu dovezi, mai ales ca majoritatea ia anumite parti din victima, sau ceva ca sa puna la colectie. Exista detector de minciuni, exista persoane care stiu sa citeasca microexpresiile, o sa se schimbe sistemul. Ma rog, e ipotetic, am zis ca vreau sa vad cum gandeste lumea. Ma asteptam sa citesc ceva gen "dar vai, dar si ei au familie..., sunt si ei oameni"

| Ioandelasal a răspuns (pentru Mădă0611):

Fetito sunt in varsta (am 66 de ani) si am fost jurist, asa ca nu trebuie sa-mi explici mie ce inseamna pedofilia si nici sa ma lamuresti sa-ti adopt ideile. Ti-am spus care este parerea mea si ca respect si parerea altuia, asa ca n-are rost sa mai continuam.

| Mădă0611 explică (pentru Ioandelasal):

Imi sustineam afirmatia, doar, n-am dat in cap, nici nu am zis ca nu respect parerea cuiva, ca s-a inteles altceva, asta este, sunt responsabila pentru ce spun, nu pentru ce intelege lumea.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns (pentru Ioandelasal):

Păi si cu ce suntem mai buni decat animalele dacă facem experimente pe ele? straight face

| Ioandelasal a răspuns (pentru KeepCalmThinkDiffrent):

Tu socotesti animalele la nivelul omului?

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns (pentru Ioandelasal):

Nu. Nu socotesc animalele la nivelul omului, dar nici nu pot spune ca un puscarias mai are aceleasi drepturi cu omul de rand. In schimb pot spune ca un puscarias este mai prejos decat un animal.
Nu sustin nici testarea pe animale, dar nici testarea pe un asazis infractor deoarece animalul are dreptul sa traiasca, iar puscariasul este obligat sa-si ispaseasca pedeapsa, dar nu avem dreptul de a-l omori in chinuri!
Daca suntem egali intre noi inseamna ca nu avem dreptul de a lua viata cuiva pentru ca a gresit deoarece el singur isi va plati pedeapsa. Pe de alta parte chiar daca suntem stapanii animalelor asta nu ne da dreptul de a le lua viata doar pentru simplul fapt ca le suntem superiori.

| Ioandelasal a răspuns (pentru KeepCalmThinkDiffrent):

Cred ca stii ca un medicament trebuie sa treaca printr-o serie de experimentari. Pe ce vrei sa fie facute?

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns (pentru Ioandelasal):

Nu sunt in masura sa dau un raspuns, dar pot doar sa spun ca din cauza gandirii ce se ghideaza dupa legea junglei in momentul de fata cu totii se gandesc doar la ei si nimeni nu mai are vreun interes sa ajute neconditionat.

Stiinta este foarte avansata. Cum au putut inventa roboti cu inteligenta artificiala, ar putea inventa materiale speciale pentru testari.

| CoquineNoire a răspuns:

Sa nu uitam ca in inchisoare sunt si oameni inchisi pe nedrept, nevinovati, nemeritand pedeapsa, si implicit, nici tratamentul mentionat de tine.
as fi pro in cazurile de constienta pura (cu dovezi autentice) a actiunilor exercitate de catre respectivii.

| Hombre a răspuns (pentru CoquineNoire):

Iar esti dupa gratii miss, in ce biserica ai mai fluierat?winking

| CoquineNoire a răspuns (pentru Hombre):

In Capela Sextina de la D/S, bre.

| mgtow a răspuns:

Cred ca ar trebui sa facem o conferinta de presa ca sa vada ca e mai bine sa faca analize pe infractori.

| Inferno a răspuns:

De ce sa facem teste pe animale cand avem sapte miliarde de oameni, dintre care cel putin un miliard sunt neproductivi? Putem sacrifica cativa copii, tineri si batrani pentru a vedea efectele in functie de varsta, prin aceasta decongestionand putin lucrurile.
Daca tot gandim practic, iar nu sentimental, atunci hai sa gandim pana la capat.

