| Buresbista123 a întrebat:

Cine crede ca specia umana este cea mai rea si distrugatoare specie de pe aceasta planeta?- http://www.youtube.com/watch?v=0guEKMVYmZ8,voi ce credeti despre specia noastra?

48 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Omul - cel mai periculos animal.
http://youtu.be/WfGMYdalClU

George Carlin o zice foarte bine.
http://youtu.be/0guEKMVYmZ8

| Wehrmacht a răspuns:

Pai...cred ca aproape toate celelalte specii.

| doctorandus a răspuns:

Se pare ca pisicile bat oamenii la exterminarea altor specii.

| OOOLEOOO a răspuns:

''Tot ce este pe pamant noi consumam: mancand, aruncand, distrugand''

http://youtu.be/c9VQye6P8k0

http://www.versuri.ro/......ience.html

| dodicuta a răspuns:

Este.
Inainte sa incepem sa evoluam si eram inca maimulte era mai bine...

| Buresbista123 explică (pentru dodicuta):

E de discutat in legatura cu termenul -evoluam-...

| RAY a răspuns:

In mod clar ca specia noastra e cancerul planetei

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mai intrebi? Ai vazut animale facind razboaie? Ai vazut animale care sa atace de placere? O fac sa se hraneasca sau pentru aparare. Sau ai vazut animale facind ritualuri crude in numele credintei si a lui Dumnezeu cum fac unele secte? Etc, etc...

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mă îngrozește mentalitatea asta anti-evolutivă. Vreți downgrade la o altă specie sau cum? N-aveți decât!
Dacă e așa distrugătoare specia umană atunci dați shut down la calculatoarele astea la care stați și fugiți într-o savană!

Nu cred că e cea mai rea și distrugătoare. Doar pentru că poate fi nu înseamnă că și e. Nu mai generalizați de la niște oameni bolnavi psihic sau pur și simplu primitivi.

N-a creat nicio altă specie câte a creat omul. Bine că numai distrugere știți să vedeți.
Uneori ca să creezi mai trebuie să și distrugi(sau chiar să faci sacrificii). Da, uite așa. Beliți ochii și încercați să vedeți și partea bună a distrugerii, nu doar partea rea. N-am de gând să dezvolt prea mult subiectul din cauză că se extinde pe alte domenii(moralitate/etică, istorie, religie, etc.), implică și multă subiectivitate ce poate fi mai mult sau mai puțin validă.

| contαbαndonαt a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum de se face ca pe unde comentez eu te vad mai apoi si pe tine comentand?laughing

| Anonim a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Sau invers? tongue

| contαbαndonαt a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai o parte raspunde prima si dupa a 2-a parte (de mai multe ori), in cazul de fata eu reprezentand prima parte.Deci ordinea e asa cum am zis.
In fine, oi fi eu o javra autentica (stiu ca m-am ambalat mult prea tare, dar crede-ma n-am injurat in 10 ani cum am injurat in ultimele zile de la nervi/stres...din cauza evenimenteor petrecute) dar macar eu nu dau in cap, nu sint de acord cu datul in cap si nici nu incurajez datul in cap ori sa instig la asa ceva(intelegi tu)...mai ales nu cand vine vorba de exterminarea unor fiinte nevinovate doar pentru ca unele din rasa lor sint turbate (periculoase).
Ce parere sa mai am de tara asta? Ca pana si strainii ne arata cu degetul si ne fac macelari si criminali...si le dau dreptate.
Sintem de rasul Europei prin "masurile" pe care le luam si prin deciziile cu care sintem de acord.Decizii ineficiente de altfel pentru ca, la faza cu maidanezii cel putin, si-n 2011 a fost aceeasi problema (aproape aceleasi masuri) si tot nu s-a rezolvat nimic.Tot am ajuns in stadiul in care am ajuns, ca unora sa le fie frica sa mai iasa si din casa din cauza acestor caini.
Eu tot raman la parerea mea, cum c-ar trebui sterilizati, microcipati si ar trebui aplicate taxe pentru stapanii ce nu sint de acord cu castrarea cainilor lor si amenzi grele pentru cei ce ii abandoneaza in strazi.
Adica pe bune acum, tu cum crezi ca s-au inmultit asa? Nu tot din cauza jigodiilor care ii lasa pe strada vai mama lor ca vezi doamne s-au saturat de ei sau mai stiu eu? Nu erau in responsabilitatea lor? Macar daca ii ducea la un centru ori sa le gaseasca un nou stapan.Parerea mea.
Tot noi sintem de vina, asta-i purul adev., si ma enerveaza toata aceasta ipocrizie care se-ntampla la ora actuala...ca aratam cu degetul spre ei ca si cum ar fi cazut din cer si nu tot noi (la general vorbind) i-am adus in halul in care s-a ajuns.Asta e.
Ti-am dat si site-uri sa te informezi sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza.
Poftim inca unul: http://www.petitieonline.ro/......41154.html
Te rog, citeste-l cu atentie.

