| LupusDei1993 a întrebat:

Ce credeți că va face umanitatea la o invazie extraterestră?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Vor exista foarte multe revolte pentru ca multi prosti vor spune ca este fals, iar marile guverne se vor folosi de extraterestri pentru a prelua cunostinte supraomenesti care sa ne ajute pentru a face o lume mai buna, o noua ordine mondiala. Eu cred ca extraterestrii s.ar asigura ca toata planeta sa beneficieze de asta, nu doar bogatanii.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ar ajunge aici, ar fi cu mii de ani in fata noastra. Tu te interesezi in mod deosebit de bunastarea furnicilor cand te uiti la ele? Poti cel mult sa incerci sa nu le calci, si cam atit.

| Anonim a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Stiu teoria asta, este mentionata in atatea documentare, mai ales in cele de pe yt. Dar stai tu linistit ca daca ar fi o specie nemaiintalnita, ai studia.o ca sa vezi ce e cu ei.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte probabil sa ne studieze de niste sute de ani deja. Povestioare - https://www.bibliotecapleyades.net/......lien59.htm

| Anonim a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu stiu engleza atat de bine dar eu oricum cred in existenta lor si cred de asemena ca ei ne vegheaza si comunica cu marile guverne ale lumii, dar cred ca mai mult cu americanii. Tot datorita lor au fost create si religiile. Venirea lor in vremurile antice au facut ca oamenii inculti ai acelor timpuri sa ii considere creatorii lor deoarece nu știau de universul in sine, ca adapostesc stele si planete care pot sustine viata ca si Pamantul.

| Darkmagic a răspuns (pentru anonim_4396):

"Invazie" este intrinsec: anihilare, ocupare, cotropire, nu exista o invazie a unor binevoitori, si chiar daca am scoate acest termen din intrebare ca sa se potriveasca cu raspunsul tau, in cazul unui Contact binevoitor cu o civilizatie extraterestra, umanitatea ar fi distrusa de socurile culturale, tehnologice, psihologice, sociale, medicale, etc.
Asta se intampla la contactul dintre o civilizatie capabila de zbor interstelar, si una de primitivi cum e umanitatea.
Asta s-a intamplat si cu aborigenii Australiei si cu "indienii" celor doua Americi, la contactul cu europenii.
Interesanta ideea ta despre cum or sa se foloseasca "niste guverne" de cunostintele unei civilizatii super tehnologizate, guverne care pentru ET inseamna cam la fel de mult cat au insemnat imperiile Americii de sud pentru spanioli si portughezi... big grin
Interesanta, dar total nerealista.

| Anonim a răspuns (pentru Darkmagic):

Tu unul ce.ai face daca ai fi extrem de avansat si ai da de o planeta de miliarde de locuitori, dupa ani de studii ai vedea ca lucrurile stau extrem de prost acolo, inceput de auto-distrugete, efecte negative asupra planetei, crime, nedreptati, clase sociale bine definite si foarte diferite de la mai bine la mai rau tu stiind solutiile la toate acestea? I.ai invada cu scopul de a ii distruge sau cu cel de a le arata ca exista viata extraterestra pe care jumatate dintre ei n.o recunosc si de a ii ajuta cu toate cunostintele tale sa avansaze si sa scape de toate problemele asigurandu.te ca toti beneficiaza de ea? Tu pe strada cand vezi un nevoias, dupa "realismul" tau, l.ai bate? Care e motivul si scopul pentru care la suprematia lor evolutiva, sa ii preocupe distrugerea alteia mai mici? Ce te face sa crezi ca eu sunt nerealist dar tu realistul Pamantului?
Toti va credeti buricul Pamantului si niciunul nu va puneti intrebari diferite din toate scelene pentru ceea ce ganditi. Un lucru realist pot spune ca stiu si eu, sunt alte persoane care te.ar ingropa in notiuni de logica pentru chestia asta, si cum partea creierului tau se va simti incoltita, va avea mereu ceva de comentat pentru a isi apara cunostintele, exact ca un religios.

| Darkmagic a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-mi apar deloc cunostintele. laughing
Nu am de ce, sunt oricum mult mai vaste decat ale tale.
Daca in logica ta, invadator/invazie/invaziv are conotatii benefice, atunci nu are sens sa ma cert cu tine pe iq.

| Anonim a răspuns (pentru Darkmagic):

Clar si cu tine...nu ma cunosti si spui ca ai cunostinte mai vaste... esti un alt ratat de pe TPU care habar nu are nici in ce galaxie se afla si cu care ne invecinam.

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Urla ca nebuna

| sabin89 a răspuns:

N-am sta cu mâna-n sân. Am pune fiecare mâna pe furci, topoare, ce avem la-ndemână şi am da după ei.

| darrio2007 a răspuns:

Isi face cruce.

| Simpatik a răspuns:

Ne vom lupta parte in parte si cei mai buni vor castiga.
Dar departe ca extraterestii sa vrea sa ne invadeze, probabil ne studiaza si nu au gsit nimic bun pe Pamant de facut, ei fiind mult prea avansati.
E ca si cum tu din Belgia ai vrea sa te muti intr-un satuc sarac din Africa, trebuie sa fii tampit la cap.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așa cum se prezintă acum extratereștrii, nu prea poate face nimic. Problema este ce ar însemna această invazie? Ce ar face ei cu noi, la ce le-ar folosi lor Terra?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

O sa le faca o oferta buna.

| batranulintelept77 a răspuns:

Se vor supune.

| Zuzu1991 a răspuns:

Depinde de extraterestrii, Tera in sine e ceea ce isi doresc (o planeta capabila sa mentina in siguranta viata inteligenta)
insa, indiferent ce vor, or sa capete, programul nostru spatial se rezuma in urmatoarea propozitie:
"am iesit in spatiu dar nu am iesit din curte"
mai exact, nici o misiune cu oameni la bord nu a iesit din campul magnetic al pamantului care ne protejeaza de radiatia solara, in afara de asa zisul program Apolo care e contestat ca a ajuns intr-adevar pe luna, ori o civilizatie care are deja transport interstelar, e la un nivel MULT superior noua

| Yuoia a răspuns:

De-ar fi asta singura grija a pamantenilor!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

De ce spui asta?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Romanii fac aceleasi lucruri: proteste, gratare, cheltuieli inutile.

| TraianIImperator a răspuns:

Exact ce au făcut și amerindienii când au venit europenii. Dacă liderii religioși ar porni un jihad împotriva extratereștrilor am rezista un timp puțin mai lung.