| Mădă0611 explică (pentru Inferno):

Ai dat-o pe sentimente? laughing
Persoanele care nu respecta drepturile cuiva, nu merita sa aiba drepturi.

| Inferno a răspuns (pentru Mădă0611):

"Persoanele care nu respecta drepturile cuiva, nu merita sa aiba drepturi."
Nici Napoleon nu a respectat "drepturile cuiva".
Vorbesti de criminali, dar ce este aceia o crima daca nu lucrul pentru care Natura ne-a conceput?

| Anonim a răspuns (pentru Inferno):

Aici ai punctat corect. Ironia sorti face ca posibila extictie a rasei umane sa cauza de suprapopulare

| Kaℓi a răspuns:

Sunt contra. Mi se pare mult mai corecta pedeapsa cu moartea pentru cei irecuperabili, extrem de cruzi si dovediti fara urma de indoiala vinovati de crime sau fapte foarte grave.

| Mădă0611 explică (pentru Kaℓi):

Cam tot aia e, doar ca prin posibila suferinta de care o sa aiba parte inainte de moarte o sa isi spele pacatele fata de oameni.

| Kaℓi a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu ma asteptam sa crezi in ispasire happy
Daca admiti ideea de "spalare de pacate", inseamna ca admiti conceptul "pacat" in general si asta ar trebui sa te faca sa te gandesti la faptul ca cei care ar experimenta diverse chestii nasoale pe nemernicii aia ar face la randul lor pacate, care la fel, ar trebui ispasite cumva... e un cerc vicios. Asa, cum propun eu, comite pacat doar calaul, cel care apasa pe buton... si isi face doar meseria.

| Mădă0611 explică (pentru Kaℓi):

Nu cred in pacat, era o expresie doar, si daca e s-o luam cu vinovati, ei sunt primii, cei cu experimentele sunt oricum vinovati, iar animalele sunt "vinovate" doar pentru ca sunt animale. E ciudat cum lumii i se face mila de ei, parca mi-ar fi si mie, dar daca cineva drag, sau chiar eu, patesc ceva, toate regretele din lume n-o sa dea timpul inapoi. Il stiu pe unu de care mi-e frica, e foarte agresiv, bate lume, bate si politisti, si scapa usor pentru ca are nu stiu ce carnet de nebun, i l-a facut tatal lui dupa ce a violat pe cineva ca sa scape de inchisoare. Circula povesti cu si despre nenea, nimic cel putin agreabil.

| Kaℓi a răspuns (pentru Mădă0611):

sad
Inteleg furia ta, si ai dreptate. Ce vreau eu sa zic (pentru ca am luat ad litteram intrebarea ta) e ca nu s-ar rezolva nimic daca s-ar exercita fapte de cruzime asupra alora. Imi pare rau si pentru animale, evident, dar tot raman la concluzia ca pedeapsa cu moartea pentru criminali e o solutie mai eleganta si mai corecta.
Chiar si pentru nebunii periculosi si fara leac.

| Mădă0611 explică (pentru Kaℓi):

Furie nu prea, sila si frica mai mult.
Si eu sunt de acord cu acea pedeapsa, dar asa pedepsim si animalele, mi-e mila de ele, mi-e mila si de oameni, corect e ca cei fara mila sa fie tratati fara mila, un fel de karma antropica, astfel salvam nevinovatii.

| andrei a răspuns:

Daca nu era Hitler, si acum erau medicamente si intervetii chirurgicale necunoscute.

| OOOLEOOO a răspuns:

Iar eu daca sunt prins cu Marijuana sunt inchis 10 ani si considerat CRIMINAL. Astfel sa mi se faca tot felul de teste?

Comportamentul omului este un efect.
Cauza sunt evenimente psihologice din trecut.
Un ucigas este asa dintr-un motiv bine inradacinat in mentalul sau. Efectul este o atitudine si o mentalitate paguboasa si o personalitate criminala.