| Anonim a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Aoleu, iar mă oftici cu maidanezii ăia...lasă-mă bre, nici nu mai am chef de subiectul ăsta.
Și nu râd străinii de noi numai din cauza faptului că eutanasiem maidanezi, din moment ce și ei fac la fel. Eu cred că sunt probleme și mai mari pentru care ar râde.
Nici mie nu-mi place soluția eutanasierii. O accept însă pentru că restul soluțiilor sunt mai scumpe și lente având în vedere numărul maidanezilor(copleșitor). Nici restul țărilor mai avansate nu se interesează prea mult de maidanezi și au probabil banii necesari.
Dar da, maidanezii mai blânzi, oarecum inofensivi, să fie ținuți o perioadă mai lungă în adăposturi și cu asta basta. Nici pe stradă n-au ce căuta! Boli tot pot să poarte sau să aducă! Restul să fie exterminați fără nicio reținere. Când se omoară între ele animalele în savana africană nu se îngrijorează nimeni...asta e natura! Noi doar avem rațiune și de-aia conștientizăm acest lucru și pentru unii e de acceptat, pentru alții deloc! Tocmai pentru că suntem animalele cele mai evoluate(făcând abstracție de specimenele eșuate ale societății).

Nu cred că am atribuit altă vină câinilor în afară de aceea că se reproduc și cu câte 6 pui deodată...în rest nu e vina câinilor că sunt pe străzi, dar nici a mea, personal.

Acum normal că tot oamenii(societatea umană) s-ar face responsabili din simplul motiv că doar n-o să ia câinii măsuri, nu? laughing Noi suntem ăia care suntem în stare...sau nu? big grin
Și asta e problema, nu să dăm vina, e deja irelevant, că tot oamenii vor lua măsurile. Problema e: ce măsuri? Măsuri drastice asupra posesorilor de câini neglijenți în primul rând. Dar nu e suficient la momentul actual.

Acum să comentez puțin petiția aia patetică...pe bune! Că doar speri că m-ar fi luminat pe mine.

„sterilizarea = SINGURA masura eficienta, umana si civilizata de rezolvare a problemei cainilor comunitari "
Ipocrizie detectată!
Adică să iei dreptul altei specii să se reproducă e totuși ceva mai uman...așa cred unii. Nu e și asta o cruzime? La cruzime se apelează oricum ca să controlezi animalele când sunt și în număr mare. Doar și faptul că-i ții într-o cușcă e o cruzime, însă necesară laughing
Că nu lași un animal să se reproducă sau îl omori e tot aia numai că rezolvi problema mai rapid. Totul e apoi doar etică. DAR maidanezul e un parazit. Să faci același lucru omului e o problemă pentru că acel om, deși nu reproduce, poate face totuși minuni în societatea lui. Rațiunea cântărește mult, da. E selecție naturală! Nu răutate pură! Oamenii paraziți sunt puțini, însă maidanezii sunt 100% paraziți ai societății umane!

Tot ceea ce propui tu și alții ca tine sunt soluții bune, dar de aplicat în viitor când vom fi suferit deja un reset/restart național cu legi serioase în vigoare și mai puțini maidanezi în spații publice.

Restul paragrafelor sunt doar cuvinte arogante care nu probează în totalitate realitatea și se urmărește doar manipulare. Plus că sunt și contraziceri stupide: îi sterilizezi că cică le reduci agresivitatea, dar foamea nu, iar apoi să n-ai voie să-i hrănești pe strada pe care încă li se va permite prezența...iar pentru asta militează petiția contra. Cât de absurd! Chiar nu ți se luminează un bec? Iar apoi noii câini sterilizați în totalitate(după prevederile petiției) și nehrăniți vor coexista în armonie cu oamenii, nu? Patetic! La modul în care e scrisă petiția aia nu se uită nici sulea pe ea!

Să credeți voi că nu se vor mai lua câinii sterilizați aiurea de oameni. Tot mă acuzi pe mine că știu prea puține când de fapt niciunul dintre iubitorii de câini vagabonzi nu știe absolut deloc realitatea de pe teren, nu doar aia de la colțul blocului vostru. Trăiți o iluzie cum că toate animalele sunt inocente.

