| efwefwfew a întrebat:

Care sunt cele mai importante si semnificative descoperiri in medicina incepand din 2010 si pana acum?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ceea mai importanta este terminarea "cartografierii" celulelor care formeaza corpul uman.
Cu toate ca, acest lucru nu este chiar de natura medicala (este meritul biologilor si inginerilor), dupa parerea mea este o piatra de hotar extrem de semnificativ.

Dupa parerea mea, daca tehnologia evolueaza in ritmul actual, in 2-3 decenii se va realiza si pasul urmator: interpretarea functiilor ce are fiecare celula.

Astfel va aparea posibilitatea "depanarii" celulelor defecte si repararea /inlocuirea lor in caz de orice "defectiune" in functionare, adica vindecarea punctuala, la nivelul celulelor (nu ca acum, cu tratamente "globale", cu "medicamente" ce afecteaza intregul corp uman).

| Mclaren12 a răspuns (pentru Bula):

Deja este posibilă transformarea celulelor bolnave/infectate în celule normale și remediile respective sunt ieftine și banale doar că media le ascunde că doar se duc după pe apa sâmbetei miliardele industriei farmaceutice. Apa oxigenată și ozonul sunt exemple de terapii ieftine care oxigenează organismul, creând un mediu imposibil pentru microbii anaerobici (care cauzează boli). Ar mai fi și un dispozitiv cu frecvențe radio patentat secolul trecut de Raymond Rife. Să te vindeci de cancer în ziua de azi nu este cine știe ce inginerie doar că majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de adevăratele remedii pentru că sunt suprimate.

| Bula a răspuns (pentru Mclaren12):

Eu nu m-am referit la asemenea remedii "globale", ci la repararea /inlocuirea a cate o celula, din cauza aruia nu functioneaza ceva bine (asemanator cu schimbarea unei rezistente arse dintr-un televizor).
Daca ai "schema", esti meserias si cunosti functiile pieselor, atunci poti gasi piesa defecta din cateva masuratori.

| Mclaren12 a răspuns (pentru Bula):

Aha. La cate celule are organismul uman, cam greu de crezut. big grin
Totusi dispozitivul lui Rife de exemplu nu pare unul chiar global pentru ca frecventele respective afecteaza doar celulele infectate.

| Bula a răspuns (pentru Mclaren12):

Daca luam in calcul ca, un "simplu" microprocesor are in componenta chiar peste un miliard de tranzistoare + alte componente, atunci nici nu este prea utopic.