| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Bună ziua! Am mai vizionat în aceste câteva săptămâni mai multe videoclipuri despre fenomenele OZN-urilor și întâlnirilor de gradul trei! Ce m-a marcat și mi-a atras atenția este faptul ca un fost agent KGB și un direct adjunct de la FBI au raportat și interceptat la acele obiecte zburătoare neidentificate o forță care atrage persoana spre acel loc! Acel director de la FBI spunea ca nu a mai văzut în viața lui o asemenea forță și ca spunea ca pare dintr-o alta lume, cu siguranță nu de pe Pamant! Care sunt teoriile voastre despre acest fenomen al OZN-urilor și întâlnirile oamenilor cu ele? Se spune ca OZN-urile apar mai mult în preajma oamenilor singuri si nu se arata agențiilor guvernamentale sau de spionaj precum FBI, CIA, MI6 sau cum era KBG sau institutul de cercetare al Uniunuii Sovietice! Se spune și citez, asta spun mai mulți oameni de știință și savanți, faptul ca pana în 2030 o nava extraterestra va ajunge pe Pamant alături de altele și ca este posibila o invazie, aceasta civilizație extraterestra supraveghează de mult timp planeta noastră! Voi ce părere aveți despre asta? Pana și Tony Blair a spus în trecut ca este posibila o viitoare invazie extraterestra în acest secol! Care sunt teoriile voastre despre acest subiect?

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Parerea noastră este că ar fi cazul ca frații tăi din spațiul cosmic să vină, să te recupereze și să te abandoneze într-un crater de pe planeta Marte. Poate așa nu vei mai posta pe TPU toate aberațiile.
Ți-ai luat tratamentul?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Care tratament? Ți-am spus ca nu iau niciun tratament! Ce nu pricepi?

| Cipi1212 a răspuns:

OZN -urile există.

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Ar fi cazul să iei tratament. Ieșirile tale de aici arată asta.

| Cksihja a răspuns:

Pentru proști orice e un OZN pentru deștepți OZN e un elicopter, avion, navă spațială. Există explicații logice pentru lucruri ciudate de exemplu un elicopter care zboră noaptea poate fi vizibil prin faptul că pala sa se freacă cu aeruul generând electricitate statică oamenii văzând o farfurie zburătoare din care sclipesc luminițe dar e un elicopter deși pare un OZN.
Asta arată că atuci când nu știi anumite lucruri ai mai multe șanse să crezi că ceva normal e un OZN.