Dacă hrănești câinii îi încurajezi să-și mențină un teritoriu. Ceva ce poate deveni stresant sau chiar periculos pentru om. Puțin mai contează dacă a fost sterilizat câinele.
De-aia se urmărește amendarea acestui lucru! Dacă vrei să iubești un maidanez hrănindu-l, o faci la tine acasă permanent, în rest n-are ce căuta câine fără stăpân pe stradă. Nu se iubesc câinii pe străzi sau la colțul blocului! Nu e locul lor acolo!

Pur și simplu, cu alte cuvinte, pe scurt, acea petiție ne spune practic că într-o societate civilizată e absolut normal ca maidanezii(sau orice animal fără stăpân) să colcăie pe străzi laolaltă cu oamenii. Dacă așa credeți voi atunci ăsta e un motiv pentru care aș emigra. big grin
Animalele fără stăpân n-au ce căuta în spații publice decât cu stăpân!

Repet, la cât sunt de mulți ar mai lua zeci de ani să scăpăm de problemă(hopefully) cu soluțiile propuse pe lângă eutanasiere, timp suficient în care mai mor ceva oameni sau sunt răniți zeci de mii degeaba de câini.

End of transmission.

| contαbαndonαt a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine ca ti-ai sters rasp., vad ca ti-ai recunoscut prostia si prezentat lasitatea si lipsa simtului de raspundere cu stergerea acestori postari 'anonime' (mai nou) draga aero.

| JucărieLEGO a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Sau poate mi-am facut alt cont? Cand iti stergi contul pe TPU postarile devin anonime. Daca se stergeau cu totul ce alta concluzie mirobolanta ai mai fi putut tras?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu nu cred ca specia umana este cea mai rea si distrugatoare. cred ca s-a comportat asa din cauza manipularii, dezinformarii si educatiei. odata ce oamenii ajung sa cunoasca si sa inteleaga consecintele comportamentului lor se schimba. mi s-a cam luat de cat de mult se blameaza. Si oamenii (asa barbari cum ii cred unii) au nevoie de dragoste, intelegere, respect s.a.m.d. Toate vin de la sine mai apoi. tu insuti ai impresia ca cei care cred in Dumnezeu sunt niste prosti. cum ai vrea sa se comporte cu tine atunci?

| Buresbista123 explică (pentru anonim_4396):

Pe asta de unde ai scos-o, cine a zis ca cei care cred in deitati sunt prosti? as vrea sa se comporte cu mine asa cum o fac si eu cu ei

| Buresbista123 explică (pentru Buresbista123):

Dar daca avem puncte de dezacord pe o anumita tema o putem dezbate cu argumente -http://www.tpu.ro/......om/,arunca o privire pe videouri daca stii engleza si sa vedem apoi cam care e problema cu religiile si de ce sunt ele nocive umanitatii

| Anonim a răspuns (pentru Buresbista123):

Eu nu am zis ca religiile sunt bune, ca unii sau altii sunt mai buni, doar ca trebuie mai multa grija in comportamentul cu cei de langa noi. Suntem pe calea asta de mii de ani, e deja in ADN-ul nostru, iar cea mai mare greseala e sa incerci tu, buricul pamantului si altii ca tine, sa schimbi asta peste noapte. Incerc, pe cat posibil, sa dezbat chestii de genul cu oameni inteligenti si deschisi la minte si m-as bucura foarte mult sa faci parte din ei. Pana atunci ma rezum doar la a raspunde la intrebare: nu cred ca oamenii fac rau cu buna-stiinta, cred ca o fac din nestiinta si/sau nivel de trai scazut. Nici tu nu ai bani sa-ti cumperi produse organice de la ferma sau sa-ti cumperi o ferma cu ttul pentru a-ti produce mancarea sanatoasa atat pentru tine cat si pentru mediu. Prin urmare incurajezi productia de alimente nocive prin faptul ca le cumperi si prin asta faci rau ata tie cat si mediului si prin asta celor din jur. A fost doar un exemplu, as putea continua la nesfarsit. Toata treaba asta este un pic mai complexa decat ai gandit-o tu.iar noi, asa smecheri cum ne credem, suntem parte activa la tot ce se intampla. Deci, oamenii sunt pe drumul cel bun. Tt mai multi inteleg despre ce este vorba si iau masuri.cum tot mai multi inteleg ca religiile nu-si mai au rostul. Nu trebuie sa vii tu sa le spui. Daca ai impresia ca oamenii sunt atat de retarzi inseamna ca cel mai retard de-aici esti tu...si fara preocupare pe deasupra. Populatia globului nu inseamna Romania, mai iesi putin si ai sa vezi ca lucrurile stau altfel. Acolo se profita de saracie, lipsa educatiei, tranzitia de la comunism- o generatie se schimba in 50 de ani, deci e no way ca vechile obiceiuri se vor schimba peste noapte, etc etc. Ocupa-te de viata ta si lasa-i pe altii sa se ocupe de-a lor.