NLP-ul este psihologia reprogramarii a creierului. Poate fi aplicata pentru a reprograma atitudinea unui criminal, violator, pedofil etc...
De ce nu prea este folosit NLP-ul in inchisori? Este o ramura noua a psihologiei si nu este considerata o stiinta exacta.

Ei sunt doar efectul.Nefericiti loviti de soarta, cauza este de vina.

| Mădă0611 explică (pentru OOOLEOOO):

Consumul de substante interzise nu e crima, stai chill.

"Comportamentul omului este un efect.
Cauza sunt evenimente psihologice din trecut." tocmai, oare despre ce fel de evenimente e vorba? (intrebare retorica)

| usuk a răspuns:

Pro dar doar in cazul detinutilor inchisi pe viata/condamnati la moarte

| Mădă0611 explică (pentru usuk):

Neeeeah, nenea despre care vorbeam mai sus a primit doar cativa ani si cand a iesit si-a facut de cap. A distrus familia victimei, si cati oameni ar fi distrus daca ar fi gasit acele bucati niste grupuri de copii, sa zicem (ma gandeam cum ar fi fost daca as fi gasit eu capul, o luam razna, si sigur nu sunt singura), plus chinurile prin care a trecut victima. Cei care omoara din greseala, da, sunt de iertat, dar ceilalti, mai ales pedofilii si violatorii, nu, si ei nu primesc pedeapsa pe viata.

| usuk a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu stiu ce relatie de "prietenie" este intre tine si acesti violatori/pedofili dar, haidem sa nu devenim ridicoli; doar pentru ca un "nene" a scapat si a luat-o de la inceput asta nu inseamna ca toti vor face la fel; alti vor mai reflecta si-si vor da seama ca nu merita sa mai stea inca 5ani inchisi pentru o asa prostie
nu are rost sa le platim cu aceeasi moneda. durere pentru durere, usor usor ne dezumanizam

| Anonim a răspuns (pentru usuk):

"Nu stiu ce relatie de "prietenie" este intre tine si acesti violatori/pedofili dar, haidem sa nu devenim ridicoli; doar pentru ca un "nene" a scapat si a luat-o de la inceput asta nu inseamna ca toti vor face la fel; alti vor mai reflecta si-si vor da seama ca nu merita sa mai stea inca 5ani inchisi pentru o asa prostie"
Daca vorbesti de psihopati, niciun caz, ba din contra cand iese de la mitica sunt sanse mari sa o ia de la capat din nou

| Mădă0611 explică (pentru usuk):

Vorbim de 3 infractiuni care nu sunt de trecut cu vederea. Un nene din asta nenoroceste n familii. Nu sunt prietena sau ceva cu ei, ma sperie oamenii bolnavi psihic pentru ca pot imbolnavi alti oameni, de ce sa riscam sa avem o societate bolnava cand putem sa facem pe bolnavii la inceput si apoi, sper, lumea sa fie constienta ca pentru x greseala pateste asa? de inchisoare nu se mai sperie nimeni, observ.

| usuk a răspuns (pentru Mădă0611):

Observ ca esti dispusa sa "tai in carne vie" pentru ati mentine ferma pozitia impotriva acestor infractori;
oare tot la fel de ferma ai ramane daca unul dintre acestia ar fi un membru din familia ta?
[fie ca ramai la fel sau nu, asta nu-mi schimba nici mie parerea ca aceste lucruri [experimentele] nu ar trebui sa se intample pe oameni, indiferent cine sau ce sunt/au facut ei]

| usuk a răspuns (pentru anonim_4396):

In acest caz, detentia nu-si face treaba cum ar trebui

| Mădă0611 explică (pentru usuk):

Nu ar mai fi din familia mea daca ar face asa ceva. Nu tai in carne vie, doar ca, (ma) repet, e ciudat cum oamenii apara niste ceva pe care sigur i-ar omori cu mainile lor daca ar face rau celor dragi. Ziceam mai sus de un cos cu mere unde 20 sunt bune si unul e stricat. Se merita sa lasi marul stricat acolo? Presupunand ca nu, daca acel mar poate sa revina de fiecare data cand il iei din cos, ce faci?

