| mozaic a întrebat:

Care crezi ca e misiunea ta divina?

Răspuns Câştigător
| pep a răspuns:

Din perspectiva religiei crestine, raspunsul meu este urmatorul: de a transpune in planul mantuirii tot ceea intreprinzi prin actiune (fapte, ganduri, vorbe) ca persoana umana cu structura dihotomica-trup si suflet.Cu alte cuvinte, de a indeplini scopul vietii umane care este mantuirea.In concluzie, prin misiunea noastra, a tuturor, trebuie sa ne ingrijim a ne mantui propriul suflet dar si a ajuta si a mijloci pentru mantuirea sufletelor semenilor.

16 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

In gura presei-Mircea Badea, nu ratez nimic laughing

cami
| cami a răspuns:

raised eyebrows de ce avusei impresia ca zici de emisiune? rolling on the floor

cami
| cami a răspuns:

Inca nu am descoperit-o...probabil sa perpetuam specia, nu?

| juniper a răspuns:

Cred ca sa aflu cat mai multe lucruri, sunt foarte multe lucruri de stiut si putin timp.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Sa raspund la intrebarea ta...laughing

| tukhey23 a răspuns:

Sa ii stresez pe cei din viata mea laughing. Glm, sa fac bine. poate prea mult bine.Sa iubesc nebun si fara incetare... si sa zbor intr-o zi cu parapantahee hee

| littlesunshine a răspuns:

Nu cred ca misiunea mea este divina. Sunt un simplu muritor pe acest pamant. Un consumator de frumos, de arta sub toate formele ei...de mancare si tigari..de apa si benzina. big grin

| Nastia a răspuns:

Sa fac oamenii mai buni,...

| dudu_4306 a răspuns:

Eu inca astept raspunsul lui Nogod laughing

pupimik
| pupimik a răspuns:

Sa fac oamenii sa se simta penibil(acei oameni ce mai au nevoie de cate o palma sa revina cu picioarele pe pamant)

| mihai1991 a răspuns:

Nu cred ca exista o misiune, nici nu cred ca viata are un scop.Scopul nostru il alegem chiar noi, nu ne este dat.

| paramell a răspuns:

Nu am descoperito incabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce te face sa crezi ca am avea o "misiune divina"?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa aduc pe lume un copil, doi, trei, si ei la randul lor sa aduca pe lume copii si din copii lor sa se nasca cineva cu o misiune divina.sau vreun politician care schimba cursul istoriei, sau vreun inventator care revolutioneaza un domeniu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sa vin in sprijinul altora.
Nu pot trece indiferentă pe lângă ei!
Pa, pa.

| mozaic explică:

Intrebarea e de tip neopozitivist, adresata gnosticilor, deopotriva prohibitorilor in devotiunea lor de nonconfesare religioasa; nu e o delatiune laic-profana de caracter acuzator/ incisiv, dar nici opusul nu ar putea fi, asa ca am putea inteligent raspunde prin calea de mijloc a fiecaruia; spre ex:
"Care e rolul in desavarsire mea ca fiinta sociala, spirituala, artistica (asumat sau in devenire)?"; inclinati spre partea de interes personal.

Va multumesc.