| Buresbista123 explică (pentru anonim_4396):

Cu fraza de final ti ai dat arama pe fata, mi e mie ca ai o atitudine putin comunista eu chiar ma ocup de viata mea si prin ceea ce fac vreau sa deschid ochii lumii la unele probleme ale societatii daca tu nu vrei sa participi la dezbateri sau sa ti spui pct de vedere foarte bine dar nu incerca sa spui ca 'daca ai impresia ca oamenii sunt atat de retarzi inseamna ca cel mai mare retard esti tu'-nu stiu cati ani e clar ca foarte multi nu prea cred sa ai dar daca ai vedea videourile din link ar fi foarte bine inainte sa incepi sa jignesti, ai grija la limbaj si lasa i pe altii in pace sa se exprime cum doresc pe ce domenii vor ei, oamenii sunt prosti chiar foarte prosti iar daca stai degeaba si crezi ca totul va veni de la sine e clar cam in ce categorie te inscrii

| Anonim a răspuns (pentru Buresbista123):

Ma numar printre cei care au facut ceva deja si vorbesc din experienta. Tu, ca sa ajungi la nivelul asta de experienta, mai ai de dat din coate. Si nu mi-am dat arama pe fata, asa cum spui tu, doar am ales sa pierd vremea cu tine. Si da, am gresit.

| contαbαndonαt a răspuns:

Am de ceva timp video-ul asta la favorite.
Trecand la intrebare: de crezut cred multe.Ca sa nu stau aici 3 ore sa insir toate calitatile acestei "minunate" si "superioare" specii, te pohtesc sa dai un mic click pe poza de la avatarul meu.Stii tu...o singura imag. poate fi cat 1000 de cuv. s.a.m.d.

| Buresbista123 explică (pentru contαbαndonαt):

Misto poza dar raspuns mai potrivit era-Da musca si printre altele mai face si x si y si z...adevarul e ca traim intr o lume egoista, imfatuata si imatura.Sunt curios tu crezi in Dumnezeu?

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Buresbista123):

Uita-te la ultimul meu rasp. postat la categoria `religie`, ai sa razi bine de intrebarea de acololaughing.
Nu mai are rost sa spun ce sint sau nu sint, am intrat deja de destule ori la acea categorie sa dau rasp... unele mai serioase altele mai in bataie de joc in speranta sa se trezeasca si `mortu` la realitate (ca unii chiar sint trolli).

| Buresbista123 explică (pentru contαbαndonαt):

Tu nu crezi in existenta vreunei divinitati sau inca nu esti sigura?

| Buresbista123 explică (pentru Buresbista123):

Sunt curios cati ani ai?

| Buresbista123 explică (pentru Buresbista123):

Te intreb de faptul daca esti sigura pentru ca unii se blocheaza la conceptul de absolut sau atotputernic etc...

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Buresbista123):

19, desi sincer varsta chiar nu conteaza.

| Buresbista123 explică (pentru contαbαndonαt):

Tinerii is mai deschisi in general la lucruri noi la tehnologie si asa omenirea s-ar putea sa aiba o sansa sa mearga spre ceva mai bun nu spun ca cei in varsta nu o fac dar in general is mai reticienti multi nu stiu f bine nici engleza sau alte limbi, sincer ma bucur ca din ce in ce mai multi tineri incep sa vada minciunile care ne sunt servite zi de zi in societate

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Buresbista123):

In ce sens se blocheaza? Te refereai la Zeii despre care avem cunostinta (din carti si spusele altora ca mai mult...)?

| Buresbista123 explică (pentru contαbαndonαt):

Care altii, de fapt toti sunt la fel, iar multi nu reusesc sa si defineasca conceptele de baza faptul ca nimic nu e absolut ca totul e privit din ei dintr o anumita perspectiva ca toate lucrurile au un anumit sf si un inceput sa zicem, nimic nu e batut in cuie...e foarte naspa ce se intampla in lume cu religiile care nenorocesc societati si indivizi, spunea cineva intr un clip pe youtube ca norocul pers religiioase este ca sunt multe nr lor le salveaza de a nu fi declarate bolnave psihic

| Buresbista123 explică (pentru contαbαndonαt):

Multi inainte sa cresti mare

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Buresbista123):