| dodicuta a răspuns:

Pro.Dupa ce au facut oameni sa sufere, au distrus familii, au furat bani la oameni care abia au ce manca, au traumatizat copii astia ii baga in inchisoare unde se aloca in jur de 2000 pe persoana si in plus mai au si biblioteca si diferite cursuri(ex. de croitorie) si pemsionarii, care au muncit toata viata au o pensie sub 1000 de lei...
Pedeapsa asta e mica.Ce li se poate intampla? Sa le apara niste bubite...
Total de acord.

| RAY a răspuns:

Ce teste orice om care ucide, fura, violeaza, pedofileaza trebuie omorat si cel care il ucide trebuie rasplatit ca fiind erou si nu glumesc deloc, a ucide un criminal e un lucru fb

| Mădă0611 explică (pentru RAY):

Pai daca tot merita omorat, de ce sa nu crutam animalele folosindu-i pe ei, si poate au norocul sa moara?

| Stefi21 a răspuns (pentru RAY):

Ucicand un crimal devii la randul tau criminal. Daca a ucide un criminal e un lucru bun..atunci.

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Clar ca da

| sublime89 a răspuns:

Pai da, ar trebui sa plateasca si criminalii astia cumva. Ca multi stau in puscarie si se ingrasa, si le place foarte mult acolo. Deci aia nu-i pedeapsa, clar.

| Wøodenpints a răspuns:

Nu suport să văd cum un animal este chinuit degeaba.
De oameni mi se rupe.
Cred că concluzia e evidentă.

| dragos9234 a răspuns:

Draga Mădă,

Ma sochezi cu o astfel de intrebare.Nu ai de unde sti fa vreunul nu a fost doar ghinionist si chiar nu a avut vreo legatura cu infractiunea pe care se presupune ca a comiso, pe langa asta mai exista si posibilitatea ca dupa ispasirea pedepsei sa fie total reabilitati...
Nu sunt deloc de acord!

| Mădă0611 explică (pentru dragos9234):

"chiar nu a avut vreo legatura cu infractiunea pe care se presupune ca a comiso" pedofilia si violul se "intampla" accidental, sau crimele alea sadice, nu?
Exista si posibilitatea ca dupa ispasirea pedepsei sa o ia de la inceput, plus alte noi idei hranite cu frustrari stranse in anii de inchisoare.

| Wehrmacht a răspuns (pentru Mădă0611):

Adica tocmai m-am uitat la ceva pe discovery.Una a fost acuzata ca a ucis o femeie si ia luat copilul din burdihan.A fost condamnata la moarte. Avocatul a fost praf.Nu i-a pasat.Nu sunt nici ei siguri ca a fost 100% vinovata.
A fost un caz de crima si in Romania. Unul a fost condamnat pentru ca si-a batut nevasta pana a murit.A fost eliberat dupa cativa ani.De ce? Urmele de "bataie" erau de aparatura medicala.
Nu poti sa stii daca este sau nu vinovat.Mai ales daca avea un inamic cu bani.

Oricum...ala o sa incerce sa evadeze cu orice pret.Deci poate face victime.Mai mult rau decat bine.

| Exilee a răspuns:

Bineinteles... si eu sunt pro.

| Inferno a răspuns (pentru Exilee):

Sigur sigur, asa credeam si eu. Acum hai sa ii ucidem pe toti acei oameni care au reusit a surmonta zidurile societatii. Hai sa ii ucidem pentru ca au avut cutezanta sa priveasca dincolo de acel lucru mizer pe care cei opaci il numesc moralitate.
Dar nu este oare acesta o gandire primitiva.
Diferenta dintre Napoleon si un criminal este data doar de fatalitate dragul meu.
Caci fatalitatea ar fi putut face pana si din AHitler un simplu criminal.

| Exilee a răspuns (pentru Inferno):

Glumeam.

| ErrorFound a răspuns:

Pro, sunt perfect de acord.
Plus ca omul este cea mai buna varianta pentru testari.

