|

Ce teorii exista care sa explica cauza acelui big bang?fara raspunsuri stupide, religioase etc

dau fundita

12 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Teoria stringuriilor e destul de interesanta, pe scurt stringuriile sunt subpaticule de energie mai mici ca neutrini si ar sta la baza materie. Conformacestei teori/ipoteze cand striguriile incep sa vibreze se creeaza un anumit tip de particule elementerare, iar asta inseamna ca pot fi miliarde de combinati de particule elementare si evident de universuri, iar universul nostru ar fi doar un alt univers in multivers. Unele universuri ar putea fi chiar simetrice, dar sa nu poata interactiona din cauza undelor de frecventa diferita.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Intreaba-i pe evrei ca ei au inventat big-bang-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mclaren12):

Totul e din cauza lor man?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Toate dezastrele care au avut loc la nivel global sunt datorate lor. Razboaiele mondiale, inchizitia, contaminarea lumii cu crestinism si comunism (Karl Marx si Engels sunt evrei), atacul de pe 9/11 etc.
Razboaiele mondiale au constituit profituri imense pentru bancherii evrei precum clanul Rothschild. Nu doar ca ei finantau unele dintre tari (spun asta pentru ca pe Germania nazista n-a finantat-o niciun evreu), dar tot ei dadeau si dupa razboi bani tarilor pentru a se reface. Iti imaginezi cati bani au putut sa faca din dobanzi? Ca sa nu mai zic ca tot ei au pornit razboiul iar bancherii evrei au fost cei care au adus bolsevismul la putere in Rusia. Pana si in biblie li se spune evreilor sa-i insele pe ne-evrei prin dobanzi. Treaba este foarte simpla, un stat face un imprumut imens de la o banca evreiasca si ca sa-l returneze isi obliga locuitorii sa plateasca taxe. Astfel practic actionarii bancii respective se pot considera sefii populatiei care platesc taxe pentru a le inapoia imprumutul. Daca statul nu are de unde sa plateasca, incepe sa vanda din patrimoniu: fabrici, cai ferate, linii de comunicatie etc.
Citeste cartea asta sa vezi cum au distrus evreii Romania.

https://:///......gle.ro/url
Israelul de asemenea a fost fondat pe o inselatorie colosala si Germania a platit miliarde Israelului pentru ceva ce n-a facut niciodata.
Tu crezi ca totul este conspiratie pentru ca mass-media nu a mediatizat aceste informatii astfel incat sa te convinga pe tine ca sunt adevarate, dar sa fim seriosi, cand mass-media ests detinuta de evrei, tu te astepti sa gasesti la tot pasul atrocitatile pe care le-au facut?
Pentru absolut tot exista dovezi si documente si fapte istorice, tot ce trebuie sa faci este sa cercetezi cu mintea deschisa. Astea...2005 - 2068 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mclaren12):

Man daca chiar e asa, de ce au lasat sa moara milioane de a lor in al dolea razboi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RAY):

Cum adica au murit milioane de ale lor? Au murit cateva mii de evrei maxim, desi si numarul asta mi se pare tras de par. Discutam in privat despre asta daca te intereseaza ca daca imi dau drumul aici o sa vina spalati pe creier din nou si o sa ma ameninte cu politia. Mare libertate a opiniei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează