| Byb2001 a întrebat:

Credeți că pe calea lactee mai exista planete asemănătoare cu a noastră adica sa fie oamenii pe ele?

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si totusi nimic, numi pot explica cum e posibil sincer, si eu sunt pasionat de astronomie, atatea miliarde si nici una, poate ca am aparut prea tarziu sau prea devreme, numi pot explica
sursa https://www.npr.org/......pport-life

Astronomii estimează Există 6 miliarde de planete asemănătoare Pământului pe Calea Lactee
https://www.universetoday.com/......milky-way/
ase miliarde de planete asemănătoare Pământului pe Calea Lactee? Dacă este adevărat, este uluitor. Numărul are nevoie de context.

Calea Lactee are 400 de miliarde de stele. Așadar, chiar dacă există șase miliarde de planete asemănătoare Pământului, ele sunt încă răspândite departe și în toată galaxia noastră vastă.

Un nou studiu a venit cu numărul de șase miliarde de euro. Coautorii sunt Michelle Kunimoto și Jaymie Matthews, ambele de la Universitatea Columbia Britanică. Titlul studiului este „ Căutarea datelor în Kepler". II. Estimări ale ratei apariției pentru stele FGK. " Este publicat în The Astronomical Journal.

O lume asemănătoare Pământului este una stâncoasă, aproximativ aceeași dimensiune ca Pământul și care orbitează pe o stea asemănătoare Soarelui sau tip G. De asemenea, trebuie să orbiteze acea stea în zona locuibilă, care este o rază de distanță care permite apă lichidă pe planetă. De remarcat faptul că cel mai obișnuit tip de exoplanet pe care l-am detectat este o planetă de dimensiuni Neptun, departe de zona locuibilă.


Ilustrația artistului despre zona locuibilă din jurul diferitelor tipuri de stele. Credit: NASA
"Calculele mele plasează o limită superioară de 0, 18 planete similare Pământului pe stea de tip G", a declarat co-autor Kunimoto într-un comunicat de presă. „Estimarea cât de comune sunt diferite tipuri de planete în jurul diferitelor stele poate oferi constrângeri importante asupra formării planetei și a teoriilor evoluției și poate ajuta la optimizarea viitoarelor misiuni dedicate găsirii exoplanetelor."

Lucrările anterioare privind apariția planetelor asemănătoare Pământului au venit cu alte numere, de la 0, 02 lumi potențial locuibile ca Pământ pe stea asemănătoare Soarelui, până la mai mult de una pe stea.

„Calea noastră lactee are 400 de miliarde de stele, cu șapte la sută dintre ele fiind de tip G", a declarat coautorul Matthews. "Aceasta înseamnă că mai puțin de șase miliarde de stele pot avea planete asemănătoare Pământului în Galaxia noastră."

Marea majoritate a exoplanetelor pe care le-am descoperit au fost găsite folosind metoda de sincronizare a tranzitului. Observatoare automate precum stelele Kepler au monitorizat pentru a-și înnoi luminozitatea creată de o planetă care trece în fața stelei sale. Dar această metodă are o părtinire inevitabilă.

Întrucât o planetă mai mare va provoca o scufundare mult mai pronunțată în lumina stelară decât o planetă mai mică, am găsit mai multe planete mari de gaz decât avem lumi mai stâncoase. Kepler a fost, de asemenea, mai probabil să localizeze planetele cu perioade orbitale mai scurte. Deci nu putem lua doar datele Kepler și să le extrapolăm pe întreaga Calea Lactee.