| Darkmagic a răspuns:

Interesant...
Doar ca in incercarea voastra de a reforma justitia eludati in aceste randuri exact ideea de justitie. happy
CE judecator, si cu CE competente poate sa stabileasca la ce experimente sa fie folosit un violator si la ce fel de experimente, un criminal in serie?
Aia "nitel"winking vinovati, la tratamente pentru varicela iar pedofilii la eradicarea sida? big grin
Hai sa fim un pic seriosi. big grin Omorul prin imprudenta cum l-ati pedepsi? Ca astia iau intre 4 si 10 ani, dar tot o viata se cheama ca au luat...
Nu mai amintesc de erorile judiciare sau de faptul ca sunt mai multi criminali, pedofili si violatori, decat experimente medicale de efectuat.
In cazul asta cum ziceti sa se procedeze? Pe criminali experimente cat se poate, iar surplusul ramasi fara "obiectul" muncii, zdup 20 de ani?
Asta ar fi Justitie? big grin
Reiau pentru cine se preface ca nu a inteles... NU asta e Justitia.
NU poti sa stabilesti pentru cineva care a ucis un om, un experiment medical sau stiintific care sa zicem ca l-ar lasa fara vedere (si dupa asta ce faci cu el?)winking si pentru unul care a comis aceiasi fapta, un experiment medical sau stiintific care l-ar ucide.

| Mădă0611 explică (pentru Darkmagic):

Ce mai conteaza? Important e sa nu mai iasa vreodata, iar cum acolo stau pe cheltuiala noastra, nu e "eficient"/productiv sa-i tinem. Cativa au zis de pedeapsa cu moartea, dar daca pot sa ajute intr-un fel, de ce sa nu acceptam ajutorul?

| Demonull a răspuns:

PRO.dar eu as face teste si pe prosti.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pro, pana la urma si ei isi au utilitatea in societate, daca nu de buna voie obligatorie,adica sincer mi se pare aiurea ca daca experimete pe un animal e moral,dar pe om wow, ce imoral, in cazul asta empatia mi se pare o pierdere de timp, ca si cum criminali, precum cei in serie ar avea empatie, astia nu produc nimic si populeaza planeta degeaba.

| Mădă0611 explică (pentru anonim_4396):

Cei care fac experimente nu au empatie, asa ca om, animal, piatra, tot aia e.

| Anonim a răspuns (pentru Mădă0611):

Nici eu nu am gama emapatica mare.

| Mădă0611 explică (pentru anonim_4396):

Eu am, chiar si fata de plante, dar cand intr-un cos sunt 20 de mere sanatoase si unul stricat, de ce sa lasi marul stricat sa le strice si pe celelalte?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Contra, animalele exista doar pentru a ne asigura hrana, ele nu pot contribui societati, dar un ticalos poate mereu sa se indrepte. Imi place cum gandesti.

| contαbαndonαt a răspuns:

Pro -_-.In mod normal ar trebui sa fiu contra caci nu sint de accord cu astfel de practici asupra niciunei fiinte dar daca tot esti obligat sa alegi dintre 2 rele, alege-o macar pe aia mai putin rea. Logic luand-o acum, (fara ca macar sa fim nevoiti sa implicam asa zisul simt al moralitatii in discutie) pe cine ai alege mai repede pentru a-l supune la o asemenea tortura? o fiinta nevinovata ori una vinovata? Deoarece aici totul se rezuma la vinovatie si nevinovatie dar in realitate nimeni nu ia in calcul aceste 2 notiuni altfel am fi fost cu totii pro (in privinta micii tale dezbateri de opinie), iar aici nu ma refer doar la cei ce ti-au rasp. la intrebare.
E foarte simplu, ba chiar este complet revoltator faptul ca aceste fiinte negresite sint supuse la asemenea teste cand stim ca am putea alege din alt tip de subiecti, poate unii condamnati deja pe viata dar in definitiv ce stiu eu... Oricum, imi pare grotesc tot ceea ce se-ntampla intr-un mod bizar.

