|

Ce inseamna eliberarea de atasament?Buddha considera ca suferinta poate fi oprita prin combaterea dorintei, adica prin eliberarea de atasament.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Doar aia nesatuli sufera din cauza dorintelor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In romana printzipiu e mai greu de explicat
in engleza suna asa: "you need to let go"
si se refera in general la faptul ca atunci cand esti suparat RAU pe ceva, iti este foarte greu sa renunti la suparare, MIE mi s-a intamplat asta, si constientizam fata in fata faptul ca nu am ce sa fac in afara de a ma supara mai rau si mai rau si mai rau pana la depresie totala
asta e primul sens, dar mai sunt si altele (sa renunti la o infatuare nesanatoasa, la depresie, la lene, la lacomie, etc.)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ete cucu, toti din aia putin normali dau teorii aiurea. Nu poti combate o dorinta naturala, e normal sa ne atasam, sa facem relatii afective, ala o fi gol pe interior din niste cauze nicidecum in regula.
Oxitocina e hormonul atasamentului, daca-l blochezi, da, insa el nu zice metoda asta care chiar merge, bate campii cu alte metode.
E ca si cum ai zice sa iti infranezi dorinta sexuala in loc sa reduca levelu de testo si sa pice dorinta de la sine, si deci e mult mai bine decat sa te opui la ceva ce se cere si deci te chinuie lipsa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează