Nu stiu cum sa ti le cuprind pe toate aceste trei notiuni: ''iubirea / ratiunea si sexul'' doar intr-un singur cuvant.
N-am idee... dar e ceea ce-mi place pe asta lume.
Ca-mi permite sa-mi bag picioru-n ea ca e democratie.Acuma,lasind in urma gluma, nu poti raspunde la o intrebarea din asta decit prin propriile trairi, indiferent in ce tara te afli.
Cartile bune, filmele de retinut, cafeaua de dimineata, muzica si persoanele dragi.
Tu pe unde ai umblat, ti-ai gasit de munca prin Spania/Italia?
Am fost in tabara cu ghidul acela proaspat iesit din puscarie.si abia alaltaieri am revenit acasa
din noiembrie am fost plecata
Toate lucrurile pe care are sa ni le ofere: oamenii care sunt alaturi de noi (si cei pe care urmeaza sa ii intalnim - oricand putem intalni un om la care sa ajungem sa tinem mult), clipele pe care le putem petrece alaturi de ei, muzica preferata, plimbarile in natura, excursiile, cartile pe care le citim, faptul de a ne putea dezvolta de la o zi la alta, hobby-urile etc.
Sunt multe lucruri frumoase, trebuie doar sa le gasim
Faptul ca poti sa incerci destul de multe lucruri...si de multe ori scapi basma curata>:
Apusurile de soare care te fac sa uiti de restul si sa ramai cu privirea fixata la orizont, gandindu-te la ziua care tocmai a trecut si la ce mai bine nu faceai pentru ca iti dai seama ca ai stricat ceva ce putea perfect. Iar apoi, cand soarele apune complet sa mai ramai 2 minute amortit in loc, emotionat.
Stelele si muzica. Intotdeauna mi-am dorit sa dorm sub cerul liber, macar o data in viata asta nenorocita.
Tot. numai la asta? stii ca-n univers sunt mai multe stele decat firisoare de nisip pe tot Pamantul? stii ca fiecare stea e un soare care (singur sau cu alte stele) formeaza alte sisteme solare ca al nostru? stii ca probabilitatea la viata pe alte planete e 99, 99 %? se estimeaza ca daca doar o planeta dintr-un miliard ar avea viata atunci ar fi minim 6 miliarde de planete cu viata. si noi ne ca*cam pe noi cu lumea noastra si suntem limitati pe planeta noastra. stii ca este o stea gata sa explodeze care are raza exact spre pamant si ca oricand ar putea exploda si toate astea se duc fara macar sa stim ce-i cu ele? cum sa nu-mi placa? o iubesc si mor de ciuda ca nu pot merge sa le vad si pe celelalte.