|

Ce credeți despre Area 51 din deșertul Nevada SUA, este o bază secretă americană unde se află dovezi ale existenței extraterestre ( subiect preferat de tv-media) sau e o bază militară unde se produc/ testează arme de distrugere în masă?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Area 51 este o bază militară aeriană de dimensiuni considerabile. Scopul primar al bazei este de a iniția și continua experimentarea a diferite tipuri de avioane, vectori purtători și sisteme de arme. Se mai spune și că în această zonă pot fi văzute OZN-uri însă nu sunt dovezi care să arate ca OZN-urile vin din spatiu sau sunt modelele de testare a noilor avioane fabricate de Armata Americana în Area 51. Dupa parerea mea sunt doar speculatii, pentru ca daca ar fi adevarat nu cred ca s-ar fi aflat sau speculat la tv, media fiind controlata.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Amandoua! Este de fapt o baza militara unde se fac toate testele secrete, inclusiv cele in materie de UFO, extrateresti samd.

| a răspuns:

Ce credeți despre Area 51 din deșertul Nevada SUA,

este o bază secretă americană DA
unde se află dovezi ale existenței extraterestre NU
( subiect preferat de tv-media) DA
e o bază militară unde se produc/ testează arme DA
de distrugere în masă? NU, ele există deja. Una din ele este mass-tv-media. Eficacitatea ei se bazează pe prostia omenească.