| juniper a întrebat:

Ati fost vreodata in padurea Baciului? Cei care stati in Cluj, ati fost vreodata acolo? Este chiar o poarta temporala cate un alt Univers?

16 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Buna.Sunt Dan Diaconescu, esti la emisiunea Senzational.In sfarsit am aflat unde se ascunde Elodia: in padurea Baciului. Face intreceri intergalactice cu aia din StarTrek rolling on the floor

| moonY a răspuns:

Da, exista.de acolo vin

| juniper explică:

In padurea Baciului se zice ca daca intri in padure, ai impresia ca esti urmarit si daca faci poze se inghesiue niste capete acolo.

| DarQueen a răspuns:

Lol. ce poarta? eu is din apropiere da sa mor daca am auzit de asa ceva...laughing) cerceteaza daca tot te intereseaza...succeswinking anunta-ma daca ai gasit poarta aia. ok? nu glumesc...Baftawinking

| Klara a răspuns:

Eu stau in Cluj dar sincer nu ma incumet. Niste prieteni au vrut sa mearga cu cortul dar..au venit inapoi subit... O fi ceva acolo... doamne iarta-ma ...chiar n-as avea curaj sa merg

| vilmaristul a răspuns:

Pai cei care au fost, nu ti mai pot raspunde
si cei care sunt nu au curajul s o faca

| alinutzacodruta a răspuns:

Da am fost...tongue dar de poarta aia nu am auzit.tongue

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@bro unde esti? hai repede am aflat de poarta ce ne va purta catre un alt univers! big grin...laughing hai repede pana nu se incheie programu cu publicul rolling on the floorrolling on the floor sa evadam! freeeedoooom! rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

@bro cum sa ma daii worried...laughing mai repede ii convingem ca : adriana=lesby bro= homo rolling on the floor rolling on the floor hmmmmm...thinking nu e bine, o sa ai de "suferit"...rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor bro=lesby rolling on the floorrolling on the floor si scapam amandoi teferi si ne**** big grin ...si vom evada in universul nostru :X rolling on the floorrolling on the floor care va fi ala rolling on the floor

@bro si ca sa te creada ca big grin ...sti tu...tongue bro=lesby rolling on the floor rolling on the floor va trebuii sa repeti dupa mine rolling on the floor "nu-mi place decat pasarica big grin rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor sa-i convingii ca asa este rolling on the floorrolling on the floor rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nici o poarta temporara, este o deviatie a campului magnetic al pamantului datorita placilor tectonice care au punct de imbinare acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaa, daaaaa, stiu. Am auzit ca in al doilea razboi mondial, a disparut acolo o companie intreaga, fugeau nemtii de soldatii nostri si au disparut brusc in poarta temporala si se spune ca au aparut undeva in timpul revolutiei din '89. De asta se vorbeste de teroristii din timpul revolutie. Pentru ca i-au vazut pe aia si s-a crezut ca sint teroristi. Saracii, aia erau halucinati si siderati, perplexi si shocati, nu stiau ce se intimpla. Si a fost macel, i-au omorit pe toti revolutionarii aia cu muci la nas, ca nemtii erau vorba aia, veterani de razboi, nu se puneau mucosii de revolutionari cu ei. Si un muribund, povestea la spital, inainte sa krape, ca de la el se stie povestea, ca nemtii au disparut din nou pe aceeasi poarta temporala. Nu ses stie in ce an or sa mai apara. Si muribundu a dat coltu, n-a putut sa spuna mai multe, ca in fond de aia era muribund, ca sa krape nu? rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adriana_sw33ty, daca ne intalnim cu compania aia si ne ia de spioni. Iti dai seasma ca aia impusca spionii, dupa ce-i caftec bine? laughing Va trebui sa gasim o solutie in situatia asta, te dau cu imprumut comandantului de companie, asa ne scapam amindoi pielea laughing Da numai cu imprumut, sa nu cumva sa te indragostesti dreak de ala, ca va impusc pe amindoi... vezi ca sint gelos rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taly, cine, eu? laughing Sa krape vecinii mei de ciuda si cu limbile atirnate daca mint rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taly, eu ca si tine ma refeream la vecinii de bloc, deci nu te-ngrijora laughing tongue
adriana_sw33ty, ai inebunit? pasarica, pasarica, da asta-mi place pentru ca-s barbat mai rolling on the floor Deci ramine varianta mea. Stai linistita ca dupa ce stinge bou lumina, te dam jos din pat si-i punem o papus ade cauciuc. Esti in siguranta cu mine, mergi pe mina mea si scapam amindoi teferi sa ne facem de cap rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu am fost.ca e a ...baciului.si daca ...ma prinde pe acolooooo...cine stie? ce sa caut eu in padurea omului? sa spuna ca vreau sa fur lemne?

Întrebări similare