| Crissu3005 a răspuns:

Indiferent de greselile facute sunt oameni si au drepturi. Poate ar merita sa li se taie "barbatia" la toti oamenii astia infecti, dar eu nu as putea sa o fac pentru ca respect in general fiinta umana, sunt mai buna de atat(ca sa nu mai zic ca in cazul ala as ajunge si eu la inchisoare si ai sa vii tu cu idei din astea prin care sa faca astia teste pe mine). Sunt niste scursuri ale societatii, intr-adevar, dar tu ai aceleasi idei ca ale lor:dezumanizarea prin metode de tortura intr-un fel.

| Grigore666 a răspuns:

Pai nu e bine nici pe infractori pentru ca
dupa aia noi nu am fi mai brezi ca infractori.Dar nici sa facem texte pe animale.Ce tio facut animalul ca sa faci experimente pe ei.Deci eu aleg ca trebuie sa facem pe animale dar si pe infractori.

| Mădă0611 explică (pentru Grigore666):

laughing zici ca nu e bine si la sfarsit zici ca trebuie sa facem pe animale dar si pe infractori, hotaraste-te!

| Grigore666 a răspuns (pentru Mădă0611):

Pai omu se descurca cu ce poate.De ce sa dai de mancare la un infractor ca acolo doar infractoru nu ia salariu ma bine sa facem tese pe infractori si nu vezi cati caini vagabonti sunt? Mai bine facem si teste pe ei nu?

| Rock10 a răspuns:

Sunt categoric PRO. Imi doresc schimbarea constitutiei cu privire la aceasta problema...mai exact pentru pedofili, violatori si criminali in serie sa se dea pedeapsa capitala sau pe viata munca in folosul comunitatii! De asemeni munca in folosul comunitatii cu diminuarea perioadei de privare a libertatii pentru ceilalti infractori (hoti, talhari, corupti etc) pentru ca nu mi se pare corect ca tot eu (care respect categoric legea) sa ii intretin in inchisoare pe toti nenorocitii! Uitati-va de curiozatate cam cat platim anual pentru ei si ce conditii au!

| Mădă0611 explică (pentru Rock10):

Cat timp traieste, e un pericol, mai ales daca lucreaza undeva de unde poate scapa, cu cealalta idee sunt de acord, dar fara diminuarea perioadei de pedeapsa.

| Rock10 a răspuns (pentru Mădă0611):

Pai ce motiv ar mai avea sa lucreze in folosul comunitatii daca nu i s-ar diminua pedeapsa.Nu putem fi absurzi! Sunt multi care fac puscarie in Romania pentru lucruri nu deosebit de grace (furturi minore, evaziune etc). Nu poti sa ii obligi pe acestia sa munceasca in folosul comunitatii si nici sa nu le scurtezi pedepsele, ar fi absurd. Muncind in folosul comunitatii au si sanse mai mari sa se reintegreze in societate. Iar pentru pedofili, violatori si criminali in serie cred ca moartea ar fi o pedeapsa prea usoara (poate doar cea prin infometare ar fi interesanta laughing )!

| Mădă0611 explică (pentru Rock10):

Cum ce motiv? Noi pe ce motiv muncim? Pentru banii necesari supravietuirii. Ei stau in inchisoare pe banii nostri, ii punem la munca sa isi castige banii intr-un fel, si sa le dam si prajituri? Mie nu imi da nimeni (daca te gandesti la pensie, e platita tot din banii mei), desi nu am comis nici o infractiune.