Mărimile planetelor verificate imediat după eliberarea a 715 planete confirmate din datele Kepler din februarie 2014. Rezultatele lui Kepler nu sunt o reprezentare adevărată a populațiilor de exoplanete, deoarece poate găsi mai ușoare planete decât cele mai mici. Credit: NASA
Mărimile planetelor verificate imediat după eliberarea a 715 planete confirmate din datele Kepler din februarie 2014. Rezultatele lui Kepler nu sunt o reprezentare adevărată a populațiilor de exoplanete, deoarece poate găsi mai ușoare planete decât cele mai mici. Credit: NASA
În lucrarea lor, cercetătorii scriu că „Găsirea planetelor de dimensiunea Pământului este dificilă datorită dimensiunilor mici și a raporturilor de zgomot (S / N) de tranzit scăzute, ceea ce înseamnă că conductele de detectare a planetei au dificultăți mai mari să le descopere decât planetele mai mari și un risc mai mare de a le confunda cu zgomot asemănător tranzitului în date. "

Pentru a obține această tendință de eșantionare, Kunimoto a folosit o tehnică cunoscută sub numele de „modelare înainte".

„Am început prin a simula întreaga populație de exoplanete în jurul stelelor pe care le-a căutat Kepler", a explicat ea. „Am marcat fiecare planetă ca fiind„ detectată "sau„ ratată "în funcție de cât de probabil ar fi găsit algoritmul meu de căutare a planetei. Apoi, am comparat planetele detectate cu catalogul meu real de planete. Dacă simularea ar produce o potrivire apropiată, populația inițială a fost probabil o bună reprezentare a populației reale de planete care orbitează acele stele. "

Studiul lor se bazează pe un catalog Kepler de aproximativ 200.000 de stele și măsurători de rază de precizie din Gaia Data Release 2. Au luat în considerare, de asemenea, eficiența de detectare și semnalele de zgomot de tip tranzit. În final, după cum scriu autorii, „Pentru planetele cu dimensiuni de 0, 75–1, 5 R? Orbitând într-o zonă locuibilă definită conservativ (0, 99-1, 70 au) în jurul stelelor de tip G, plasăm o limită superioară (84, 1th percentile) de

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu e cale, deci nu pe calea, ci este galaxie. Deci nu pe, ci în.
Să fie viață. Și asta ar fi mult. Pentru asta, ca să semene cu viața de pe pământ, ar fi nevoie să fie îndeplinite toate condițiile de pe pământ, și evoluția lor timp de 3, 8 miliarde de ani, de când există viața pe pământ. Foarte puțin probabil. Dar OZN-urile? Cunosc pe cineva, care cunoaște pe cineva ca care, mecanic de locomotivă fiind, a întâlnit într-o noapte două OZN-uri ce păreau conduse de entități inteligente.

| Byb2001 explică (pentru sadrian46):

Mi e mi s-a întâmplat.sa vad un ozn pe cer cand eram la munte, ce părere aveți despre ozn extratereștri sunt mai inteligenti ca noi?

| sadrian46 a răspuns (pentru Byb2001):

Nu am de unde să știu asta.

| Celcestietot a răspuns (pentru Byb2001):

Normal ca sunt.

| Bariel a răspuns (pentru Byb2001):

Cat timp pot veni pe planeta noastra tu ce crezi?

| Celcestietot a răspuns:

Da, exista o planeta aproape identica cu a noastra, un al doilea Pamant si probabilitatea existentei fiintelor inteligente este una cat se poate de mare, nu doar pe aceea, ci oriunde, iar daca ne uitam in catalogul evenimentelor planetei noastre, vom vedea ca am intrat de foarte mult timp in contact cu acestea, inca de la inceputurile existentei noastre.

| RAY a răspuns (pentru Celcestietot):

De ce inca nu am descoperit viata in univers?

| Celcestietot a răspuns (pentru RAY):

Este descoperita, doar ca nu oficial.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sigura ca exista pe fiecare sistem solar si ca toate stelele sunt sisteme solare.

| Vasile2003 a răspuns:

Având în vedere continutul de peste 100 de miliarde de planete și 200-400 de miliarde de stele, cu sisteme solare asemănătoare, e foarte posibil să existe forme de viață, poate chiar humanoide... oricum mai sunt și alte 200 de miliarde de galaxii, deci, după părerea mea probabilitatea e mare...