Din ce in se mai multi in toata lumea, da.Dar foarte putini de acest gen aici in Ro (daca e sa ne raportam la ei si nr. de credinciosi de la noi din tara) dat fiind si faptul ca ne-am nascut int-una din cele mai religioase tari din lume.Eu in locul tau nu mi-as face asa mari sperante in cee cei privesc pe taranii nostri de romani! Am vazut si citit mult prea multe in ultimile zile ca sa mai pot avea vreodata vreo parere buna despre jegul asta de tara si despre natia asta mizera de CRIMINALI pociti, si ignoranti pe deasupra.
Nu sint genul `hater`; chiar nu sint dar deja mi-a ajuns, am si eu limita mea...

| Buresbista123 explică (pentru contαbαndonαt):

Ce sa mai zici ramai prost cand aflii ca dupa 90 s au construit peste 8000 de biserici daca nu mai multe si s au daramat nu stiu cate scoli ori spitale e o tragedie iar acum s au bagat sute de milioane in catedrala mituirii neamului... oare nu gaseau ceva mai bun de facut decat indobitocirea si manipularea populatiei, se pare ca nu...totusi din ce am vazut pe la tv sunt si oameni cu capul pe umeri care gandesc rational si logic unele probleme ceea ce e incurajator ce e cam trist este ca nimeni nu abordeaza problema religioasa, nu cunosc sincer un ateu sau o persoana deschisa la minte in aceasta privinta din mass media

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Buresbista123):

Acum daca e s-o dam in subiectul religiei si de catre mai marii ei deja vorbim de o intreaga mafie pusa bine sus, intr-o afacere in care se-nvart sume considerabile de bani! De sclavagism morern si o spalare pe cap la nivel...

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Buresbista123):

La nivel mondial*

| Buresbista123 explică (pentru contαbαndonαt):

De aici pleaca multe bube de la problema educatiei religia fiind si ea cu bucata ei insemnata, sa nu uitam ca noi de la 3-4 ani pana la 65 suntem integrati intr un sistem bine gandit de catre unii special pentru beneficiul lor, ai vazut documentariul Zeitgeist?

| contαbαndonαt a răspuns (pentru Buresbista123):

Nu inca, dar il am in p.c impreuna cu un pachet intreg de alte doc.
Mi se pare ca la inceput, pe funda, este vocea lui George Carlinthinking daca nu ma insel.

| contαbαndonαt a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Pe fundal*

| Anonim a răspuns (pentru Buresbista123):

Apuca-te de bucatareala, ca la asta s-a terminat minutele

| contαbαndonαt a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......ina-2.html

Uite atat de nenorocita ma vad.Si pe buna dreptate, chiar ne meritam tot raul care ni se intampla in lume la cat de mult ne-am batut joc de planeta asta si de celelalte specii cu care convietuim pe ea.Una e sa ucizi pentru a nu fi ucis (asta e evolutia, e instinctul de supravietuire) si alta e sa ucizi in masa/sa denigrezi si distrugi pentru propriul capriciu.E o mica-MARE diferenta stii?

| Miaw21 a răspuns:

Specia umana e cea mai rea si distrugatoare specie de pe tera, dar si cea mai inteligenta, fara de care viata pe Terra ar fi seaca (si asa e seaca, dar...).

| Buresbista123 explică (pentru Miaw21):

Mi e mie ca daca te opreai la prima fraza era mult mai corect si adevarat

| Mercur a răspuns:

Cer fi sa pui problema astfeli care specia construeste cel mai mult. vezi tu un sobolan sa construeasca ceva el doar distruge sa traiasca macar uni oameni distrug dar si fac altceva acolo.

| Buresbista123 explică (pentru Mercur):

Si daca construiesti case masini avioane etc cu ce esti mai bun decat restul speciilor, ai alte abilitati le folosesti in consecinta, un lup poate parcurge 80 de km intr o zi fara probleme un om nu prea cred daca nu ar folosi o masina sau altceva ca panza unui paianjen cu firul de grosimea unui creion ar putea opri un Boeing 747 din mers sau ca de ex un purice poate sari de 200 de ori dimensiunea corpului sau etc
Fiecare isi foloseste abilitatile asta nu inseamna ca specia noastra e mai buna-)) uita te la video daca nu l ai vazut, nu uita de cate cruzime si lucruri imorale si fara sens e capabil un om, pana in prezent pentru mine specia umana e la coada scalei morale...

| Balcu_Alexandru_1969 a răspuns:

Top "3" al rautatii, in opinia mea:
1. Dumnezeu
2. Omul
3. Diavolul
Cum Omul e singurul care locuieste pe Pamant dintre cei trei, evident suntem cea mai rea specie.