Despre evrei am zis ca nu toti. "Cred ca trebuie sa fim "un popor pacifist pana in momentul in care cineva intra cu cizmele murdare de noroi pe covorul curat din sufragerie"(ex: maghiarii si tiganii din Romania )" si evreii nu asta au facut?

| Rock10 a răspuns (pentru Mădă0611):

Sunt perfect de acord cu tine legat de puscariasi. Cand spun munca in folosul comunitatii ma refer la munca "pe gratis". Daca condamnatul (categoriile mai sus mentionate, adica cei arestati pentru fapte mai putin grave) doreste scurtarea perioadei de detentie poate munci in folosul comunitatii. Decat sa stea pe banii mei in inchisoare 7 ani mai bine i-l pui sa munceasca (fara plata!) 3-4 ani.

| junk1sta a răspuns:

Contra testarii pe animale. Pro testarii de cosmetice si altele de genul pe detinuti. Cat despre medicamente pentru diverse boli gen diabet, hiv, cancer, sunt sigura ca exista oameni care, suferind fara nicio sansa de scapare de boala respectiva, ar fi dispusi sa le incerce, sa se ofere voluntari. In alte state se ofera o recompensa financiara daca vrei sa iei o pastila si sa le povestesti pe urma daca a avut efecte adverse. La cati someri si muritori de foame sunt in Romania, cred ca ar avea mare succes treaba asta.

| Stefi21 a răspuns:

E o idee buna.Am mai fost cineva care a facut experiente pe infractori. Poate il stii Hitler se numea.

| Mădă0611 explică (pentru Stefi21):

Bravo lui! laughing

| Stefi21 a răspuns (pentru Mădă0611):

Am zis eu ceva.Bravo lui.Da e cam cald acolo laughing)

| Mădă0611 explică (pentru Stefi21):

Unde?

| Stefi21 a răspuns (pentru Mădă0611):

A nu crezi in iad sau rai.Nici eu.Schimbare de planuri atunci.Hitler a fost un fanatic, suferea de multe afectiuni psihice, complexe, trebui sa imi fie mila de el dar din pacate acum e tarziu si ploua la mine si imi este imposibil sa ma gandesc la astfel de sentimente.Folosind numai ratiunea de multe ori ne trezim condusi de monstri cam asta voiam sa spun.happy

| Mădă0611 explică (pentru Stefi21):

Intr-o lume condusa de americani, imaginea reala a lui Hitler o sa ramana secret, nu spun ca ar fi fost vreun sfant, dar poate nici chiar asa rau n-a fost, plus ca evreii o meritau, desi nu toti.
"Numai evreii sunt oameni, ne-evreii nu sunt oameni, ci animale"
"Ne-evreii au fost creati pentru a le servi evreilor drept sclavi"
"Ne-evreii trebuie nimiciti mai cu sarg decat porcii bolnavi"
"Orice evreu poate sa distruga un ne-evreu prin minciuni si sperjururi."
din talmudul lor drag.

| Stefi21 a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu urasc sau iubesc evreii.Nu il iubesc sau urasc pe Hitler.Atat zic s-ar putea sub ideea de dreptate sa se ascunda doar animalitate si sadism.Societatea si asa e destul de barbara nu mai avem nevoie de violenta inutila.De multe ori in numele unor cauze frumoase s-au comis multe crime.Si cine ar decide? Daca ar fi o persoana sanatoasa mental si emotional nu cred ca ar vrea sa decida. Daca e o persoana bolnava mental sau emotional, ai vrea tu sa fii condusa de o asemenea persoana? Uite ce se intampla la americani pentru ca ai pomenit in mesajul tau.Din ce in ce mai multa putere are guvernul.Din ce in ce mai multe drepturi le sunt incalcate cetatenilor.America nu ar trebui data exemplu drept tara care respecta drepturile omului.In 10 ani in America se vor petrece lucruri mai grave decat s-au intamplat in Germania.Ai dreptate.

| Mădă0611 explică (pentru Stefi21):

Pai mno, daca sub ideea de dreptate se ascunde "doar animalitate si sadism", hai sa-i lasam pe toti in libertate, doar oamenii sunt fiinte rationale, nu e frumos sa se coboare la nivelul unor animale, bleax, animalele dracului, sunt asa rele si oamenii sunt asa buni love struck day dreaming, si sa schimbam toate legile ca sunt scrise de persoane bolnave psihic, auzi dom'le, ca sa pedepseasca "raufacatorii" no talking, ce nebuni s-au gandit si la asta?

