|

Ce poate insemna un stol de pasari albe de aproximativ 40-50 de pasari, maricele, care zboara deasupra casei persoanei decedate pentru cateva minute in timpul unei inmormantari?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Înseamnă că mintea omenească încearcă să găsească semnificații acolo unde nu există nici o semnificație. Iar de multe ori are dificultăți în a diferenția evenimentele care sunt relaționate de evenimentele complet fără legătură.

Identificarea modului corect în care evenimentele sunt relaționate este domeniul științei. Credința în false relaționări este domeniul superstiției.

Faptul că un stol de pescăruși plonjază în mare ne spune că în zona respectivă există un banc de pești. Faptul că un stol de păsări migratoare își schimbă traseele de migrare ne dă indicii despre schimbări climatice.

Faptul că un stol de păsări zboară pe deasupra casei unei persoane decedate nu are absolut nici o legătură cu persoana decedată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate fi o pură coincidenta fiindcă e toamnă sau poate fi un semn ca, cei apropiati lui il asteptau sa-l însoțească spre Taramul Veșniciei si isi luau ramas bun de la cei inca in viata. Numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar ce păsări erau? Probabil că acea persoana avea un suflet bun sau chiar cum zice și Caro34 cei apropiați îl așteptau..multe persoane li se pare ireal aceste fenomene care nu sunt coincidente, mai știu de cucuvele care canta atunci că cineva trage să moară într.un sat o cucuvea canta la fiecare casa sa anunțe că este va fi o moarte prin sat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Înseamnă că păsările migrează...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează