| TotulSAUnik a întrebat:

Buna,vreau sa stiu daca te poti vindeca prin intermediul sentimentelor,cred ca ma sabotez singura?! De fiecare data cand imi doresc ceva o parte din mine savureaza dorinta dar o parte opune rezistenta si imi spune"Nu poti tu, Ei doar mint sa te pacaleasca sau Altii poate pot dar tu in situatia ta chiar nu vad cum"A mai trecut cineva prin asta sa-mi spuna si mie ce sa fac sa vad o imbunatatire? Chiar si cele mai simple lucruri imi merg pe dos, ma simt blestemata! Am incercat sa cultiv sa zic asa ganduri pozitive dar tot aceea parte imi spune,, Nu merge tot te doare; tot asa o sa ramai".Ma simt prizoniera in ce-a mai teribila inchisoare; adica mintea mea si felul in care gandesc pe de-o parte.

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Ai putea sa incepi prin a nu-ti asculta dialogul haotic si necontrolat din mintea ta.

Intreaba-te : De unde stiu ca este asa? Am incercat inainte si cumva am avut rezultatul pe care il presupun? Daca as stii de dinainte ca rezultatul meu va fi pozitiv ce pasi as urma pentru a atinge reusita?

Am fost cel mai mare mincinos, dar am invatat sa nu cred ce gandesc/presupun pana ce nu am rezultate concrete.

Indoieste-te de orce, mai ales de tine insu-ti, cine se invinge pe sine castiga cea mai mare batalie din lume. - Buddha

Citeste "Putere Nemarginita" de Tony Robbins

6 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Ar fi multe de spus, dar un prim pas ar fi sa schimbi 'decorul', cel putin pentru o vreme. Imagineaza-ti ca ai fi intr-o camera unde tot ce este prin jur, inclusiv pozele de pe pereti iti evoca amintiri urate si iti inspira sentimente rele. Pana sa iti faci un plan cu ce schimbari trebuie facute, iesi din camera o ora-doua si te duci in parc sau undeva unde poti gandi mai limpede.
La fel si in cazul de fata. Fa, pentru un moment, o schimbare radicala; evita persoanele cu care te intalneai pana acum, schimba obiceiurile si fa cu totul altceva. Daca nu ai citit carti, ia acum o carte si citeste-o; daca nu ti-ai vizitat demult bunicii sau rudele, du-te acum pe la ei... si fa orice altceva care ar putea fi diferit. Si apoi mai discutam.

| doctorandus a răspuns:

In primul rand vindecarea medicala nu se obtine prin sentimente, ci prin tratament (medicamente, operatii, etc.). In al doilea rand gandirea pozitiva este betie cu apa chioara, vezi https://www.youtube.com/watch?v=u5um8QWWRvo

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Este absolut necesar sa consulti un psiholog.El iti va investiga nu numai prezentul, dar si trecutul, ma refer chiar si de la etatea de 2-3 ani. Unele comportamente gresite ale parintilor sau apropiatilor puteau sa-ti imprime in subconstient aceasta neincredere in propriile capacitati si posibilitati.Nu lasa ca aceasta situtie sa-ti afecteze iremediabil viata. Succes!

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Cauta pe google "frica de succes"

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Blestemele nu exista deci nu ai cum sa fii blestemata. suna la www.telefonulcopilului.ro ca acolo gasesti persoane cu experienta in cazuri asemanatoare care sa te ajute.

| MariuS88c a răspuns:

Du-te la un psiholog, el te va ajuta cu tot ce ai nevoie, sentimental, emotional, etc.
Iti va pune intrebari si din trecut.
Bafta!