| Stefi21 a răspuns (pentru Mădă0611):

Am zis de multe ori..De multe ori nu inseamna intotdeauna, ci frecvent.De cele mai multe ori persoanele care aplica legea sau care au acces la putere sunt persoane bolnave psihic. Daca vrei iti trimit linkuri cu studii care confirma ce spun.Regulile sunt necesare nu zic nu.Dar de aici si pana la sadism, cruzime si animalitate e ceva de mers.Am intrat in contact cu destule "persoane" dragute si amabile.De curand imi povestea un cunoscut al unui amic, un jandarm..cat de bine te simti cand dai cu bulanu asa cat poti tu de tare..Parca imi amintea putin de un jurnal scris de un nazist:Astazi am impuscat 20 de oameni, sentimentul de putere a fost pur si simplu inaltator.

| Anonim a răspuns (pentru Stefi21):

":Astazi am impuscat 20 de oameni, sentimentul de putere a fost pur si simplu inaltator."
Intr-adevar nu exista puterea mai mare decat a lua o viata, chiar daca nu am luat nu zic ca nu as incerca daca as avea ocazia, desiguraintr-o situatie legala.

| Stefi21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai angajeaza-te militian.

| Anonim a răspuns (pentru Stefi21):

Nup, nu am conditia fizica pentru asa ceva, cea psihica da.

| Rock10 a răspuns (pentru Mădă0611):

E clar ca mentalitatea evreilor si islamicilor e dezgustatoare, dar si Hitler a fost un psihopat ipocrit (sotia lui fiind evreica).Nu poti sa omori tot ceea ce prinzi in cale cu sange de evreu doar pentru ca "protejezi" "sangele arian" al poporului tau si sa nu fii considerat un montru. Omul ala omora (prin tortura fizica) fara un gram de logica si umanitate!
Eu zic ca trebuie sa incetam sa mai generalizam. Daca unii romani fura/sparg masini/inseala asta nu inseamna ca toti romanii fac asta si trebuie toti pusi intr-un lagar de "corectie"! Cred ca trebuie sa fim "un popor pacifist pana in momentul in care cineva intra cu cizmele murdare de noroi pe covorul curat din sufragerie"(ex: maghiarii si tiganii din Romania ). Pana in momentul in care nu esti deranjat de strainul ce locuieste in tara ta, nu vad nici un motiv de persecutie sau discriminare!

| Stefi21 a răspuns:

Buna idee happy

| Stefi21 a răspuns:

Am si eu o teorie. Familia e cea care te iubeste neconditionat.Tu apartii familiei si familia iti apartine tie. Daca omul e doar corp, copilul e pe buna dreptate proprietatea parintilor. Daca un violator sau pedofil este condamnat si va fi folosit la experimente familia e cea care ar trebui sa decida la ce experimente va fi folosit.Si daca va fi condamnat la moarte este de datoria familiei sa indeplineasca pedeapsa.Adica daca fratele tau sau tatal tau este violator sau criminal copii sunt cei care ar trebui sa indeplineasca pedeapsa, asa consider eu ca ar fi mai uman.

| FIFA14 a răspuns:

Doar o minte bolnava poate "gandi" asa ceva.
De ce sa nu incercam mai intai cu ateii neproductivi si inutili pentru societate, care isi irosesc viata pe TPU?

| Stefi21 a răspuns (pentru FIFA14):

Aceeasi atitudine alt continut.O minte sanatoasa omoara ateii?

| Mădă0611 explică (pentru FIFA14):

O minte bolnava isi face n conturi pe TPU ca sa atace persoanele pe care la banuieste ca i-au dat report laughing Eu ti-am dat doar pentru contul victoreanu, sa vad care erau celelalte conturi, dar un singur report e 0, am vazut apoi ca erau angel0, anghelb, victoreanu, cornel nu stiu cat, si restul nu le stiu, dar sigur al99, player88, si toti troll-i aia cu ziua si contul de la religie, asa ca ceaules.