|

Care este de fapt adevaratul motiv pentru care Londra a iesit din EU?Crestinii spun ca ei au iesit ca nu au vrut sa se conformeze cu ideiile europene moderne ''necrestinesti''

18 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu a iesit Londra ci Marea Britanie. Londra este capitala. Nu au nevoie de UE pentru ca sunt dezvoltati industrial.

| a răspuns:

În Marea Britanie creștinii nu sunt majoritari sau sunt majoritari doar dacă socotim necredincioșii care se consideră "creștini culturali".

| a răspuns:

Lgbt a fost inainte de brexit, este in prezent si va fi si dupa 30 iunie 2021.
Pe scurt, Anglia ar fi ajuns in faliment daca nu iesea din UE. Anglia are o putere financiara mult mai mare decat alte state din UE.
Din cauza strainilor, spaniolii au ajuns in somaj si au fost nevoiti sa plece in strainatate. La fel s-ar fi intamplat si cu englezii daca nu ieseau din UE.

| a răspuns (pentru anonimg):

Https://www.theguardian.com/......o-religion

Vorba aia:

-Ce religie aveti?
-Sunt anglican.
-Deci credeti in Dumnezeu?
-Nu, nu cred.

| a răspuns:

Doar Londra laughing?

| a răspuns (pentru Sn4k3):

Pentru unii Londra este tara;-; Crede-ma.am intalnit...

| a răspuns:

Gasesti o tara "Londra", in Mortal Engines.
In Londra Elisabetei a II-a, asta reala, de pe Tamisa, am vazut in ziua brexit-ului doua manifestatii: una, a celor pro UE care agitau steaguri albastre, si pe cea a sustinatorilor iesirii din UE, care agitau steagurile SUA, se pune deci, ca crestinii lui Trump Donald au fost mai smeckeri decat crestinii lui Merkel, Macron, si micron.

| a răspuns:

Pentru ca se descurca foarte bine si fara UE, chiar nu au nevoie sa fie in UE. Si Romania numai de tras a avut...

| a răspuns (pentru Furnicuta000):

Daca te uiti doar la latrina 3, asta ai impresia ca e parerea ta justificata. Pe de alta parte, acum eram ca o R. Moldova mai mare daca nu intram in UE... iar englezii au iesit de prosti ce sunt. Vor plinge in curand... https://www.rand.org/......tions.html

| a răspuns:

Pentru a fi pastrata identitatea fiarei cu coarne ca de miel din cartea biblică Apocalipsa. E vorba de cele doua coarne USA si UK.

| a răspuns:

Ar trebui sa nu mai urmaresti stirile daca tot nu intelegi nimic.

| a răspuns:

Nu a iesit Londra, a, iesit tot uk.

| a răspuns:

Au iesit din cauza emigrantilor romani, bulgari si polonezi.

| explică:

Bun, ok eu am vrut sa bat apropo, mai este UK o tara crestina? adica din ce cauza a iesit? au dreptate crestini cand zic asta?
Primisem un mesaj de la un crestin care mi-a spus asa: Încă se ascunde Adevărul privind motivele pentru care Marea Britanie a decis prin referendum să părăsească, după 47 de ani, Uniunea Europeană! Conducătorii Marii Britanii, indiferent de culoarea lor politică, i-au informat pe britanici despre „Super-Memorandumul" secret care a fost semnat la Strasbourg, între 25 și 29 iunie 2014, cu aplicabilitate în perioada 1 mai 2016 – 16 august 2020. În introducerea documentului se precizează că: „Noi, semnatarii acestuia, ne luăm angajamentul ca, în numele celor vizați, pe durata aplicării Memorandumului să implementăm toate reformele prevăzute de acesta. Durata de implementare a Memorandumului poate fi prelungită." Din partea României, acest Memorandum a fost semnat, se pare, de către Președintele Klaus Werner Iohannis și Premierul Dacian-Julien Cioloș.

Prevederile Memorandumului se referă la: Învățământ; Biserică; Reforma administrativă; Spitale și sistemul de sănătate; Fondurile de asigurări și pensii.

Dintre reformele obligatorii să fie introduse în țările din Uniunea Europeană am selectat următoarele:

-Se desființează educația religioasă a elevilor și se acordă prioritate educației sexuale.

-Se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă și moschee pentru toți elevii din ciclul primar și, treptat, pentru toți elevii din ciclul gimnazial și primar.

-Se renunță la ora de religie la toate ciclurile de învățământ.

-Se va trece la concedierea profesorilor din toate ciclurile și categoriile de învățământ și se procedează la introducerea internetului.

-În toate bisercile creștine se va introduce o sărbătoare dedicată holocaustului evreiesc, care va fi ținută de trei ori pe an, în zilele de 27 ianuarie, 21 aprilie și în Duminica Tomii.

-Se desființează toate sărbătorile naționale și paradele.

-Organizația Națiunilor Unite va prelua controlul tuturor religiilor de pe planetă.

-Ierusalimul va deveni capitală spirituală.

-În toate Bisericile creștine se vor introduce noi slujbe inter-religioase, cu acopaniament de instrumente muzicale. În Biserici se vor organiza concerte, nu doar cu caracter religios.

-În perioada de iarnă Sfânta Liturghie va fi săvârșită în fiecare dimineață de duminică între orele 10, 00 și 11, 30, iar în perioada de vară în fiecare duminică după-amiază, între orele 19, 30 și 21, 00.

-Vor fi demontate toate catapetesmele din Biserici.

-O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial și de moderator în unirile internaționale.

-Conducător al Bisericii creștine devine Vaticanul.

-Toate Bisericile creștine vor accepta desființarea statelor naționale și înființarea de unități statale multinaționale, multicentrice, multiculturale și multireligioase. Se va institui un Guvern Mondial.

-Toți cetățenii Uniunii Europene și ai Federației Ruse vor fi identificați electronic, prin cipuri, iar prevederile prezentului articol vor fi acceptate de toate Bisericile creștine.

-Se va acorda statut legal tuturor emigranților sosiți în statele Uniunii Europene, necondiționat.

-Vor intra în vigoare drepturile homosexualilor. Aceștia vor putea face parade în mod regulat și liber în toate orașele Uniunii Europene.

-Se legiferează homosexualitatea în instituțiile de învățământ.

-Se va inaugura Era Nouă (New Age).

-Se desființează drapelele statelor europene și toate sărbătorile religioase în Europa.

-Se va proceda la înființarea, pe teritoriul Uniunii Europene și a Sfântulu…

| explică:

Cititi cu atentie va rog, asta mi-a zis un crestin ''pocait'' dar eu vreau sa stiu cat de adevarat este ce spune acolo!

| a răspuns (pentru ElKarlos):

Lol, cel care a scris aia a fumat tamaie.

| explică (pentru doctorandus):

Haha, as dori totusi sa aflu, deci nu e adevarat in totalitate nu?

| a răspuns (pentru ElKarlos):

Nu, nu e adevărat. Sunt teorii paranoide ale conspirației.